9 Smukke og bedste broderede gardiner med billeder

Gardiner blev altid anset for at forskønne husets værelse et skridt længere. De beskytter ikke kun værelserne mod omfattende sollys, men har også en tendens til at tilbyde privatliv. Gardiner bringer også et yndefuldt udseende til dit hjem. Der er forskellige slags gardiner – almindeligt, trykt, broderet, applikeret osv. Hver af dem har sin egen nåde og elegance.

Seneste broderede gardiner i forskellige designs:

Her er et par prøver, der viser dig forskellige slags broderede gardiner.

1. Beige broderet gardin:

Dette er et beige farvet moderne broderet gardin. Der er broderet farverige gardiner på den. Dette beige gardin får dit værelse til at se elegant ud. Gardinmaterialet er linned, der er af høj kvalitet og også er miljøvenligt. Dette gardin har kapacitet til at mørkere rummet op til 50% til 60%.

2. Champagne blå blomster broderet gardin:

Champagneblå broderet gardin har et yndefuldt udseende. Det har blomstermønstre, der er broderet og præget. Den har to lag, hvoraf den ene er broderet ren gardin, der har udsøgt broderiarbejde. Det blotte gardinstof er blødt og glat. Det andet lag er af polyester & bomuldsmateriale, der er miljøvenligt og hudvenligt. Gardinet er godt isoleret og reducerer også støj.

3. Rose broderet vinduesgardin:

Dette er et broderet vinduesgardin, der er i bindingsskygge. Disse gardiner har smukke og indviklede blomster med grønne laurbærblade broderet. De er lette at vedligeholde og kan vaskes i maskine. Valancen har skåret broderi på arbejdet. Binderne er justerbare for at kontrollere lyset, der falder ind i rummet.

4. Broderede hørgardiner:

Disse linned, der er glatte og leveres med en god vævning. Det skaber et fantastisk miljø og filtrerer også de skadelige solstråler og reducerer støj. Disse gardiner ser godt ud i soveværelset og stuen. Det har et dejligt blåt broderiarbejde i bunden, der tilføjer show til gardinet. De medfølgende metalskinner er rustsikre.

5. Romerske broderede vinduesgardiner:

Disse er romersk type broderet hvidt gardin. De supplerer flade vinduer meget godt. Den har et stigerem til justering af højden ligesom persienner. Den er lavet af 100% polyester materiale med dejligt blomsterbroderi på grænserne. Det har et kantet snitværk, der skaber en frilly effekt.

6. Hvide broderede silke gardiner:

Du er sikker på at få dette hvide broderede gardin til dit værelse. De er meget unikke og luksuriøse. Dette hvide broderede ren gardin har broderi med hvidt silketråd, der giver et strejf af glans. De er også ret økonomiske og lette at styre. De lader lys passere igennem, men holder stadig rummet køligt og behageligt.

7. Beige broderede ren gardiner:

Dette er et gardin, som du aldrig vil give slip på. Det matcher meget godt med værelser, der har træmøbler, der er polerede brune eller hvide farvede møbler. Det har et selvfarvet broderiarbejde, der giver en fascinerende effekt og giver et ansigtsløftning til rummet, så det ser elegant ud.

8. Bomuldsbroderede gardiner:

Her er et vidunderligt gardin i broderet bomuld. De er håndlavede broderede gardiner, hvor uldtråd bruges til besætningsbroderiarbejde. Gardinstoffet er tungt og tykt ren bomuld med detaljeret broderi.

9. Creme broderede gardiner:

Dette er virkelig et luksuriøst cremefarvet gardin. Den har vidunderligt rige og slående røde broderede blomster. Blomsten bliver mere attraktiv med en smuk perle syet i midten. Overskriften er foldetype. Det har også en dejlig rød og hvid perlebinding, og dette tilføjer ren skønhed til gardinet.

Gardiner har flere anvendelsesmuligheder – de har en tendens til at regulere det direkte sollys, der nogle gange kan være irriterende, de forstærker skønheden i dit hjem, de holder værelserne kølige og bevarer også privatlivets fred i hjemmet ved at forhindre udenforstående i at se indeni. Af alle disse grunde bør vi vælge et ordentligt gardin, der opfylder alle kravene.