9 Seneste og elegante blomstergardin designs til hjemmet

Gardiner har altid været meget nyttige til at løfte rummets indretning. Vi kan få gardiner i en række flere designer blomstermønstre. Blomstergardiner har dog altid været en passion. Trykte blomster, applikerede blomster og endda broderede er favoritter siden længe. Gardiner skal vælges på en sådan måde, at de supplerer rummet.

Moderne og smukke blomstergardiner med billeder:

Lad os se på de 9 bedste blomsterdesign -designs.

1. Kniv plisserede blomstergardiner:

Disse Pinch plisserede blomstergardiner har et dejligt jakobeansk print. Det dejlige blomsterprint er i farverne blå, pink, creme, orange og råhvid. Blomsterprintene har en vandig effekt. Disse er energibesparende gardiner, da de har en termisk isolering og også har tykke lag, der hjælper med at blokere lys.

2. Grædende blomstergardiner:

Dette gardin klæder dit værelse op med sine frodige, levende farver af grædende blomst. Det ser ud til, at der er et burst af blomster fra overskriften, der drypper ned i halv længde, og den nederste del er almindelig. Dette blomstergardin er farverigt med farverne turkis, mandarin og gult med grønt. Den er lavet af 100% polyester og kan maskinvaskes i koldt vand.

3. Glatte lyserøde blomstergardiner:

Denne er et lyserødt blomstergardin til at lyse dit værelse op. Gardin lavet af voile materiale, det er en ren gardin med dejlige tulipaner. Det giver liv til rummet og gør det frisk som haven. Det rene materiale giver et delikat feminint touch til værelserne. Gardinerne er lette at vedligeholde og skal vaskes i koldt vand.

4. Rødt broderet blomsterforhæng:

Dette er et smukt rødt blomstergardin, der er lavet af råsilke. Du kan endda lave det samme af cremefarvet satinmateriale. Hovedet er lavet af mørk rød satin og har metalhuller. Det kan føres direkte gennem gardinstangen. Under overskriften er de smukke mørkerøde blomster, der tilføjer ren elegance. Resten af ​​gardinet er almindelig cremefarvet. Det kan kun renses.

5. Grønt blomstret skilleforhæng:

Få dette vidunderlige Green Floral gardin, der faktisk fungerer som en skillevæg. Det er et moderne vinduesgardin med limefarvede blomster. Det er simpelthen elegant og gør rummet lyst, da det har en klar tekstur. Hele rummet ser stort og blæsende ud som et græsareal eller en eng.

6. Gule blomstergardiner:

Gør dit værelse komplet og livligt med disse gule blomstergardiner. Gardinet har enorme blomstermotiver i gule nuancer, der er mod en baggrund, der er neutral. Stoffet er vejrbestandigt, og det pulserende blomsterdesign lyser rummet op. Stoffet er vaskbart.

7. Blå blomster gardiner:

Du kan dekorere din stue med disse blå blomstergardiner for at få den til at se smukkere ud. Gardintrykket er i landlig stil og afslappet stemningen. Rummet bliver lysere på grund af det smukke mønster. Disse gardiner har brug for en dobbelt gardin for ekstra effekt.

8. Vintage blomstergardiner:

Dette dobbelte panel vintage blomstergardin er lavet af bomuld og polyester. Den er også let at hænge op. Stilen er en afslappet årgang med en stor blomsterdesign i bunden og tyndt trykte blomster mod den øverste del. Det er et gardin, der kan vaskes i maskin.

9. Broderet gardin:

Dette er endnu et klassisk stykke Vintage blomstergardin. Dette bomuldsgardin har støvede lavendel blomstermotiver broderet sammen med bladmotiver. Gardinet har skalede kanter med lavendelbindinger. Valansen er også broderet og har skalede kanter. Gardinerne har tiebacks. Det kan vaskes i maskine. Prøv dette vidunderlige gardin for at give dit værelse et ansigtsløft.

Gardiner giver nåde og tilføjer den sidste prikken over i’et i ethvert hjem. De får værelserne til at se forfriskende ud. Nogle gardiner filtrerer også solstrålerne. Så vælg det perfekte gardin, der tilføjer charme samt privatliv til dit hjem. Gardiner er også en god gave til husopvarmningsceremonier, fødselsdage og jul eller enhver anden festlig lejlighed.