9 smukke grønne gardin designs til nyt hus

Grøn er en farve, der kommer med positivitet. Når interiøret i huset eller kontoret får grønne dekorationer, bringer de frugtbarhed, positiv energi og levebrød til det omgivende miljø eller siger i hjemmet. Blandt andet tilbehør og dekorationer bliver grønne gardiner ret trendy i disse dage.

Nyeste og smukke grønne gardiner til hjemmet:

Her er nogle af de bedste gardin -designs i grønne farvenuancer, der ville fange dit hjerte ved et enkelt blik,

1. Tahiti broderi gardiner:

Tahini gardiner er meget vedtaget på grund af de designs, de bærer. De limegrønne gardiner kommer med blomstermotiver i broderi udført med limegrønne tråde på hvid overflade. Gardinerne er lavet af bomuldssilkemateriale.

2. Leaf Print Gardiner:

Grønne og hvide gardiner i bladtryk er meget brugte gardiner til vinduerne, der giver et havescenario. Gardinerne med hvid skygge får blade udskrifter, og det grønne skygge gardin efterlades glat for kontrast look. Gardinet er inspireret af naturen og opbevares udover urtepotter for bedre dekorationer.

3. Dobbeltlags køkkengardiner:

Køkkengardinerne giver et elegant look til vinduerne, når de får to lag. De mintgrønne gardiner er lavet af chiffonmateriale, som lader den varme luft passere gennem vinduerne. Begge gardiner har flere fejl på det med klemt arbejde. Gardinerne får også et hul i midterdelen.

4. gardiner:

Gardin bruges for det meste til dekorative formål under særlige lejligheder. De grønne fløjlsgardiner kombineres med sølvskinnende laggardiner, der bruges til designformål. Gardinerne får dobbelt kurver og kombineres i midten. Gardinerne bruges også til dekoration af vægge eller havehusveranda under fester.

5. Beige grønne gardiner:

Salviegrønne gardiner bruges til beige designgardiner. Gardinerne er lavet af silkemateriale og får en kombination af cremegardiner med samme materiale. Gardinerne får U -kurvedesign på toppen, hvilket giver det et tiltalende udseende.

6. Gennemsigtige gardiner:

Lige gardiner giver et magisk look til vinduer eller verandaer. De lysegrønne gardiner i rent materiale giver et gennemsigtigt look med blomstermotiver på og får prægede præg af bladgrene på oversiden af ​​gardinet.

7. Vintage Green Curtain:

Vintage gardiner giver vinduerne et retro look. De mørkegrønne gardiner får netgardiner indeni med dekorative designs præget på det. Det mørke gardin får et kurvet design med gyldne kanter med hængende perler på.

8. Chic rent grønt gardin:

Vil du have en præget vandig effekt på vinduernes gardiner? Her er et sæt smaragdgrønne gardiner, der kommer med vandbølgetryk på det med et præget look. Mønsteret er nok til at give 3D -lignende effekt til seerne især i sollys.

9. badeværelse gardiner:

Olivengrønne gardiner, når de bruges til badeværelsesvinduerne og badeværelsesdelere, giver interiøret et funky look. Gardinet får et blonderarbejde med flere knivspidsninger, hvilket gør gardinet lodne. Det får også lignende designede bælter til slips.

Bortset fra dette kommer de grønne gardiner med en række nuancer som terrasse, klassiker, koral, øje, strippet, lurvet og mange flere at vælge imellem. Gardinerne bruges generelt kun til indre dekorationer, som hvis det bruges til haveområder, ville det give en usædvanlig kontrast. Gardinerne i tryk, nuancer og koraller er meget brugt i disse dage, da de kommer med let vægt og gennemsigtighed for at give den nødvendige lysstyrke til rummet.