Top 9 elegante grå gardiner Design til hjemmet

Gardiner til hjemmet er et fantastisk tilbehør, der forbedrer dit huss skønhed. Valget af gardiner kan variere afhængigt af dine likes og antipatier samt indretningen af ​​dit hus. Farven på gardinerne spiller altid en vigtig rolle i beslutningen om gardiner. Farveskemaet kan bruges her til at blande sig med de andre ting i rummet som sofaen eller loungen. Blandt de farver, der sjældent bruges, er farven grå. Da denne farve er blandt de mørkere nuancer, skal den bruges i rum, der er luftige og lyse.

Nyeste og smukke grå gardin designs til dit hus:

Vælg mellem disse 9 varianter og få dit hjem til at se specielt ud,

1. Grå øje gardiner:

Disse er almindeligt grå gardiner, der er en nuance mørkere. De grå gardiner, der ses her, har en øjenåbning til gardinstangen. Du kan bare indsætte gardinet gennem stangen uden besvær. Vælg disse til din stue eller endda soveværelset.

2. Pencil Pleat Grey Gardiner:

Dette er en luksuriøs blanding af blød chenille, der gør de grå gardiner til noget fantastisk. Blyantplisserne øverst på gardinerne er en god dekorativ effekt. Den koksgrå farve er perfekt til omgivelserne. Du kan også have disse gardiner foret for at give det mere vægt.

3. Lysegrå gardiner:

En anden god mulighed at have er de lysegrå gardiner, der er en blanding af mørkegrå og hvide gardiner. Denne farve er god til små rum, og farven er ikke overvældende. Lyset udefra får disse gardiner til at se meget fantastiske ud. Øjenåbningen er en anden cool funktion.

4. Sølvgrå printgardiner:

Her er et smukt sølvgråt gardin, der vil se spektakulært ud i dit hjem. De store tryk på gardinerne er fra den kongelige samling. Den sølvgrå farve får gardinerne også til at se luksuriøse ud. Du kan vælge mørkere polstring i din stue.

5. Knuste fløjlsgrå gardiner:

Tjek disse smarte knuste grå fløjlsgardiner til stuen eller soveværelset. Fløjlsmaterialet får gardinerne til at se ekstra specielle ud. Disse kan sættes til lejligheder for at få hjemmet til at se dekoreret ud.

6. Blomstergrå gardiner:

Du kan altid vælge disse færdiglavede lysegrå gardiner i blomsterprint. De grå mønstrede gardiner giver dig mulighed for at vælge et yndlingsmønster til dit værelse. Få dit værelse til at skille sig ud fra resten med disse smukke blomsterundertoner i gardinerne.

7. Tynde grå gardiner:

Disse er perfekte tynde mørkegrå gardiner, som du kan bruge til dit værelse. Tynde gardiner er lette at håndtere og vaske. De giver også god mening for travle husstande. Den mørkegrå farve ser ikke kedelig ud, da materialet er tyndt og så lidt gennemsigtigt.

8. Silkegrå gardiner:

Vælg disse dejlige silke sorte og grå gardiner til din fantastiske stue eller kontor. De grå gardiner har et panel af hvidt, mørkegråt og derefter sort øverst. De ser moderne og stilfulde ud til et moderigtigt værelse. Vælg disse gardiner for at få et statement -look til dit hjem.

9. Ternede grå gardiner:

Du kan også vælge gråmønstrede gardiner, der har en dejlig fornemmelse. Disse ternede gardiner med grå og hvid udgør en god tilføjelse til dit hjem. Du kan også prøve disse til et kontorlokale.

Grå gardiner er en moderne farve på gardiner. De kan være i mørke, lyse eller endda toner i sort og hvid. Prøv også de plisserede, foret eller ternede stilarter. Grå gardiner er en god tilføjelse til dit hjem. Hvis du kan lide ædru farver, så er grå valget for dig. Disse gardiner får dit hjem til at se ultramoderne ud.