9 Bedøvelse og fængslende plisségardin -designs

Plisségardiner har dobbelt og tredobbelt læg. Disse læg ser fantastiske og fængslende oven på stangen. Nogle gardiner er dekoreret med kreative læg, at det ser mageløst ud. Når du ser dejlige læg, vil du aldrig vælge enkle gardiner. Du kan endda pynte plisségardiner med blonderarbejde og kant. Det være sig et lille eller stort vindue, plisségardiner lyser det op.

Nyeste og smukke designs af plisségardiner til hjemmet:

Få disse top 9 plisségardiner, som du helt sikkert vil lide til dit hjem,

1. Foret plisségardin:

Det er blyantfoldet gardin med lyse designs. Den øvre valance har mørke skygge stof dikkedarer påsat over det. Farven på gardinet matcher godt med vægfarven. Den ene del af gardinet er bundet op med bredt bælte, og selv pudebetræk matcher. Dette gardin kan give dit hjem et rigt udseende, få dette gardin, som også er i dit budget.

2. Glasagtig plisségardin:

Dette klemmeformede gardin er i hvidt gennemsigtigt stof. Knivspidsen oven på gardinet er meget flot. Rent hvidt gardin på hvidt vindue ser så smukt ud. Dette gardin af linnedstof kræver meget omhu og opmærksomhed for at vedligeholde det. Prøv dette mønster for at få et godt udseende til dit hjem.

3. Enkelt plisségardin:

Dette grå blyantfold gardin er helt almindeligt og ligetil. Dens utsmykkede udseende gør det anderledes end resten. Toppen af ​​gardinet har meget få minutter læg uden hul. Fire rør lignende mønster vises på dette forhæng. Det ser enkelt ud, men kan fange opmærksomheden.

4. Hypnotiserende læggardin:

Det er tredobbelt foldet gardin med hypnotiserende kvalitet. Designet af gardiner er iøjnefaldende. Det hvide gardin har grønne lodrette mellemstore foringer på det. Når nogen ser det, vil man forblive fraværende. Det kaldes også hvidt og grønt stribet gardin.

5. Elegant plisségardin:

Det er et plisseret rent gardin med elegant look. Dette hvide klare gardin indeholder broderi i hvidt og lyserødt farve, som simpelthen er fantastisk. Den plisserede del af gardinet har hvidt blondestof påsat, som igen hænges med krog.

6. Fern Leaves Pleat Curtain:

Det er et hvidt blyantfoldet gardin med kunstnerisk tryk. Dette tykke gardin har bregne blade print. På toppen er der et let tryk af blade i lille størrelse, og efterhånden bliver det større i størrelse. Fra midten af ​​gardinet bliver det stort og mørkere.

7. Udlæg plissegardin:

Udlægget har fransk fold gardin. Indvendigt er der almindeligt hvidt gardin. Over hvilken der er brun farve silketæppe i to dele. Begge disse dele er bundet med gummi. På toppen et ekstra stof fastgjort med hvilken blondekant på den.

8. Cartoon Cloud Pleat Curtain:

Det er et dejligt dobbelt foldet gardin i polyesterstof. Gardinet har et hvidt skydesign, der viser et luftigt udseende. Bag dette polyestergardin er der gennemsigtigt gardin med samme farve og tryk. Det giver charmerende udseende.

9. Valance plissegardin:

Det er et dobbelt knibe foldet gardin, der fremstår så attraktivt. I midten er der et hvidt blondegardin med blomsterprint. På udlæg er der mørkt gardin, som er almindeligt. Kombinationen af ​​hvid og mørk farve gardin med plisséarbejde ser fantastisk ud.

Plisségardiner ser meget imponerende og effektive ud. Der er så mange farvesorter i foldgardin, som du kan vælge imellem. Du kan vælge mellem disse gardiner afhængigt af din væg og møbler.