House of the Dragon: Kaikki mitä tiedämme Game of Thrones Prequelista

Kun Game of Thrones on ohi, kaikki katseet ovat nyt HBO: n tulevissa spin-off-tapahtumissa. Se ei näyttänyt erityisen hyvältä franchisingille, kun Jane Goldmanin Naomi Watts Show peruutettiin ennen kuin se edes alkoi. Pian sen jälkeen HBO tilasi kuitenkin esisarjan nimeltä House of the Dragon kymmenessä jaksossa.

Perustuu George RR Martinin tulen kirjaan & Veriä valvoo Ryan Condal House of the Dragonissa. Ohjaaja Miguel Sapochnikin kerrotaan myös työskentelevän Condalin kanssa, mikä on lupaavaa, koska hän on aiemmin kuvannut joitain parhaista Game of Thrones -taistelukohtauksista ja -jaksoista, mukaan lukien “Battle of the Bastards” ja “Hardhome”. Mutta voiko esiohjelma Game of Thrones olla tasainen kukoistuksessaan? Liity meihin ja löydä kaikki, mitä sinun pitäisi tietää House of the Dragon -kaudesta 1.

Perustuu romaaniin “Feuer und Blut” vuodelta 2018

House of the Dragon Kaikki mitä tiedämme Game of Thronesista, esivaltaa veri- ja tuliromaanin

Milloin House of the Dragon ilmestyy?

HBO on tilannut virallisesti kymmenen jaksoa ensimmäiselle kaudelle. On kuitenkin vaikea sanoa, milloin nämä kymmenen jaksoa pitäisi ilmestyä. Jos meidän pitäisi arvata, odotamme sarjan ilmestyvän vuonna 2021 tai aikaisintaan vuoden 2020 lopulla. Toivottavasti opimme aiheesta lisää pian.

Juliste House of the Dragonille

Lohikäärmeen talo Kaikki mitä tiedämme Game of Thronesin esisarjan julisteesta tv -sarjoille

Kuka tulee Lohikäärmeen taloon??

Näyttelijöiden suhteen mitään ei ole vielä vahvistettu. Kuitenkin, koska esityksessä on tarkoitus esiintyä Daenerys Targaryenin esi -isiä, sinun pitäisi löytää selkeä perheen samankaltaisuus joidenkin tähtien ja näyttelijä Emilia Clarken välillä – tuhkablondi, jolla on korkeat poskipäät.

Myös miehistöstä on vielä vähän sanottavaa, vaikka tiedämme varmasti, että showrunner Miguel Sapochnik ohjaa pilottijakson ja muut myöhemmin. Tarkoittaako tämä, että näemme Daenerysin iso-iso-iso-iso-iso-iso-isoäidin isoäitinsä uudessa paskiaisten taistelussa? Aivan mahdollista.

Näyttelijät muistuttavat todennäköisesti Clarkea

House of the Dragon Kaikki, mitä tiedämme Game of Thronesista, esittelee daenerys ja dragon dragon

Mistä House of the Dragon kertoo??

Vaikka peruutettu Naomi Watts Show olisi tapahtunut tuhansia vuosia ennen Game of Thronesia, House of the Dragon pelaa vain kolmesataa vuotta aiemmin, joten ensimmäisen esityksen fanien pitäisi tuntea tämä Westeros -versio paremmin.

Perustuu Martinin pseudotarinaan Tuli & Veri seuraa House of the Dragonin nousua House Targaryeniin Aegonin valloituksen kautta ja todistaa Targaryenin sisällissodan, joka tunnetaan paikallisesti lohikäärmeiden tanssina – se on suuri dynastinen taistelu. Varmaa on, että lohikäärmeitä tulee olemaan. Balerion the Black Dread, suurin lohikäärmeistä ja Aegonin vuorelta, on ehdottomasti täällä.

Kolme sisarusta Aegon, Rhaenys ja Visenya Targaryen

House of the Dragon Kaikki, mitä tiedämme Game of Thronesista, esikuvaa kolme sisarusta

Kuinka paljon tästä tarinasta näemme ensimmäisen kauden aikana, on vielä nähtävissä, olettaen tietysti, että HBO päättää laajentaa House of the Dragonia alkuperäisen kymmenen jakson sarjan ulkopuolelle. HBO: n ohjelmointijohtaja Casey Bloys ei paljastanut paljoa, kun hän julkisti esikoisen. Mutta tässä hän sanoi siitä: ”Valtaistuinpelin universumi on niin täynnä tarinoita. Odotamme innolla, että voimme tutkia House Targaryenin alkuperää ja Westerosin aikaisempia päiviä Miguelin, Ryanin ja Georgen kanssa. “

Balerion, musta pelko

Lohikäärmeen talo Kaikki, mitä tiedämme Game of Thronesista, esikoistaa paalina lohikäärme ja ratsastaja