9 Glædelig silke gardin designs til hjemmet med billeder

Silkegardiner er strålende og strålende stof. Det har glitrende kvalitet. Silke gardiner er for det meste almindelige og ligetil. Silketæppet har også kunstneriske udskrifter og designs, der ser grelle ud. Det er uden meget dekoration eller ornamentik, der repræsenterer let udseende. Disse luksus silke gardiner, når de hænges derhjemme, skildrer din høje status og rigdom. Det efterlader et evigt indtryk i gæsternes sind.

Seneste & Fantastiske silke gardiner til dit hjem:

Få disse top 9 silke gardiner, som du helt sikkert vil lide til din boligindretning.

1. Broderede silkegardiner:

Det er et smukt faux silke gardin garneret med fantastisk broderi arbejde. Hele gardinet indeholder stort broderiarbejde med et eller andet interval. Det skinner med lysstyrke. Gardinet hænges på ringkrog, og det er langt nok. Hvis du vil have gardiner i broderi, så prøv dette mønster i silkemateriale for at få et luksuslook til din stue.

2. Trykt silkeforhæng:

Dette dupioni silke gardin har lagdelt tryk, der danner forskellige former for kasser. Der er sort farveboksdesign på gråt silketæppe. Alle kasser er tomme uden noget design indeni. Dette silketæppe har strålende kvalitet. Mørk farve trykt gardin vil helt sikkert fange gæsternes opmærksomhed.

3. Sparkle Silk Curtain:

Det er et rent hvidt silketæppe, der er funklende som alt andet. Gardinet består af zigzaglinjedesign oven på det i samme hvide farve. Den lyse og mørke nuance af hvidt gardin ser smuk og intens ud.

4. Zigzag Check Silk Gardiner til stuen:

Det er zigzag designet rå silke gardin i hvid farve med sort tryk. Disse linjer danner checkprint, hvor nogle er skraverede og nogle er tomme. Det er gulvlængde gardiner på gulvet. Gardinet hænges med kassepanel. Det giver et cool look til vinduet i blå farve.

5. Kreative silke gardin paneler:

Det er kreativt skabt grå silketæppe med ballonlignende design ovenpå. Hele gardinet er enkelt og enkelt, men giver stadig høj standardkvalitet på grund af dets unikke mønster. Toppen af ​​gardinet er lidt klemt for at få en ballonform. I henhold til din kreativitet kan du helt sikkert prøve denne type gardin.

6. Vintage silke vinduesgardiner:

Dette blå silketæppe skildrer vintage -stil på grund af dets dørdesign. Selvom gardinet er almindeligt, men det indeholder øjenhentningskvalitet. Dette blå silkegardin er meget blødt i berøring med glat stof. Gardinet er simpelthen mageløst.

7. Silke gardin paneler:

Det er et mørklægningsgardin i faux silke, der har panelarbejde på det. Gardinet har også et lagdelt mønster over gardinet. Denne dekorerede panelstil på gardin ser attraktiv og dejlig ud. Paneltypen på gardin er meget flot.

8. Orange Lily Silk Curtain:

Det er færdiglavet silketæppe i hvid farve. Gardinet er pyntet med orange lilje blomsterprint på toppen efterfulgt af bred orange kant. Hele hvileforhænget er almindeligt. Hele dette gardin er så tiltalende og uimodståeligt. Dette gardin kan give dig et cool look til dit hjem.

9. Grommet Long Silk Curtains India:

Det er hjemligt silkeforhæng i guld med æskemønster. Gardinet er langt i længde i forhold til vindue. Dette silketæppe har tykt og skinnende stof. Gardinet besidder anholdende og slående kvalitet.

Trykt silkeforhæng og prydet med arbejde leverer evig effekt og får dig til at blive forelsket i gardin hver gang du ser. Dens tidløse design og teksturer er uendelige. Disse silke gardiner er behagelige og dragende i udseende, så vælg din elskede blandt de ovenstående smukke silke gardiner.