Top 30 vinduesgardiner til hjemmet med billeder

Vinduesgardiner er et must for ethvert hjem og kontor. Det giver dig beskyttelse mod vejr udefra. Du kan oprette antal designs i vinduesgardiner. Du kan også binde den eller lade den stå åben. Afhængigt af din vinduesstørrelse kan du sy dem sammen. Hvis du kan lide enkel, er der enkle udskrifter, og hvis du kan lide moderigtigt, er der også trendy gardinmønstre. Du kan være kræsne i vinduesgardin design. Det skaber dit fantastiske image på gæsterne. Bortset fra beskyttelse forbedrer det også udseendet af dit værelse. Gardin hjælper med at skabe en stemningsskiftende atmosfære blandt mennesker.

Seneste og bedste vinduesgardiner til hjemmet:

Du kommer muligvis til at se antallet af vinduesgardinmønstre, men du kan vælge det bedste blandt alle baseret på dit krav.

1. Topvindue:

Disse vinduesgardiner har kunstnerisk arbejde oven på gardinet. Hele gardinet er i gråt og almindeligt. På oversiden er samme gardinstof fastgjort over hængt gardin i lagmønster, der har et unikt koncept. Denne form for hængende gardinstil er ny på markedet. Denne stil får din stue til at se elegant ud.

2. Box Window Gardin:

Dette vinduesgardin design har kasse mønster. Gardinet er i dobbelt farve med hvidt og sort kasse design. Farverigt gardin på hvid væg ser forbandet smukt ud. Der er vandret og lodret bokselinjemønster på gardinet, der ser vidunderligt ud. Gardinets design ser herligt ud med denne væg.

3. 4 -delt vinduesgardin:

Dette lille vinduesgardin er i 4 stykker med udlægsmønster. Indvendigt er der et lyseblåt skygge almindeligt gardin, over hvilket der er gennemsigtigt hvidt gardin. Det udlagte hvide gardin er bundet på den ene side med en knude, så under delen af ​​bagsideforhænget er synligt derfra. Denne gardinstil ser dejlig ud på sin egen måde.

4. Charmerende vinduesgardin:

Det er et lyst karnappegardin i rød farve. Gardinet har panelmønster med almindeligt og blomsterprint. Det røde blomsterprint er på en lys stofdel. Dette er et fantastisk gardintryk, der afspejler meget lys. Den sublime kvalitet af gardinet skaber et godt billede af dig. Vinduesgardinet supplerer scenen uden for vinduet.

5. Highline Stripe Window Curtain:

Dette badeværelsesvinduesgardin har skraveret design. Det hvide gardin er pyntet med brede striber, der starter fra lys skygge til lys. Stangdækkende stofgardin sys på en smallere måde. Det har også et hvidt almindeligt bælte fastgjort med gardin for at binde det, når det er nødvendigt. Lyset, der kommer udefra, får gardinet til at skinne.

6. Svingende blomstervindue:

Det er karnappegardin i gyngemønster. Gardinet er arrangeret på en måde, så det kan trækkes ned, når du vil. Der er blåfarvede blade og blomsterprint på dette hvide gardin. Gardinet på alle tre vinduer sys udelt, og det er forbundet. Vinduesgardinet indeholder det store tryk.

7. Brede køkkenvinduer:

Det er køkkenvinduesgardin. Vinduet er bredt i bredden og lille i gardinstørrelse. Det ydre gardin har frillemønster og indvendigt gardin er lige med panelsting. Gardinet er bundet op med bælte på begge sider. I midten er der stort og bredt glas, der har farverigt design. Gardinstoffet er tykt for at beskytte sollys.

8. Opdelt vinduesgardin:

Dette vinduesgardin i hjemmet er opdelt i to dele. Hele vinduesgardinerne er opdelt i øvre og nedre del. Det rene hvide gardin har rundbrun farveprint. Dette lysdesignede gardin ser sofistikeret ud og giver et sobert look. Den øverste del af gardinet er lidt kort, hvilket lader lyset passere.

9. Spiralvindue:

Denne dør og vinduesgardiner består af spiralprint. Det er et lysorange farvet gardin uden design eller tryk. Den øverste del af gardinet har smukt stort spiralformet cirkulært tryk i forskellige farver. Det ser bare ud til at være forbløffende. Den trykte del af gardinet er bred nok.

