20 bedste gardinbeslagdesign med billeder – du skal prøve

Er du en person med øje for detaljer for interiøret i dit hus? Så ved du helt sikkert, hvordan gardiner og design af gardinbeslag er en væsentlig del af den proces. Alt du skal gøre er at finde den rigtige type gardinstangbeslagsdesign, så gardinerne hjælper på plads og fuldender udseendet af dit hus. Lad os se på de typer gardinbeslag, der er tilgængelige på markedet.

Gardinbeslag design

Typer af gardinstangbeslag:

Beslagets materiale, størrelse og farve spiller en væsentlig rolle for at bestemme typen af ​​gardinstangbeslagsdesign, du gerne vil bruge til dit hjem. Her er typer gardinstangbeslag.

  • Enkeltbeslag: Disse er standardformen for beslag, der bruges, hvis du vil hænge et enkelt gardin.
  • Dobbelt beslag: Disse typer beslag bruges ofte, når du vil bruge to gardiner for at give dig et designer look.
  • Centerstøttebeslag: Disse typer beslag bruges til at understøtte et vindue længere end spændet på 60 tommer.
  • Albue beslag: Disse typer beslag er bedst egnet, hvis du har en væg med flere vinkler. Stængerne justerer sig efter hjørnet af væggen.
  • Justerbare beslag: Disse typer beslag er bedst egnet til enhver form for vindue, uanset om de er små eller store, da de kan justeres i overensstemmelse hermed. Du kan bruge dem i lang tid.
  • No-Drill Gardinstangbeslag: Disse typer beslag er bedst egnet, hvis du ikke ønsker permanent design af gardinbeslag.

Seneste gardinbeslagdesign i Indien:

Her er vores 20 enkle og moderne gardinbeslag med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Dobbelt gardin stang beslag:

Dobbelt gardin stang beslag

Dobbelt gardin stang beslag er nyttige, hvis du ønsker at hænge to gardiner på samme tid. Det hjælper dig med at dekorere dit hus smukt ved at bruge gennemsigtige materialer som det sekundære gardin. Dualiteten af ​​disse parenteser er det, der gør det unikt med multifunktionelle anvendelser. Materialet, der bruges i dette, er smedejern eller fiber.

2. Triple Curtain Rod Bracket Design:

Triple Curtain Rod Bracket

Det bedst egnede sted til en tredobbelt gardinstangbeslag er, hvis du ikke ønsker meget eller intet lys ind i dit hus, for at holde dit hjem varmt, hvis du bor i kolde områder. Der er to tynde stænger til at hænge lysmaterialets gardin på bagsiden og har en stang med meget mere tykkelse til at hænge en med meget mere vægt. Skruerne på hver side af holderne holder gardinerne intakte.

3. Antikke gardinbeslag:

Antik gardinbeslag

Dette er et antikt design af gardinbeslag, selvom det kun kan håndtere et enkelt gardin. Materialet, der bruges i disse parenteser, sammen med farvekombinationen af ​​guld og brunt, giver dem et antikt look. Disse er enkle gardinbeslag, der kan få dit rum til at se kongeligt ud.

4. Designer gardinbeslag:

Designer gardinbeslag

Dette er et enkelt gardinstangbeslag, der kan få dit enkle værelse til at se luksuriøst ud. I modsætning til de andre designs er det unikke design det, der gør denne beslag speciel med en smuk farvekombination af sølv og bronze. Hvis du leder efter en designer gardinbeslag, så er dette den bedste mulighed.

5. Justerbare gardinstangbeslag:

Justerbare gardinstangbeslag

Disse er de bedste gardinstangbeslag på grund af deres justerbarhed. Du kan bruge dem til enhver type og størrelse af vinduet. Disse beslag har et lille justeringsområde, hvor du kan glide i henhold til kravet. Disse justerbare gardinstangbeslag er lavet med smedejern og har lang holdbarhed.

6. Rustfrit stål gardinstangbeslag:

Rustfrit stål gardin stang beslag

Et andet populært brugt materiale er rustfrit stål. Udstyret, der bruges i stålgardinbeslagene, får det til at se skinnende og attraktivt ud. Hver ende af rustfrit stål gardin stang beslag er i form af en kugle med en stang placeret i midten. Der er skruer til nem placering på væggen.

7. Beslag til gardinstang af træ:

Beslag til gardinstang af træ

Hvis du er på udkig efter simple gardinbeslag, så er trægardinstangbeslag den enkelt bedste mulighed, der både er omkostningseffektiv og også ser smuk ud. I modsætning til andre metal på markedet er disse beslag lavet af rent træ med et hul i midten for at holde gardinstangen.

8. Messing gardinbeslag:

Messing gardinbeslag

Dette er en stilfuld messing gardinbeslag, der får ethvert af dine vinduer til at se yndefuldt ud. Messingmaterialet foretrækkes til ting som gardinstænger og dørhåndtag, da de er pålidelige og holdbare. Dette er en af ​​de bedste metal gardinbeslag med et attraktivt design.

