15 bedste og unikke gaver til par med billeder

Par har brug for ting for at minde dem om deres kærlighed. På markedet får vi forskellige gaver, der understøtter at skabe flere bånd mellem par. Vi kan bruge vores idé som et værktøj, mens vi beslutter en gave til ethvert par. Fra lavt til højt budget er flere samlinger tilgængelige i disse dage. Få mindeværdige ideer får vi, mens vi vælger gaver på e-handel online mulighed. Disse fantastiske gaver, der er anført nedenfor, er lige rigtige.

Seneste og usædvanlige gaveideer til ægtepar:

Lad os se på de 15 bedste gaver til nyt par.

1. Indbyrdes forbundne krus:

Dette er en perfekt gave til par, da det viser den sammenvævede kærlighed, de har til hinanden. Krusene ligner hinanden i temaet. En af dem er buet, så den anden passer godt ind. Krusets håndtag har form af et hjerte. Efter din kaffe sætter du dem sammen i sæt, prøv denne gave til par.

2. Par nøgleringe:

Vælg nogle af de store pargaver som disse nøgleringe. Nøgleringerne kommer som et par. Den ene er beregnet til manden og den anden til ægtefællen. Formuleringerne på nøglekæderne er også ret romantiske og sjove. Denne type nøgleringe ser små ud, men vedhæftning af binding mellem par er virkelig mindeværdig.

3. Par puder:

Få dit par venner en af ​​de trendy puder. Disse er gode gaveideer til par, da de har parrets navne trykt på dem. Du kan også få bryllupsdatoen udskrevet. Blomstermønsteret præget på puden gør det virkelig meget attraktivt. Giv denne type pudemønster til dine bedste venpar på hans bryllupsdag.

4. Graverede ringe:

Det være sig et bryllup eller et jubilæum, det perfekte tidspunkt at give et par graverede ringe er lige det rigtige. Hanringen vil være enkel og indgraveret med enten navnet på hunnen eller nogle romantiske ord. Hunringen har perfekte diamanter påsat. Prøv denne fantastiske gaveide til par til dit næste køb.

5. Karaffersæt:

Tjek dette fantastiske karaffelsæt med to glas som gaver til et par. Hver af disse er præget med de ord, der er forbundet med par. Karaffelen har ordene ‘vores’ på, og hvert glas har ‘dit’ og ‘mit’. Guldsporene gør en varig gave.

6. T -shirts til par:

Få et godt par t -shirt til dit par. Du kan have det baseret på et bestemt tema som dette Harry Potter. Hver t -shirt kan have en anden farve eller være gratis. Formuleringerne på t -shirts er normalt iørefaldende og skarpe. Disse foretrækkes bedst af par i den kommende dag, du kan overraske dem med denne stil med t-shirt-mønster på deres jubilæum som en gave.

7. Bestiksæt:

En anden god mulighed er at give parret et bestiksæt. Dette er en del af kategorien ‘bedste gaver til par’ og er også en nyttig vare. Bestiksættet kan have skeer, gafler, skåle, glas osv. For at skelne mellem hannen og hunnen vil sættet have farveændringer.

8. Partnerure:

Par ure er et andet bedste pars gave tema. Urene kan mærkes og parres i en æske. Farvetemaerne til ure er for det meste guld eller sølv. Disse er gode til mærkedage og til at symbolisere en særlig dag i deres liv.

9. Bog slutter for et par:

Par, der arbejder sammen, bliver sammen. Det samme gælder læsning. Par, der elsker at læse, er gode par. Disse bogender ender med gode pargaver. Du vil elske at få denne skæve bog til at gemme dine bøger. Det stilrene stykke er fantastisk til ethvert rum.

10. Mobilomslag:

Disse er nogle finurlige mobilcover, der er specifikke for par. Farvekoordinationen i disse omslag viser forskellen mellem dem. Du kan vælge disse gaver til par, der elsker at vise deres nyeste gadgets frem.

11. Vis stykker til par:

Mange par elsker at beholde showstykker i deres hjem. Så det vil være vidunderligt at give dem et show -tema med et par temaer. Disse gør store par gaver, da de er varige og minder parret om deres kærlighed.

12. Personlige rutsjebaner:

Få fantastiske coasters, der er tilpasset detaljerne om parrets bryllupsdato osv. Du kan vælge temaet og farveskemaet og gøre det virkelig unikt. Underlagene er bedst til brug på et sofabord og er derfor meget nyttige og stilfulde.

13. Par armbånd:

Få dig selv og din ægtefælle nogle søde personlige pararmbånd. Disse kan indgraveres med formuleringer, der er meningsfulde for dig. Farverne kan være brune eller sorte til manden og hvide til kvinden. Den skrifttype med skrifttype bruges i høj grad til disse sentimentale genstande.

14. Bagagebærer:

En smart gave til et nyt par ville være bagagebærere, der hjælper dem med at bære ting, mens de rejser. Kufferter og dagsturstasker er meget nyttige og udgør også et godt opbevaringsrum. Du kan have koordinerende tasker til parret, der er i smukke farver.

15. Polaroid kamera:

At få et nyt par et Polaroid -kamera er også en god idé. Disse hjælper dem med at fange alle deres kærlige øjeblikke og beholde dem for evigt. Polaroid gør det lettere at klikke på billeder og få øjeblikkelige resultater.

Par elsker deres forhold, og for at hjælpe med at pleje det yderligere vil det være rart at forære dem med sentimentale ting. Disse seje gaver er lige hvad du har brug for. Vælg emner, der er i par og supplerer hinanden. Hvis du planlægger at give en gave til par, så gå med nogle håndlavede eller personlige pargaver, får du en god samling i mange forskellige former for pargaver, vælg efter eget valg og overrask et par på deres jubilæumsfest.