9 Fantastiske og stilfulde stribede gardiner til hjemmet

Stribede gardiner er mere berømte og ønskede. Der kan være vandrette og lodrette striber i en farve med forskellige farvekombinationer. Nogle farvekombinationer kan være almindelige, og nogle vil være sjældne. Stribede gardiner er vellidt af alle og beundret også. Det passer til alles smag og forståelse. De stribede gardiner er ikke-professionelle. Det er velegnet derhjemme frem for i virksomheden.

Moderne & Glamourøse stribede gardin designs til hjemmet:

Prøv disse top 9 stribede gardiner, som du sikkert kan bruge til interiør.

1. Almindeligt stribet gardin:

Dette sort -hvide stribede gardin er regelmæssigt designet. Gardinet har lodrette stilstriber i sort og hvid farve. Striberne er af mellemstørrelse med fængslende mønster. Gardinet er ultrablødt og glat. Du kan få disse typer gardiner i henhold til vægfarver i dit stuenes designmønster.

2. Topstribede gardinpaneler:

Det er gråstribet gardin med tykke striber af hvid og grå farvekombination. Denne farvekombination i gardin er sjælden og stilfuld. Det stribede soveværelsesgardin er syet i kasse -stil, og hvert gardin indeholder fire æskemønstre.

3. Zigzag stribet gardin:

Dette blåstribede gardin er simpelthen smukt med blåfarvede striber i zigzagfor. Striberne er i lys og mørk nuance af blå farve plus hvid farve. Det midterste gardin hænges i rygstil, så bagsiden af ​​gardinet er synligt foran. Denne vil være en unik idé om gardin, som du også kan prøve til dit soveværelse eller din stue.

4. Appellerende stribet gardin:

Dette er vandret marineblå og hvidt stribet gardin med brede striber. Gardinet lyser med sit silkestof. Det blændende stribede gardin ser dejligt ud. Det lange stribede gardin på det lille vindue fremstår fantastisk. Du får et smart look til dit hjem ved hjælp af disse gardiner.

5. Tovejs gardiner stribet:

Det er et populært blåhvidstribet gardin med tynde striber. Bag balkonen hænger der også gardin med samme mønster. Nogle øverste del af gardinet er helt blå uden design og tryk. Resten af ​​gardinet er prydet med striber.

6. Shower Striped Curtain:

Dette marineblå stribede gardin hænges på badeværelset for at skjule badekarret. Gardinet har tykt stof med marineblå farvestriber. Selv badehåndklædet, der opbevares på karret og kurven, har også det samme tryk som gardinet. Dette er det bedste valg for kvinder.

7. Faux Silk Striped Curtain:

Det er grå og hvidt stribet gardin i tre portioner. Gardinet starter med hvidt og derefter med mørk og lys grå nuance. Dette tre-stribede gardin ser storslået ud med mørkegrå væg og hvid sofa.

8. Linnedstribet gardin:

Dette er vandret stribet gardin i hørstof. Både indvendigt og udvendigt gardin har stribedesign. Denne tovejs gardinstil er fantastisk og fantastisk. Dette lysskærmsgardin passer godt til hjemmets interiør.

9. Moderne stribet gardin:

Det er moderne stil rødstribet gardin med hvid kombination. Dette gardin er iøjnefaldende og attraktivt. Det vil blive fremhævet med det samme. Gardinet hænges på en krog, der er let at flytte på en stålstang.

Du finder ikke meget designforskel mellem alle stribede gardiner. Kun farvekombinationen vil blive anderledes. Men du kan adskille dit stribede gardin ved at blande det med blonder eller rent gardin eller ved at tilføje teksturer på det. Du kan endda bruge det nyeste gardintilbehør med det.