9. PVC -gardinstangbeslag:

Pvc gardinstangbeslag

PVC er et fremtrædende materiale, der bruges til at dekorere dit hus i disse dage. Dette er et PVC gardinstangbeslag, der er let, men har meget styrke og modstand. Designet af denne beslag er ligetil at placere på væggene og også bruge. Hvis du er en person, der ikke kan lide prangende designs, så er dette en perfekt mulighed for dig.

10. Kobber gardin beslag:

Kobber gardinbeslag

En overkommelig og elegant måde at dekorere dit enkle hjem på er med kobbergardinbeslag. De kan få ethvert værelse til at se elegant ud og have små ringe, så du kan fastgøre og skubbe gardinet. Dette design fylder ikke meget i din væg og derfor også begrænset plads.

11. Plastgardinstangbeslag:

Plastik gardinstangbeslag

Plastgardinbeslag betragtes som en mulighed, da de er ret billige og kan bruges i en længere periode. Designet af disse gardinbeslag er enkelt, robust og har nok styrke til at holde gardinstænger. Hvis enkelhed er, hvad du vil med letvægtsmateriale, så er dette den bedste mulighed.

12. Guldgardinstangbeslag:

Guld gardin stang beslag

Hvis du er en person, der kan lide at forkæle det kongelige udseende af dit hus, rammer disse guldgardinstangbeslag dit søde sted. Disse kongelige gardinstangbeslag forbedrer din enkle stue til noget smukt på en billig måde.

13. Jernridderstangbeslag:

Jern gardin stang beslag

Jern har været et primært materiale, der bruges i gardinbeslag, der spænder fra enkelt til kunstnerisk hævende. Disse beslag til jerngardinstænger falder ind i den enkle designkategori, der er æstetisk tiltalende og matcher enhver form og farve gardin, der blander sig i indretningen.

14. Sølvgardinstangbeslag:

Sølv gardinstangbeslag

En af de smarte måder at forskønne dine vinduer på er ved at bruge beslag i sølv gardinstænger. Disse giver dig en unik og stilfuld måde at dekorere dine vinduer på. I modsætning til beslag i rustfrit stål tilføjer disse sølv et elegant look uden at bruge meget.

15. Aluminium gardinbeslag:

Aluminium gardinbeslag

Aluminium gardinbeslag er også at foretrække, da aluminium er et let metal, der har høj korrosionsbestandighed. De stilfulde firkantede blokke, der er stablet op på treplader, giver et unikt design. At fastgøre dette beslag er meget mere behageligt, hvilket giver dit hus et moderne look.

16. Hvide gardinbeslag:

Hvide gardinbeslag

Disse hvide gardinbeslag ser attraktive og tiltalende ud ikke kun på grund af farven, men på grund af det stilfulde design. I modsætning til de andre enkle modeller kan du betragte dette som et af de bedste gardinstangbeslag, der forskønner rummet hvor som helst du placerer det. Disse kan fås i ethvert materiale, men fortrinsvis i fiber.

17. Sorte gardinbeslag:

Sorte gardinbeslag

Dette er et design med dobbelt stang, der fremhæves på grund af den sorte farve. Disse sorte gardinbeslag har et kunstnerisk design på hver side af hovedstængerne, og den anden stang er ret enkel. Der er også ringe til at hænge gardiner på den primære stang, og du kan fastgøre et let gennemsigtigt gardin på den sekundære stang.

18. Fancy gardinbeslag:

Fancy gardinbeslag

Hvis finurlig er den vej, du vil gå, så bør disse smarte gardinbeslag have højeste prioritet. De findes i flere farver; du kan vælge efter dit personlige valg eller gardinfarve. Selvom disse ser enkle ud, gør det farverige udseende dem attraktive og velegnede til ethvert hus.

19. Design af hjørnegardinbeslag:

Hjørne gardinbeslag

Blandt mange tilgængelige former for gardinbeslag bruges hjørnegardinbeslaget hovedsageligt, når du skal placere gardiner, der involverer hjørner på en kontinuerlig måde. L -formede gardinstangbeslag kan også betragtes i denne kategori, der giver dig mulighed for at placere stænger til to vinduer i et enkelt skud.

20. Dekorative gardinbeslag:

Dekorative gardinbeslag

Der findes flere metalgardinbeslag på markedet ved hjælp af mange materialer. Dette er nogle af de bedste dekorative gardinbeslag, som du kan indarbejde i dit interiør. Nogle af de bedste materialer bruges til fremstilling af dem og føder unikke stykker. Designene er smukke at se på og tilføjer dit hjem udseende.

Selvom du har et smukt hus, spiller indretningen en væsentlig rolle i, hvordan du får det til at se ud. Gardinerne sammen med stilfulde design af gardinbeslag får dine vinduer og dit hus til at se endnu mere stilfuldt ud. Med overflod af gardin stang beslag designs til din rådighed, kan du nemt vælge den, der passer til dit hjem. Glem ikke at fortælle os, hvordan vores artikler har hjulpet dig!