9 smukke og moderne gardinsæt til hjemmet

Hver husmor ønsker, at hendes hus skal se smukt og attraktivt ud. Hun handler ofte efter ting, der er eksklusive og vil gøre hendes hjem unikt. Gardiner er en sådan ting, at hun ofte handler, da de forskønner hjemmet. Mens du vælger gardiner, skal du være forsigtig med at vælge stil, mønster, farve og forskellige andre kriterier.

Nyeste og attraktive gardinsætdesign med billeder:

Her er et par eksempler, der kan hjælpe dig med at vælge den rigtige til dit hjem.

1. Grafisk jernarbejdsmønster:

Her er en chance for at opdatere dine værelser! Dette gardin i fuld længde med grafisk jernmønster vil helt sikkert give et moderne præg til dine værelser. Dette kan hænges med flere muligheder som – stanglomme, klips på ringe. De er lette at vedligeholde, da de er lavet af et polyester bomuldsblandet stof, som også er meget holdbart. Dette kan hænges i din stue, soveværelse eller endda på kontoret.

2. Blondegardin med Valance:

Dette er et dejligt blondervinduesgardin, der vil give et yderst sofistikeret look til ethvert rum. Dette gardin er lavet af blonder og har et dejligt blomstret design. Det har også en vedhæftet valance, der tilføjer skønhed til gardinet. Den leveres med en stanglomme, der gør det let at hænge. Smukke kvaster hænger ved valansen og giver en ekstra panache. Den er lavet af polyester og kan vaskes i maskin.

3. Pixar bil gardinsæt:

Et sødt komplet gardinsæt til dit barns værelse. Den har en lys tegneserie af Pixar Car trykt, og den viser helt sikkert dit barns ondskabsfulde karakter. Det leveres med soveværelsesgardiner, dynebetræk, sengetøj og pudebetræk. Dette er et komplet sæt til at give dit barns værelse et farverigt og frækt look.

4. Mørke gardiner:

Der er visse mennesker, der foretrækker mørkere nuancer i gardiner for at blokere for meget sollys om sommeren eftermiddag. Her er et vidunderligt mønster af mørklægningsgardinsæt. Det har samler sig på toppen for at give et frilignende look, og bunden får en lille flair. Den kan hænges på stangen ved hjælp af ringe. Det er et langt stylet gardin og har ekstra længde, og det falder meget smukt på gulvet.

5. Broderede køkkengardiner med kaffetryk:

Et smukt gardinsæt, der vil løfte køkkenstemningen. Det har dejligt blomster- og kaffekopbroderi på valancen såvel som på niveauet. Det kan maskinvaskes i koldt vand, da det er lavet af 100% polyester. Dette kan stryges med en lav temperaturindstilling.

6. Ternet køkkenvindue:

Denne slags vinduesgardiner giver køkkenet et friskt udtryk. Den er slank og lille. Den er lavet af bomuld og polyester og er let at vaske og vedligeholde. Den kan hænges på stangen ved hjælp af gardinkroge eller ringe.

7. Triple Waterfall Curtain:

Dette gardin er perfekt til at få dit vindue til at ligne et kunstværk. Den har to paneler med en vedhæftet valance. Stilen og stoffet er begge elegante. Valansen har flerlags effekt og frynser i slutningen. Den har en standard pasform. Det supplerer indretningen i rummet meget godt.

8. Flerfarvet zebraprint -badeforhæng:

Denne er et vidunderligt gardin for dyreelskere. Curtain har en fantastisk 3D -printet farverig zebra. Det har også en matchende gulvmåtte. Både måtten og gardinet er vandtæt og let håndterbart. Gardinet er langt og dækker området godt. Det har også metalliske rustfrie ringe.

9. Fancy mørk lilla stue gardin:

Et storslået og yndefuldt gardiner i tre lag i stuen. Det øverste er valansen, der er lavet af satinmateriale med sart snitarbejde og blomsterbroderi. Det midterste lag er net med dejlige blomster i midten og kanten. Det sidste lag er af almindelig satin uden design eller broderi. Det kan også bruges som et mørklægningsgardin, der blokerer sollyset – bare ved at trække alle lagene ned.

Et værelse er komplet med gardiner eller vinduesbeklædninger. Du kan vælge den rigtige blandt en række farver og teksturer, der matcher både stil og budget. Mørke gardiner til effektivt at holde sollyset ude, romantisk til gangen eller soveværelset, blotte gardiner, der slipper tilstrækkeligt lys ind, så tag endelig fat i det rigtige til dit hjem og gør det stilfuldt.