9 Smukke og bedste udendørs gardiner til hjemmet

Gardiner tilføjer ikke kun dit skønhed til dit værelse, men giver også privatliv. Hvis du er så heldig at have et åbent område som terrasse, baggård, veranda, balkon eller terrasse, spiller udendørs gardiner en afgørende rolle for at sikre dit privatliv, mens du fester med venner eller bare slapper af med din familie.

Nyeste og beskyttende udendørs gardin designs til dit hus:

Varianter af top 9 udendørs gardiner giver dig en chance for at afhente dem, der passer til dine behov og budget,

1. Sammenklappelige bambusgardiner:

Dette letglidende indendørs/udendørs gardinpanel består af alle naturlige bambusplader beklædt med 1 ”polypropylen kant. Hvert panel måler 40 ”bredde og hænger i 6 rustbestandige ringe i rustfrit stål. Disse smukke udendørs veranda gardiner beskytter dig ikke kun mod stærkt sollys, men giver dig også privatliv.

2. Shady Corner Without Darkness:

6 fod udendørs trådløs rulleskærm er lavet af strikket åndbart polyethylenstof, der blokerer 90% af UV -stråler uden at mørkere området. De lader varme og fugt slippe ud og hjælper med at spare på energien ved at reducere omkostninger til køling af rummet. Disse udendørs gardiner har en børnesikker koblingsrulle mekanisme og er modstandsdygtige over for skimmel, svamp og meldug.

3. Udendørs lærred gardiner:

Disse attraktive lærredsgardiner er af akrylblandingen, kraftige og alligevel lette, har en tykkelse på 0,25 ”. Den er fremstillet af det farveægte materiale og har blødheden i bomuldsstoffet. Disse udvendige gardiner er modstandsdygtige over for pletter, meldug, råd og skimmelsvamp. De vejrbestandige nikkelbelagte riller glider ubesværet, hvilket gør det let at manøvrere.

4. Solafskærmning til naturelskere:

Nyd rolige stunder på solrige dage gennemsigtige solskygger af syntetisk fiber. Det reducerer opbygget varme dramatisk, falmer møbler ved at blokere UV-stråler med 85%. Disse altangardiner udendørs kan monteres på en metalramme, og ankerringene i bunden er for at give det stabilitet. For at rense det skylles det med vand og lader det lufttørre.

5. Ren terræn gardiner:

Det ideelle valg for at nyde udsigten og dit privatliv er disse bløde lette, blanke voile gardiner, lavet af 100% blød polyester. De er lette hurtigt og vejr- og meldugbestandige. Universal fanebøjler passer let til enhver gardinstang. Disse hvide udendørs gardiner er perfekte til at give et eventyrligt udtryk til din have, baggård, terrasse eller veranda.

6. Magic Magnetic Fastening Curtain:

Disse håndfri magnetiske netgardiner lader dig eller dine kæledyr gå igennem det, men ikke insekterne.Nyd den kølige brise og glem de irriterende bugs. De kraftige magneter hjælper med at lukke dørnettet bag dig. Disse udvendige terrassegardiner er udstyret med magnetiske tommelfingre i midten for hurtigt automatisk lukningssystem, og siderne er fastgjort til dørkarmen via klæbende tape.

7. Vandtætte terrassegardiner:

Vandtætte gardiner, et ideelt valg til verandaer, terrasser, altaner for at give dig lidt privatliv. Vandtætte udendørs gardiner er lavet af PU -belagt polyesterstof. Den attraktive funktion er det elastiske låsesystem, der forhindrer det i at blæse i blæsende situationer. Dekorative træknapper er syet på fanerne.

8. High-end beskyttelse af personlige oplysninger:

Konverter din terrasse eller have til et udendørs rum med slidstærkt vandtæt 300gsm diafanøst polyesterstof for at give dig skygge og intimt opholdsrum udendørs. De er lette hurtige, meldug og fugtbestandige. Udenfor gårdhave gardiner med matchende tiebacks og rustfast bronze grommet øjer.

9. PVC Strip Dør Gardiner:

PVC stripdørgardiner er det bedste valg til skoler og planteskoler. Disse udvendige gardiner er præfabrikerede med isoleringsegenskaber, der hjælper med at opretholde indetemperaturen ved at forhindre den kolde luft udefra. De reducerer støjniveauet og bevarer dermed det rolige og rolige miljø.

Udendørs gardiner giver os fleksibiliteten ved at konvertere et åbent rum til enhver begivenhed, der holder det personligt og privat, hvad enten det er en fest, et roligt hjørne at slappe af eller bare slappe af med familiemedlemmer. Top 9 udendørs gardiner åbner et helt nyt vindue med en række gardiner for at hjælpe dig med at skabe en særlig niche for dig.