Top 9 gardintilbehør

Hængende gardin er ikke nok. Du skal også have så mange andre ting med det. Med gardin vil der også være stang, stang, ring og så mange andre ting. Du skal vælge så mange ting med et enkelt gardin. Men når det monteres og hænges vil det se fantastisk ud. Du kan også matche hver ting med det. Al denne dekoration vil lyse dit værelse op og give et nyt udseende. Du kan antal gardiner med dig for at blive ved med at skifte, men dette tilbehør er det samme med alle gardiner.

Bedste gardintilbehør:

Her er de 9 bedste gardintilbehør med billeder.

1. Fin gardinstang:

Det er gardinstangstilbehør i mange varianter. Disse monteres over vinduet og derefter hænges gardiner. Der er mange designs i denne stål gardinstang. Nogle har rund ende, mens den ene er i skarpt snit. Prøv denne for at få et iørefaldende look.

2. gardin plastring:

Disse plastringe hænges på tilbehør til gardinstang. Det er cirkulært med en pil med halvmåne. Et gardin skal blændes på denne krog. Da det er af plast, skal dit gardin endda have en let vægt.

3. Tilbehør til gardinstang af træ:

Dette vinduesgardin tilbehør er i træmateriale med hvid farve. Træstangen har noget rustdesign på sig. Selv ringene fastgjort med denne stang er af træ. Denne træpæl er stærk nok til at bære gardinens vægt.

4. Tilbehør til gardinspor:

Dette tilbehør til gardinspor er egnet til vinduer, der er i cirkulær form. Plastikskinner er fastgjort i serie med denne stang. Det er dekorativt. Dette gardinspor ser meget fantastisk og smukt ud. Det er let bevægeligt materiale.

5. Buet gardintilbehør:

Det er buet gardintilbehør i rustfrit stål. Krogene er fastgjort på denne stang, og på dette kroggardin skal hænges. Denne type buet stang bruges mest på badeværelset til at dække brusebad. Det er ubetydeligt.

6. gardin hængende perler:

Det er gardinhængende tilbehør i perler. Denne perlestreng bruges til at binde gardinet op. Det består af trådarbejde. Denne perlemala er fastgjort med plasthætte, som er pyntet godt. Frill af tråd er draperet på denne plastikhætte.

7. Twist and Fit Rod:

Dette tilbehør til gardinbeslag skal monteres på dør eller vindue. Det har vridningsmønster, der går rundt til stang fra vinduestræ. Det skal monteres kraftigt for at give en hård støtte. Den kan foldes sammen og kan åbnes som en rulle.

8. Gardinbinder:

Dette gardinhængende tilbehør har smukt trådarbejde. En hvirvelsving er fastgjort med gardin for at binde det. Det går derefter ned med to krystalknapper, der har hul imellem. Trådfjer hænger med denne hvirvelstreng.

9. Gardin servietring:

Det er en kunstnerskabelse af vindues tilbehør. Denne sølvguldring bruges til at dække det midterste område af gardinet. Det har hvide tykke linjer på det med gylden rosedesign. Denne ring ser fantastisk ud på dette gardin.

At have stærkt tilbehør giver styrke til gardinet. Sart tilbehør med tungt gardin kan også nogle gange forårsage at falde. Der kan være plast-, træ- og metalmateriale tilgængeligt med gardin for at fremhæve det smukke gardin. Du får flere muligheder, mens du ser godt ud af gardintilbehør; Prøv også noget lavt til højt budget tilbehør efter dit valg.