9 bedste brune gardiner i nyeste designs

Brune gardiner er sjældne at finde. Da det er mørkt, er det få mennesker, der bruger fuldbrunt gardin. Men når det bliver blandet med en hvilken som helst lys farve, bliver det totalt omdannet til karismatisk. Et gardin med brunt mønster ser meget etnisk ud. Brunt gardin vil fremhæve væggen, da den vil være lys. Der kan være forskellige farver og mønstre med brunt gardin. Kombination af brunt gardin med enhver lys farve giver en behagelig funktion.

Mind Blowing Brown Curtain Designs:

Her vil vi undersøge få mønstre og designs i brune gardiner, der helt sikkert vil tiltrække sig alle opmærksomhed.

1. 3 -delt øje gardin:

Dette brune og fløde gardin er i tre stykker, hvor der på begge sider er brune gardiner og ind imellem er det fløde gardin. Alle tre gardiner er enkle og enkle uden tryk. Selvom det er enkelt, giver det et ædru look.

2. Brown Stripe Curtain:

Dette er chokoladebrunt gardin består af lodrette brede striber. Tre forskellige nuancer af brun farve bruges til at skabe disse striber. Det lange gardin til vindue overdriver hele rummet og ser smukt ud.

3. Triangle Brown Curtain:

Dette mørkebrune gardin har trekantsmønster på toppen. Hele gardinet er dekoreret med trekantet brunt gardinstof. Dette trekantede gardin hænger over langt brunt gardin, der matcher med et helt mørkt farvelokale. Du får luksusfølelse for din stue ved disse gardiner.

4. Vintage brun gardin:

Det er et lysbrunt gardin med blomsterprint i mørk nuance. Alle kan let se igennem dette gardin og kan ikke også beskytte mod sollys. Denne lysebrune farvenuance er i vintage stil, og den er bundet op med en hvid snor fra midten.

5. Botanisk bladbrunt gardin:

Det er brusebadgrønt og brunt gardin, hvor grundfarven er grøn. Gardinet har bladtryk i hvid og brun farve. Større område af gardin er dækket med bladdesign, og mindre øvre del efterlades tomt.

6. Cirkelmønster Brun gardin:

Dette brune mønstergardin består af cirkulært tryk. Der er tomt og fuld cirkeldesign af brun, rød og blå farve. Gardinet hænges med en krog, som igen hænges på stang. Dette gardin bruges til at skjule badeområdet på badeværelset.

7. To-vejs brun gardin:

Det er en kombination af brunt og guldgardin. Indvendigt er der almindeligt gardin i fuld farve og udenfor er det rent gardin i dobbelt farve. Det ydre gardin har midtergennemsigtig del af guld og på øvre og nedre fyldning med brunt stof.

8. Imponerende brun gardin:

Dette brune og hvide gardin har et imponerende design. Det er et helt hvidt gardin, der ligner plastgardin. På hvidt gardin er der et rektangulært designtryk i mørk og lysebrun farve. Dette gardin er lidt gennemsigtigt og egnet til badeværelse.

9. Stanglomme brun gardin:

Dette brune og beige gardin ser klassisk ud. En lommelignende form er skabt oven på gardinet, som er indrettet med brun farve. Og resten hele gardinet er i beige. Det er enkelt og blødt gardin, men virker alligevel vidunderligt.

Brunt gardin skaber mørk skygge i din stue. Så det er bedre at blande det med en anden farve. Det vil udvise det begavede og lystne look. Tyk brun gardin vil give den største beskyttelse mod udefra varme og lys på grund af dens mørke natur. Der er også lysebrune gardiner til rådighed, og det vil se sofistikeret ud.