Viisi parasta älykellomallia – tammikuu 2019

Tämän vuoden ensimmäinen kuukausi on jo ohi. Mutta meillä on jo tarpeeksi hienoja älykellomalleja nykyiselle 2019 -luettelolle. Tässä on viisi uutta, jotka ovat uusia ja jotka olemme valinneet sinulle. Toivottavasti pidät valikoimastamme.

Arrow Smartwatch naisellisella …

Arrow Smartwatch loistava muotoilu

… ja maskuliininen muotoilu

katso tyylikäs muotoilu Arrow -älykello

Luettelomme älykelloista – tammikuu 2019

Arrow -älykello

Arrow Smartwatchissa on useita hienoja ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu kamera. Lisäksi tämä malli on vedenkestävä ja voidaan siksi ottaa mukaan myös kesälomasi ajaksi. Voit käyttää sitä myös yhteyden muodostamiseen sosiaalisiin verkostoihin. Luota sen moderniin, vankkaan luonteeseen ja luota upeaseen kuvan- ja videon laatuun.

VIITA Watch kertoo, milloin pitää taukoa töistä …

suorituskyvyn näyttö vita -kello

… ja miltä sinusta tuntuu urheilun aikana.

vita -kello, jossa on tietoa

VIITA Kello

Tässä älykellomallissa on luultavasti tyylikkäin ja modernein muotoilu kaikista tämän artikkelin viidestä. Voit ottaa sen mukaasi jopa kaikkein kehittyneimmässä tapahtumassa. Samalla voit pitää stressisi hallinnassa erityisten antureiden ansiosta. Rasitusta, fyysistä rasitusta ja muita tekijöitä mitataan jatkuvasti. Kuulet oikean signaalin hyvissä ajoin, kun sinun pitäisi pitää tauko kahville tai teelle.

Ominaisuuksiltaan tämä älykello on täydellinen myös urheiluun. Voit esimerkiksi kertoa heti, kun olet kuivunut.

Kuinka monta nykyaikaista älykelloa on olemassa? MUSE -kello eri väreissä!

MUSE Watch älykello, kolme versiota

MUSE -kello

Tämä älykello on täydellinen ihmisille, joilla on kiireinen aikataulu. Erilaisia ​​hälytyksiä ja muistutussignaaleja on integroitu. Ne kaikki on piilotettu älykkäästi upean klassisen muotoilun taakse. Tämän avulla voit erottaa eri toiminnot ja mitata kehosi rasitusta ja suorituskykyä. Lopuksi voit maksaa laskuja myös Muse Watchilla.

Matrix PowerWatch 2 on sekä mukava että tyylikäs

kädessä pidettävä Matrix PowerWatch 2 -älykello

Matrix PowerWatch 2 upea muotoilu

Matrix PowerWatch 2

Mikä on innovatiivinen älykello, jota ei tarvitse ladata. Se on toinen versio erittäin onnistuneesta tuotteesta, jota on kehitetty edelleen asiakkaiden palautteen perusteella. Sinulla on muun muassa GPS ja anturi, jolla voit mitata sydämen rytmiä ja tunnistaa erilaisia ​​eleitä. On myös muutamia ohjelmia, jotka parantavat urheilusuoritustasi.

TickTalk 3 on tarkoitettu lapsille

TickTalk onnellinen lapsi

TickTalk 3.

Tässä on erittäin lapsiystävällinen älykello. Voit käyttää tätä kommunikoidaksesi pikkuisesi kanssa mm. Tiedät aina, missä lapsesi on, ja voit jopa kytkeä kameran päälle ja jopa puhua. Ei hätää, vaikka älykello joutuisi kosketuksiin veden kanssa, koska se on kestävä ja vedenkestävä samanaikaisesti.

Kuten viiden parhaan älykellomme osoittavat, huippumodernit mallit sisältävät monia käytännöllisiä toimintoja. Ne ovat erittäin tyylikkäitä, eikä niitä voi rikkoa helposti. Hyvän terveyden edistäminen on yleensä ykkösprioriteetti.