Smadre tykke gardin designs til hus – vores top 9

Tykke gardiner vælges for det meste af mennesker på grund af dets beskyttende karakter. Stoffet er lidt tykt, hvilket forhindrer dig i at blive udefra. Menneskerne indenfor får ly for varme, kulde, regn og støv. Tykke gardiner lader ikke alle disse ting komme ind. Tykke gardiner gør også dit værelse mørkt. I dagtimerne skal du også tænde dine rørlys, og det vil øge din elregning.

Seneste & Fantastiske tykke gardin designs til boligindretning:

Tykke gardiner er altid bedst i valg, så prøv disse top 9 tykke gardiner.

1. Tyk isoleret gardin:

Det er tykt termisk gardin i dobbelt mønster. Det solide beige gardin er almindeligt indvendigt og udvendigt er der blondegardin. Det gennemsigtige blonder gardin har et flot smukt arbejde. Gardinet hænges for at skabe en opdeling mellem stuen.

2. Blad tykke foret gardiner:

Dette tykke foret gardin har foringsmønster af bladdesign. Gardinet har lodret bladliniedesign i tre farver. Det farverige bladmønster på det hvide tykke gardin fremstår så fantastisk, og det forskønner hele rummet.

3. Tyk kasse gardin:

Det er et tykt hvidt gardin med boksdesign på. Vi kan også sige, at gardinet er designet med tjekmønster. Den mørke maling i rummet bliver fremhævet med et hvidt gardin. Dette hvide dørgardin forhindrer ydre atmosfære.

4. Tyk kvalitets gardin:

Det er billigt tykt gardin i to tekstiler. Der er hængt to gardiner på denne dør, og begge er i let stof. Gardinet er designet med store blade og den øvre og under lille del er tom. Det er to skyggefulde gardiner af samme farve.

5. Tyk blyantplissegardin:

Dette tykke gardin til vinteren er yderst ønskeligt under kulde. Stoffet i dette gardin er meget tykt for at beskytte dig mod kulde. Det røde gardin indeholder blomstertryk med blyantspænde ovenpå. Pudebetrækket har også samme tryk.

6. Fire plakat tykke gardiner til soveværelse:

Dette tykke gardin til soveværelset bruges til at dække sengen, når han sover. Gardinet er tykt silke med sorte og gyldne striber. Hele sengen er dækket med gardin. Gardinet er knyttet med fire søjler i sengen, og resten rulles om.

7. Tyk overskyet gardin:

Det er børns foretrukne tykke termiske gardiner i blå farve. Det blå gardin har et hvidt grumset design, der selv giver følelsen af ​​regntid. Det er lyseblåt rent gardin indeni og tykt gardin udenfor. Begge har cloudprint.

8. Tyk blomsterforhæng:

Dette tykke soveværelsesgardin har blomsterprint imellem gardinet. Det er rød blomsterprint på cremefod. Den øverste og nederste del af gardinet er pyntet med cremetjekdesign på rødt stof. Gardinedesignet ser fantastisk ud.

9. Attraktivt tykt gardin:

Det er fantastisk langt tykt gardin med byprint. Gardinet er dekoreret med store huse på begge sider, og Middle Street har få spiseborde. Disse spiseborde har paraplytag og få træer plantes også i nærheden.

Bortset fra dens beskyttende kvalitet får det dig også til at føle dig sikker. Der kan være forskellige lægdesign og printmønstre i tykke vinduesgardiner. Det understreger kvaliteten af ​​tykt stof og opfylder behovet for offentligheden generelt. Tykke stoffer er holdbare og holdbare. Du bliver ked af det samme gardin, men gardinet bliver ikke træt.