15 Unikke ideer til indpakning af gaver, der gør din gave mere attraktiv

Indpakning af gaver kommer med ordentlig opmærksomhed på papirkvalitet, bånd eller stykker koral osv. Forsøger fløjl farvet bånd på hvidt farvet gavepapir giver luksus stil look til gavepapir. Vi kan tage hjælp af teknologi som computer, smartphones til at lave en gave med enestående touch -up af trykte citater også. Noe har brug for gaveindpakning til gaver af dekorativ type. De gaver, du giver til dine nærmeste, kan gøres ekstra specielle ved at lægge lidt mere vægt på indpakningstil. Disse indpakningsideer giver dig et indblik i, hvilke gør -det -selv -teknikker du kan bruge.

Bedste ideer til indpakning af gaver:

Her er få ideer, som helt sikkert vil hjælpe dig,

1. Båndseffekt:

Bånd effekt

At binde et bånd på en gaveæske er en af ​​de ældste metoder til gaveindpakning. Det enkle bånd er bundet i form af en sløjfe og enderne er skåret i en V -form for at give det stil. De anvendte bånd er normalt i kontrast til indpakningspapirets farve.

2. Blomsterpapir:

Blomsterpapir

Det mest almindelige og elegante gavepapir er blomsterpapiret. Disse blomstermotiver ser meget smukke og fantastiske ud. Farverne kan være fede eller pastel. Selve papiret kan være mat finish eller blank.

3. Genbrugspapir:

Genanvendelig gavepapir

Her er en luksus genanvendelig gavepapir, der er en god idé til indpakning af gaver. Stoffet kan have en væsentlig farve. Det er pakket ind og bundet med et matchende bånd, så modtageren derefter kan genbruge stoffet. En lille seddel er også bundet til båndet.

4. Double Bow Style:

Dobbelt sløjfe stil

Indpakning af gaver er en vidunderlig teknik til at præsentere noget for nogen. Den dobbelte sløjfe gør brug af to tons bånd. De to buer, der er bundet sammen, ser fulde og fantastiske ud på pakken.

5. Pompom gaveindpakning:

Pompom gaveindpakning

Pompoms er en virkelig sød måde at indpakke gaver på. De lodne bolde af uld er kreative ideer til indpakning af gaver, som børnene elsker. Du kan lave en flok to eller tre pomponer i forskellige farver og pakke dem sammen med garn.

6. Gavepapir med dobbelt foring:

Dobbelt foring gavepapir

Nogle designs til indpakning af gaver gør brug af dobbelte foringseffekter skabt af to typer bånd. Du skal bruge et bredt og et tyndt bånd for at opnå denne effekt. Det brede lægges på papiret, og derefter tyndes det tynde på det og bindes i en sløjfe.

7. Burlap Wrap:

Burlap Wrap

En god gaveindpakningside til de festlige anvendelser burlap i stedet for papir. Denne julegavepapir gøres festlig med brug af gavemærker i juletemaet. Der er træbilleder, blade, snefnug og endda kristtorn.

8. Fødselsdag Candle Wrap:

Fødselsdag Candle Wrap

Giv en gave til et barn i denne søde stil. Papiret, der bruges her, er enkelt. Det er derefter dekoreret med farverigt tape, der er skåret i form af stearinlys. Du kan tilføje antallet af stearinlys i henhold til barnets alder.

9. Indpakningsideer til mænd:

Indpakningsideer til mænd

Mens du giver noget til din far eller en mand, kan du prøve denne søde DIY gaveindpakningside. Papirerne, der bruges her, er skåret og foldet for at danne form af en skjorte og et jakkesæt med en sløjfe. Dette er en virkelig unik indpakningstil.

10. Julechokolade til børn:

Julechokolade til børn

Gør børnene glade med disse vidunderligt pakkede chokolader. Denne idé til indpakning af julegaver er meget sød. Snemændene er skabt med prikket klud, der er skåret for at lave hætten og tørklædet. Prøv dette og gør børnene glade.

11. Blækdesign på papir:

Blækdesign på papir

Du kan lave en simpel feriegaveindpakning ved at tage brunt papir og derefter tegne dejlige designs på det. Gaven pakkes derefter ind i garn, og der tilføjes et lille ferieelement. Dette er en fantastisk personlig gave.

12. Festligt temapapir:

Festligt temapapir

Blandt de farverige indpakningspapirer er julegavepapiret det mest farverige og lyse. Disse omfatter billeder af alle ting jul som juletræer, kristtorn, strømpe, snefnug osv. Vælg disse til dine gaver og gør festlig sæson til en sjov fest.

13. Unikke papirposer:

Unikke papirposer

Bliv kreativ med disse unikke papirsække, der findes i forskellige temaer. Du kan få dem til mænd i former som slips, skjorter, jakkesæt osv. For kvinder kan du have dem i stilarter som punge, hjerter osv. Så læg din gave i disse papirposer og præsenter dem med stil.

14. Gaver til drenge:

Gaver til drenge

At give drenge noget at lege med er det bare det bedste nogensinde. Du kan komme i gang ved at overraske ham med nogle flere legetøj. Disse gaveindpakningsteknikker gør brug af sort tuschpapir til at tegne en vej til biler. Dette kan derefter tilføjes til gavepapiret. Biler kan sidde fast i papiret.

15. Gift Toppers:

Gift Toppers

Indpakning af gaver ser dejligt og præsentabelt ud. Disse kan gøres luksuriøse med tilføjelse af gave toppers. Disse toppers kan købes eller laves med papir, snor, bånd, blade, kviste osv. Valgmulighederne er enorme, og du kan gå videre og få den enkleste gave til at se fantastisk ud.

Når vi planlægger at give nogen, skal vi følge nogle få rigtige trin til gaveindpakning, der er flere metoder til at pakke din gave ind, ellers kan du også tage en gavepakke fra din butik. Der er få mennesker, der kan lide at pakke en gave ind efter deres idé, så mens du pakker en gave ind, skal du være sikker på at folde papir, målebånd og sidste berøring. Du kan personliggøre et lille lykønskningskort med citater efter tema. Denne type ting er relateret til følelser og fejringsområdet. Gaveindpakningsteknikker er enorme, og du kan være kreativ med dine ideer. Prøv bånd, papir i alle typer, burlap, klud osv. Hver af gaverne kan gøres bedre med toppers.