10. Lord Print Window Curtain:

Denne vinduesgardinidee er simpelthen adskilt fra resten. Der er så meget stort Lord Ganesha -design på et lyst gult gardin. Bag Ganesha -print er der Rainbow -lignende design udført med orange og grøn farve. Tæppet med fuldt billede af Ganesha ser ud til at være åndeligt og skildrer din kærlighed til Herren.

11. Smarte badeværelsesvinduer:

Det er et suverænt badeværelsesvindue med skillevæg og dobbelt tryk. Den øverste del af gardinet er almindeligt hvidt, og den nederste del har et rundt design. Kombinationen af ​​almindeligt og trykt gardin ser fantastisk ud. Gardinet ser passende ud med gulv og badekar og skaber en let atmosfære på badeværelset.

12. Trendy soveværelsesvinduer:

Dette vinduesgardin til soveværelset er hængt bag sengen. Der er en lille stang oven på væggen, hvor gardiner er pakket ind. På panelet måde går den derefter til stang fastgjort på begge sider af sengen. Derfra lades det som det er. Der er hvid farvekant i gardinet. Når det er nødvendigt, skal du bare fjerne gardinet fra stangen.

13. Aluminium vinduesgardin:

Dette blinde gardin til vindue består af aluminium. Lange aluminiumspinde er stillet op i et panel, der er forbundet med hinanden. En Dori -lignende plastkæde er lavet til at åbne og lukke gardinet. Når det er lukket, virker det som mørklægning. Værelset bliver mørkt. Når åbnet sollys kommer gennem hullet.

14. Blinde gardiner til Windows:

Dette blinde gardin til vindue er fremragende. En lille sød pelmet er der oven på vinduet. Disse blinde gardiner har et lille mellemrum mellem to aluminiumsstriber. Et lille lag sollys kommer gennem dette hul. Denne form for blinde gardiner bruges mest på virksomhedskontorer. Tynde strenge er forbundet med gardin.

15. Rumdeler vinduesgardin:

Det er soveværelsesvinduesgardin, der bruges som skillevæg. En lille seng holdes i nærheden af ​​vinduet, der er dækket med dette gennemsigtige gardin. Et hvidt stof er syet som gardin, og det har skinnende bladtryk. Dette gardin deler den lille seng bagfra fra hovedsengen. Dette lange gardin, der fungerer som skillevæg, ser fremragende ud.

16. Dekorativt vinduesgardin:

Dette dørvinduesgardin har dekorativt design. Det er polyesterstof, der har rund cirkelplads ovenpå, hvorfra det hænges gennem stangen. Der er udskåret røde farvelag på dette gardin. På toppen er der almindeligt rødt halvrundt snit, der er fastgjort over gardinet med hvide små dikkedarer i enden.

17. Frosset snevindue:

Denne vinduesgardinidee er fantastisk. Det er især til børneværelse. Gardinet har frosne sne -karakterbilleder. Der er et billede af en mand, to søde damer og to dyr. En sne er beskrevet i bunden, der ser ud til at være blæsende. På toppen er der sødt design i hvid farve.

18. Små vinduesgardiner til dør:

Dette lille vinduesgardin ser ud til at være fantastisk. Et lille vindue på denne dør er dækket med hvidt gardin. Dette hvide gardin indeholder tofarvet tryk af rundt med firkant. Dette sideløse print på gardin ser ud til at have en overlegen kvalitet. Det er syet separat med måling af vindue bortset fra almindeligt.

19. Indvendigt vindue med gardiner:

Dette vindue med gardin har kreativ stil. Dette lange vindue er pyntet med kreativt designet gardin. Dette lyslilla klare gardin er i tre dele. Den er bred og åbnet ovenpå og fra midten bliver den bundet. I slutningen får dette gardin form af pind. Det ser ud til, at en masse strenge hænger ud.

20. Betagende vinduesgardin:

Det er simpelthen fascinerende vinduesgardin. En række lys hænger op på dette forhæng. Når det lyser op, tager dette forhæng dig til en anden verden. Det får dette særlige look på julefestivalen. Et lille smukt juletræ er også placeret nær gardin. Dette vinduesgardin vil fange dine gæsters fulde opmærksomhed.

