9 største linnedgardiner til hjemmet om sommeren

Gardiner til dit hjem giver ikke kun skygge fra sollyset, men får også dit hjem til at se hjemligt ud. Dit materialevalg til gardinerne er et personligt valg med muligheder, herunder bomuld, hør, silke eller satin. Linnedmaterialet er en god mulighed på grund af dets lette vægt og friske fornemmelse om somrene. Materialet er fremstillet af hør plantefibre, og det er det, der giver det sin kølighed. Du kan vælge hørmaterialet i forskellige farver og også udskrifter. Se på disse forskellige muligheder, vi har noteret for linnedgardiner.

Nyeste og smukke linned gardiner til dit hus:

Her er de 9 bedste design af linnedgardiner.

1. Lene gardiner:

Disse rene linnedgardiner er alle raseri på grund af den lette vægt og kølighed. De rene gardiner kan være gennemsigtige og få dit værelse til at se stort og luftigt ud. Det naturlige materiale er perfekt til dit hjem, og farven hvid er også noget, der gør rummet lysere.

2. Brown Linen Panel Curtain:

Disse hørgardiner er lavet af naturlige produkter, og farven brun er også noget, du kan få naturligt. Linnedpanelet er fantastisk til et stort værelse. Du kan få disse klargjort, og derefter kan du placere dem, hvor du vil. Farven passer perfekt til de fleste anvendte polstring farver.

3. Striped Linen Gardiner:

De hvide hørgardiner er gode til dit værelse, da de desuden er stribet med en anden farve. Her er valget naturbrunt, der tilføjer noget karakter til gardinerne. Striberne er en fantastisk tilføjelse til almindelige gardiner og kan bruges i ethvert rum i hjemmet.

4. Textured Linen Gardiner:

Her har du et vidunderligt udvalg af linnedgardiner, der er tekstureret. Disse grå hør gardiner er et dejligt og fantastisk tilbehør til dit hjem. Teksturen i disse gardiner kan præges eller udføres med enhver form for arbejde. Tekstur får gardinet til at se elegant ud.

5. Gardin i vasket linned:

Det er fantastisk at gå helt naturligt og købe varer, der er bæredygtige. Disse naturlige hør gardiner er en god måde at gå økologisk på. Det stenvasket look er en god måde at få dit hjem til at se rustikt ud. Farverne kan være grå, brune eller hvide.

6. Gardin i mørkt kobberlin:

Vælg disse vidunderlige mørke kobber linned look gardiner, der gør en fed erklæring i dit hjem. Disse luksuriøse gardiner er en god farve at bruge i store rum. Gardinernes længde er lang, og det får rummet til at se større ud.

7. Linen Tie Up Drapes:

Disse er seje blå linnedgardiner, der er draperet godt på stænger. Gardinerne har skærme øverst i stedet for stanghuller. Disse skal bindes øverst og se meget rustikke og boheme ud. Prøv disse gardiner i usædvanlig stil til dit værelse for at få det til at se trendy ud.

8. Prægede hørgardiner:

Prøv disse dejlige præget creme hør gardiner, der er spektakulære. Blomsterprintene på gardinerne gør det meget piget og ser elegant ud. Tjek den præget stil af disse gardiner. Du kan se blomsterprægningen udført på gardinerne, og det gør det meget cool.

9. Valance Linen Gardiner:

Vælg et flot sæt mørklægningsgardiner i linned til dit vindue eller dør med en valance. Disse er ekstra smukke med bånd foran. Linnedmaterialet er smukt og får rummet til at se køligt og blæsende ud.

Linned er et godt valg at have i gardiner især til somre. De gør dit hjem køligere og giver det en blæsende fornemmelse. Disse gardiner i dejlige farver er en god tilføjelse til dit hjem. Linnedgardiner er lavet af hørplante, og det gør det åndbart. Du kan vælge gardinerne i brun, creme, hvid eller endda grå. Prøv panelerne, valance eller endda binde tilbage stilarter.