9 Seneste og søde Valance gardin designs til hjemmet

Valance gardiner er en slags pelmet, der kun dækker toppen af ​​vinduet. Det inkluderer ikke hele forhænget. Denne valance kan hænges sammen med gardin. Mens nogle gange kun få mennesker hang valance alene. Dette er en del af dekorationen. Det lader dig pryde dit vindue, og det er som ekstra udsmykning. Denne ekstra valance vil se meget fantastisk ud.

Moderne & Flotte Valance gardiner til hus:

Præsentation af top 9 valance gardiner, der kan fange seernes opmærksomhed.

1. Elegante Valance -gardiner til stuen:

Det er et elegant valancegardin til stue med rullet stil. I begge ender af stangen hænger det ene gardin. Og på gardinstang er dette gardin smukt draperet. Det draperede gardin er pyntet med dikkedarer, der er højdepunktet i dette gardin. Prøv dette gardin i dit indre af stuen eller soveværelset.

2. Floral Valance Curtain:

Det er charmerende køkkenvalance gardin i silkestof. Det rene hvide gardin består af blomsterprint. Det indvendige stof er i almindelig rød farve, som understøtter det ydre gardin. Gardinet er pænt arrangeret på gardinstang. Prøv dette nær dit vindue fra haven, der ser ud fra stuen.

3. Traditionelt Valance -gardin:

Det er grå valance gardin med hård grå valance. Hvert vindue består af to almindeligt grå gardiner, der hænger på begge sider. Selv væggen har samme gråfarvede designstrukturer. Begge vinduer har svingende grå grå lysgardiner. Få dette gardin til at få et professionelt udseende til dit hjem eller kontor.

4. Kontrollerer Valance Curtain:

Det er soveværelsesgardiner med valance med pink simple valance med gult mønster på. Det indvendige gardin er i check -design med klart stof. Valance gardinet er meget fint dekoreret. Gardinet bliver suppleret med stor sommerfugl fastgjort på stangen. Børns soveværelse lyser af disse gardiner.

5. Dekorative vinduesvalance gardiner:

Dette vinduesvalancegardin gøres mere attraktivt af det kreative boksmønster på det. Det er et meget imponerende gardin. Gardinet har komprimeringssøm på stangen. Gardinet holdes i svingende arm, og det vil falde ned, når vi vil dække vindue.

6. Luksuriøse langvalance gardiner:

Dette lange valance gardin er så luksuriøst og har en hyggelig hvid og rød farvekombination. Det hvide gardin hænges stille, og det røde gardin er draperet over indpakket, mens der skabes lagmønster. Over rødt også igen hvidt gardin panelet ned.

7. Lace Valance gardin:

Det er et hvidt valancegardin med blondestof på. Dette rent hvide gardin skinner klart. Enden af ​​gardinet er dekoreret med blondedesign af blomstermønster. Denne blomsterblonde på hvidt gardin ser ud til at være behagelig.

8. Lucid Valance Curtain:

Det er et rent gardin med valance på to typer stoffer. Det blotte gardin er gennemsigtigt hvidt indeni. Det ydre gardin indeholder fantastisk stort tryk. Valancen får halvmånens rygskæring, og den har også stort printdesign.

9. Moderne Valance Curtain:

Denne gardinvalance -stil er fantastisk. Det blå valance gardin har en hvid farve kryds og tværs design. Vinduet har kun valancegardin, der kun dækker den øverste del af vinduet. Dette halvåbne gardin lader dig se gennem vinduet.

Som vi så, er nogle valancegardiner almindelige, og nogle har udskrifter. Der kan være mange forskellige udskrifter på valance. Dette ekstra gardin, kendt som valance, kan også bruges til at skjule den øverste del af hovedgardinet. Dette vil fremhæve dit hovedgardin.