15 glamourøse designergardiner til hus

Gardiner er altid i stor efterspørgsel, da de har en tendens til at løfte rummet og berige det. Designere kommer altid med fascinerende ideer til at genskabe gardinstilarterne. De kommer med fængslende designs og levende farver samt bløde farver i henhold til værelseindretningen. Designergardiner findes i en række forskellige designs, farver, mønstre, der er meget yndefulde og elegante.

Seneste & Bedste designer gardiner til hjemmet:

Nedenfor er et par varianter af luksus designergardiner, der hjælper dig med at skabe det rigtige til dit hjem.

1. Orange kammusling gardiner:

Dette er et designergardin i lyst orange, hvidt og brunt kammuslingstil. Det har tre niveauer og en valance. Valansen har tre kammuslinger, lagdelt orange, brun og orange. Det første niveau er den hvide halvgennemsigtige med orange blomster. Det næste lag er det orange, og det sidste er det brune. Få dette klassiske stykke, der er udsøgt skræddersyet.

2. Blue Silk Designer Curtain:

En vidunderligt udformet blå silke designer gardiner. Valance er trekantet formet med trekantet designet arbejde på det. Hvert toppunkt i trekanten er syet med en rund perle til dekoration. Denne valance er højdepunktet i det ellers almindelige gardin. Den har kvaster til gardinbindene.

3. Hvidt og gult designergardin:

Prøv denne enkle, men klassiske gardindekoration til lejligheder som forlovelse eller bryllupper. Der er gule paneler hængt foran en hvid baggrund. De alternative gule paneler fastgøres, og en blomsterbuket placeres ved samlingen. Farven har en tendens til at reflektere lyset og gøre rummet lysere.

4. Ren designergardin:

Dette er en vidunderlig ren gardin, der er centrum for attraktion for funktioner som tråd-ceremoni, navngivningsceremoni, forlovelser, bryllupper og andre funktioner. Dette gardin skaber en ren magisk atmosfære. Den har en dejlig kammusling på den ene side i en hvid og gul kombination. Mellemlaget har et faldende snit med dejligt satinblonderfor.

5. Sort og hvidt designergardin:

Klassisk sort og hvidt kombinationsgardin kan helt sikkert matche indretningen i stuen. Niveauet har i alt fire paneler – to sorte og to hvide. De sorte paneler er almindelige, mens den hvide har storslåede sorte blomster trykt på den. Valansen er hvid med blomster og trekantede sorte stykker syet i bundenden.

6. Designer blå og hvidt silketæppe:

Dette gardin vil helt sikkert tilføre dit soveværelse glamour. Denne elegante gardin er syet med stor omhu for at skabe en charmerende effekt. Valance er smukt designet med en kombination af blå, hvid og en ekstra drapering af hvidt med blå blomster. Det er et todelt gardin med et lag af almindeligt hvidt og det andet af blå med hvid kant.

7. Elegant Cream Designer Curtain Fabric:

Dette er et fuldstændig magisk gardin designer gardin i cremefarve, der vil skabe en overlegen effekt i dit hjem. Der er meget mindre syning til det. Det almindelige designer gardinstof er bare hængt rundt om gardinstangen for at skabe en kammuslingseffekt. Det er af et gulvlængt gardin på to lag, det første niveau er bare en almindelig gennemsigtig hvid.

8. Lilla designergardin:

Her er et fantasifuldt lilla designergardin, der er skræddersyet udsøgt til stuen. Det er todelt og har paneler og en dobbeltvalance. En af valancerne er trykt med lilla blomster og er flad over gardinpanelet, mens den almindelige lilla er syet som en enkelt kammusling. Det almindelige lag er af lyserød farve og er af blondermateriale med broderi i bunden. Der er i alt fire paneler – to trykte og to almindelige.

9. Cream Designer Gardin:

Her er et andet unikt gardinedesign, der kommer med masser af dikkedarer. Dette vinduesgardins valance er halvdelen af ​​tierlængden. Frilly samlingen er syet rundt om de indre ender af valance og tier. To store buer sys i begge ender, så de fastgør valancen til tier.

10. Designer køkkentæppe:

Dette er et af de let at lave gardiner, der helt sikkert skal skabe en designereffekt. Gardinstoffet er bare draperet på stangen på en sådan måde, at det er lige på begge sider. Der er stofbeslag, der hænger fra stangen over gardinerne for at styre gardinets højde for at slippe sollys ind. Strimlerne har velcro, så højden kan justeres. Dette unikke designergardin vil efterlade alle øjne åbne.

11. Designer badeværelsesgardiner:

Dette er et dejligt blå farvet designer badeværelsessæt. Gardinerne har en dejlig skulderet valance af almindeligt blå og dikkedarer af hvidt med blå striber. Vinduet på badeværelset har også den lignende skulpterede valance. Bordet med alle toiletartikler er dækket med det stribede gardin med det almindelige blå som overskrift og dikkedarer ved bunden.

12. Designer brusebadgardiner til badeværelse:

Dette er et helt trendy designerbruseforhæng til badeværelset. Den har en dobbeltlagsvalance, der er skalet og prydet med gyldne blonder. Lagene har tie-ups, der også grænser op til lignende gyldne blonder.

13. Dobbelt broderet blondegardin:

Et fantastisk gardin, der kan rumme hoteller, hjem og caféer. Det er to lag med en blonder og en fløjl / satin. Den anden bruges til at blokere det alvorlige sollys. Valansen er smukt syet og er enkeltskallet. Hele gardinet har et dejligt blomsterbroderi på sig.

14. Arabisk Designer Curtain Designs:

Araberne er meget berømte for at skabe eksotiske designs til deres gardiner. Gardiner i arabisk stil fås i varme farver som kongeblå, limegrøn, kirsebærrød, som også er stærke farver. I denne stil hænges små tæpper under valansen. Valance og panelgardinerne er af fløjl. Valansen har syet gyldenfarvede blonder, der grænser op til den.

15. Prægede grå designergardiner:

Denne form for gardin er velegnet til et vindue i bay-stil. Det kommer som et sæt bestående af hovedgardinet, rent gardin, to valances og to reb. Den har dejlige kvaster, der er i to nuancer af grønt. Hoveddelen af ​​dette grå designergardin er præget med blomsterdesign.

Vælg altid designergardinet, der er let at vedligeholde. Du kan også hæve skønheden i dit værelse ved hjælp af en kombination af farver, der matcher indretningen. Du kan have gardiner i forskellige farver og længder ved hjælp af stof af overlegen kvalitet. Så start dit valg af dragende mønstre og farver. Materialer, der generelt bruges til gardiner, er massiv bomuld, poly silke, fløjl, satin, net, blonder osv..