21. Delfinvindue:

Det er fortryllende vinduesgardin design med Dolphin print. Et havlignende udseende får dette forhæng. Mange delfiner er designet på gardin, og det bruges mest på badeværelser. At se dette gardin mens du er i bad giver dig en følelse af at du nyder havets vand. Denne havfølelse får dig til at blive friskere.

22. Regnbue stribet vinduesgardin:

Det er flot regnbue print på dette køkkenvinduesgardin. Der er vandrette striber af store og små størrelser. Farvesorter bruges i disse striber. Dette lyse gardin lyser op i køkkenet og skaber fuld af interessant atmosfære for damer at lave mad. En vidunderlig udsigt er synlig fra udvendigt vindue.

23. Vinduesgardin bagpå:

Dette vinduesgardin i hjemmet har en slående natur. Forskellige designs udføres med stort og lille størrelse firkantet tryk på hvidt gardin. En behagelig stor plante opbevares midt i vinduet. Trykket af gardin giver betragtelig glæde og vil tilskynde til at udføre mere af arbejdet.

24. karnapgardiner:

Denne karnappegardinidee er af høj standard. Den øverste del af rustgardin har en lille og stor størrelse blomsterarbejde. Den midterste del er almindelig, og den nederste hvide del har også hvidt blomsterprint. Frill af mørk nuance er fastgjort oven på gardinet, hvilket er højdepunktet i dette gardin. Dette gardin har et unikt koncept.

25. Strandvindue:

Dette dør- og vinduesgardin ses mest i stuehuse bygget nær strande. Døren er pyntet med skov. Gardinet har print af strand. Der er fantastisk hav og store kokosplanter på gardinet. Dette gardindesign plus dørdekoration af træ giver et fænomenalt look til huset.

26. Kontorvinduer:

Det er et forbløffende kontorvinduesgardin, der ligner en rulle. En stang er der oven på vinduet, hvorfra dette hvide ark ruller ned. Det er et tykt hvidt ark, der fungerer som gardin. Denne form for gardinstil er sjælden at finde. Dette hvide gardin ruller ned og op ved hjælp af stang. Dette rullegardin ser ud til at være betagende.

27. Riley Vinduesgardin:

Det er et fantastisk vinduesgardin på en attraktiv måde. Mange kunstige buer er fastgjort på dette gardin. På toppen er der mange buer og i bunden er der meget mellemrum mellem buerne. Gardinet og buerne er af samme farve, men ser stadig utroligt ud. Dette gardin på vinduet giver en storslået effekt.

28. Micro Balkon Vinduesgardin:

Dette karnappegardin er i tre dele. Gardinet hænges svingende, og gardinet har store designs. Dette svingende arm vidunderlige vinduesgardin holdes halvt åbent. Man kan sidde på denne altan og nyde en smuk udsigt fra balkonen. Denne lille altan er dekoreret med dette dejlige gardin.

29. Boheme vinduesforhæng:

Dette vinduesgardin består af mange strenge. Disse stik er dekoreret med smukke materialer. Der er stort rundt hvidt metal, lyserøde og orange bolde og få andre farverige trådarbejde, som denne gardinstrenge får et sublimt look. Ved berøring giver disse strenge musikalsk støj, der er melodisk.

30. Vinduesgardiner med dobbelt dør:

Dette vinduesgardin er i to dele. Dette mørklilla farvegardin har gennemsigtigt stof indeni og tykt gardin udenfor. Begge dele af gardinet har charmerende design. Der oprettes et boksmønster oven på gardinet. Dette mørke farvede gardin på det lyse vindue ser ud til at være tiltalende.

Vi så få smukke ideer til vinduesgardiner. Fra disse vil du få en masse idé om løbende efterspørgsel. Det skaber en niche i folks sind. Mens du ser et gardin, forbliver du målløs. Du får ingen ord til at beskrive det. Vinduesgardin er en vare, som enhver dame kan lide at shoppe efter. Udover nødvendigheden er det også et spørgsmål om interesse for damer. Hun vil søge efter hvert nyt design og mønster, der er tilgængeligt i vinduesgardin. Vinduesgardin er en vigtig del til at dekorere dit hjem.