15 Fantastiske badeforhæng i nye designs

Bruseforhæng er den grundlæggende nødvendighed af et badeværelse i enhver husstand. Ligesom andre rum i din husstand har dit badeværelse også brug for en ordentlig indretning og skal vedligeholdes for at se pænt og rent ud. Så før du beslutter dig for at gå ind til badeforhæng, skal visse aspekter overvejes, såsom dit budget, vedligeholdelse, størrelse på dit badeværelse og badeværelsestilbehør, der matcher.

Seneste & Søde badeforhæng med billeder:

Top 15 brusebadgardiner introducerer dig nogle af de mest velfungerende badeforhæng på markedet.

1. Juleduschgardiner:

Den er lavet af 100% vandtæt polyester og kræver ikke for. Det leveres også med stilfuldt designede billeder. Julebrusebadgardiner er designet til at passe til ethvert standard badekar og forhindrer også vand i at sprøjte ud af brusekabinen. Den har rustbestandige metalpropper og 12 plastik kroge af høj kvalitet. Let at rengøre og maskinvask anbefales.

2. Blomstret sammenvævet badeforhæng:

Disse lyserøde, vendbare, sammenvævede badeværelsesbruser er fremstillet af 100% polyesterstof og er lette. Det smarte gardin med dristige mønstre leveres med 12 rustfaste metaløjle med forstærket tophoved. Det er tilrådeligt at vedhæfte en liner. Let at vedligeholde og maskinvaskbar.

3. Organiske hampbruseforhæng:

Miljøvenlige unikke badeforhæng er lavet af 100% naturlig hampfibre. Dens særlige træk er de håndlavede organiske makraméringe med naturlig trælukning. Nulemission af toksiner og kemikalier ved kontakt med varmt vand. Ingen plastforing nødvendig, da det forhindrer vand i at sprøjte ud, hurtigt lufttørrer og er resistent over for meldug og bakterier.

4. Valentins særlige badeforhæng:

Kærlighed er i luften med dette miljøvenlige og holdbare PVA-badeforhæng i høj kvalitet. Det er et vandtæt stof med en speciel proces, lugtfri og let rengøres ved at tørre det af med en fugtig klud. Det er 100% meldug/skimmel resistent og antibakterielt. Disse dekorative badeværelsesbrusebadgardiner leveres med 12 stødgavle til let spredning efter et bad eller tørring efter en vask.

5. Imiteret silkebrusebad:

Dette smukke jacquardvævede dekorative mønster i neutrale nuancer af blues og grå kan let koordineres med badeværelsestilbehør samt tilføre et strejf af elegance til dit badeværelse. Disse badebuksgardiner i imiteret silke er lavet af 100% polyesterstof og brokadesignet suppleres med en solid top med øjer og 12 rustfrie kroge.

6. Luksus badeforhæng:

Hvide blomsterdekorative badeforhæng er lavet af slidstærkt, vandtæt EVA og er PVC -fri. Disse badeværelsesbruser kan også bruges som beskyttende beklædning. Gardinpanelet leveres med rustfrie tønder, 12 kroge og 3 magneter til at holde på plads. Det er antibakterielt, vand- og meldugresistent. Holdbar og tør den bare af og tørrer hurtigt.

7. Hookless “Split Ring” -bruser gardiner:

Dette geniale, ultramoderne krogfrie badeforhæng tilbyder et problemfrit “split ring” -design med indbyggede buede ringe, der springer lige over bruserstangen, og gardinet er lavet af 100% polyesterstof og har en elegant bånddetaljer og en membran vindue, der slipper lyset ind i badekarret. Den er udstyret med en trykknap, vand og meldugsbestandigt for.

8. Spa -bomulds badeforhæng:

Dette hvide ensfarvede, æstetisk enkle, men elegante, gardin er fremstillet af polyesterblandet bomuld med et groft struktureret, overdådigt rutemønster. Dette stilfulde spa -gardin holder spray og sprøjtende vand inde i karret. Det ekstra lange badeforhæng har forstærkede kanter og metaldyser øverst. Brug af en liner er tilrådeligt med dette.

9. Dyreliv-venlige badeforhæng:

Dette eksklusive bruseforhæng i 100% perkal bomuld ville sætte en ny gyrat i dit barns badeværelsesrutine med rådyr, ræv, kanin, ugle, racoon mod den grønne baggrund. Det tilrådes at bruge dette brusebadgardiner i perkalstof med en foring. Toppen har øjer til at hænge den ved krogene. Let at passe og maskinvaskes.

10. Holdbare vinylbrusebadgardiner:

Slidstærke, vejrbestandige og 100% miljøvenlige badeværelsesbruser i badeværelse, de afgiver ingen ubehagelig lugt, når de kommer i kontakt med vand. Dette halvgennemsigtige materiale er dekoreret med trykte lilla blomster, er antibakterielt, og skimmelsvampsresistent kan tørres af med en fugtig klud. Den leveres med 12 rustbeskyttede metaldyser og 12 C-kroge.

11. Stripe Shower Curtain Cum Liner:

Badeværelses brusegardiner er lavet af 100% vandtæt og vaskbart polyesterstof. Vanddråber, der ruller på den vandtætte overflade, fjerner støv og snavs og forhindrer vandet i at sprøjte i alle retninger. Det er miljøvenligt uden kemisk lugt og modstandsdygtigt over for skimmel og meldug. Gardinet kan aftørres rengjort efter et brusebad.

12. Brusebadgardin med camouflage:

Disse brusebadgardiner fra Camouflage har assimileret en grå hårdttræskamouflage i lysere og neutrale toner og blade og bark på en blød grå baggrund. Dette perkalgardin i polyesterblanding indeholder en vinylforing. Det giver et perfekt betræk til dit badeområde. Let at passe og maskinvasket.

13. Designer badeforhæng:

Disse flerfarvede designer -badeforhæng er trykt på et tykt bomuldsstof. Det bringer strandpromenaden lige i dit badeværelse. Så tilføj gnist til dit baderum og giv det en moderne fornemmelse. Dette gardinpanel leveres med 12 huller til krog. Det er let at tage sig af det, vask det i maskin og brug det med en foring.

14. Håndmalede seje badeforhæng:

Dette lyserøde blomsterbad af badeværelsesbruser i høj kvalitet giver dit badeværelse et stilfuldt og attraktivt look. Det er en attraktiv måde at holde badeværelsesrummet og vandskabsområdet adskilt. PVC -stofmaterialet gør det vandtæt og vedligeholdes let. Det fede design holder dit humør frisk, mens du tager et brusebad.

15. Ternede badeforhæng:

Dette gennemsigtige hvide ternede klare luksus badeværelses gardin tilføjer et luksuriøst udseende til din badeplads. Dette smukke vandtætte lange badeforhæng er lavet af langtidsholdbart gennemsigtigt PVC -materiale og er let at rengøre og vaske. Den leveres med 12 kroge til at hænge. Dette sten -design giver et perfekt look til dit badeværelse.

Der er introduceret en række forskellige badeforhæng på markedet med et bredt udvalg af tekstiler, farver, størrelser, der matcher enhver indretning og ikke at forglemme tilbehør til dit badeværelse. Badeværelses brusegardiner forbedrer ikke kun dit badeværelses udseende, men er også funktionelle. Ligesom andre værelser er dit badeværelse også et omdrejningspunkt, og man vil altid have, at det skal se pænt såvel som elegant ud.