15 Unikke og bedste forlovelsesgaver med billeder

Forlovelsesdagen for et par er en af ​​de vigtigste dage i deres liv bortset fra selve bryllupsdagen. Så det er vigtigt at give dem en passende gave. Tag et fingerpeg om disse fantastiske gaveideer og tag dit valg.

Søde og usædvanlige forlovelsesgaveideer til nyforlovede par:

Lad os se på de fede forlovelsesgaver til venneforlovelse.

1. Personligt print:

Noget du kan give til et engagement er dette personlige engagementstryk, der er baseret på rejsetemaet. Dette tryk har parrets navne og datoen for forlovelsen trykt på et kort. Denne seje forlovelsesgave er dejlig for parret.

2. Engagement Ornaments:

Vælg denne særlige forlovelsesgaveidé til din ven. Dette dejlige ornament kan hænges og minder dem om året for deres forlovelse. Ornamentet kan pakkes ind med bånd.

3. Ringfad:

Til forlovelsesdagen er det dejligt at give parret en ringfad. Denne ringfad holder ringen. Det kan indgraveres med parnavnene. Dette er en fed forlovelsesgave til par.

4. Par ølkrus:

Prøv disse seje par ølkrus, der er graveret med sjove ord. Dette er den bedste forlovelsesgave til par, der elsker at feste. Perfekte ord gør krusene attraktive.

5. Brudringskasse:

Giv bruden en gave til en cool brudringkasse på hendes forlovelsesdag. Hun vil være helt spændt på den særlige dag. Denne forlovelsesgave til hende vil gøre hende glad og glad. Få denne til din brud i forlovelsesgave.

6. Par Coasters:

Få nogle specialfremstillede coasters til parret med forlovelsesdatoer nævnt på det. Dette lavet på kvalitetstræer, så det ser dyrebart ud. Disse idéer til forlovelsesgaver til par er søde, da de kan bruges i hjemmet sammen.

7. Tilpassede puder:

Prøv nogle tilpassede puder til hinanden, der er legende og sjove. Disse ‘Hans’ og ‘Hendes’ puder er en fantastisk måde at bringe humor i rummet. Så dette kan være din gave til engagement med din partner.

8. Bryllupspris:

En kreativ gave til engagement ville være en sparegris til det kommende bryllup. At give parret et sted at beholde deres midler til brylluppet er virkelig en god idé. Vælg at skræddersy sparegrisen. Det hjælper med at foreslå et folk at donere få midler til socialt arbejde eller børnehjemsstøtte, du vil helt sikkert få gode anmeldelser om denne type gaver på forlovelsesdagen.

9. Forlovelsesplakat:

Et lille minde om forlovelsen er en god påmindelse om den smukke dag. Forlovelsespladen kan have nogle romantiske linjer indgraveret på den. Du kan få plaketten i glas eller metal. Du kan også få denne tilpassede plak på onlineportalen, læg et billede af forlovede par på denne gave, så det også vil se fængende ud.

10. Forlovelsesgavekurv:

En super fantastisk forlovelsesgavekurv er vidunderlig at give til det lykkelige par. Kurven indeholder godbidder samt bryllupsdagsartikler. Du kan tilføje et kort eller en etiket til hvert element for at gøre det personligt. Denne kurv kan du tilpasse efter din tidsplan, ligesom vin og flok chokolade eller frugt er gode som gave.

11. To Be Bride T Shirt:

Giv en bachelorette en sej brud til t -shirt på hendes forlovelsesdag. Denne forlovelsesgave til bruden er perfekt til hende at have på dagene fra hendes forlovelse. Vælg finurlige ord, der er sjove og sjove. Denne hvide t-shirt, du kan give din ven, som snart bliver en brud, hun vil kunne lide denne t-shirt for at fange opmærksomhed på citater.

12. Kunstramme:

Vil du give noget til forlovelsen? Prøv denne forlovelsesgave til forlovede, ven eller søster, der har en vidunderlig kunstværkeramme. Kunsten er lavet af småsten, der er sat sammen for at danne silhuetten af ​​en mand og kvinde. Denne vil være den gode påmindelse om de bedste minder, der tilbringer sammen i livet.

13. Personlig Champagne:

Få en champagneflaske af høj kvalitet som en gave til parret. Denne flaske kan tilpasses ved at tilføje en kølig etiket til flasken. Dette kan være en forlovelsesgave eller forlovelsesgave til din bedste ven. Denne vil være den sejeste gave på forlovelsesdagen; du og din ven vil fejre denne funktion om aftenen på forlovelsesdagen.

14. Engagement Kaffemaskine:

Noget praktisk til hjemmet, som parret i sidste ende vil blive i, er også en god forlovelsesgave til en forlovet kvinde. Kaffemaskinens gave viser, at du er ivrig efter at starte et familieliv med hende. Hvis kaffe er hendes kop forfriskning om morgenen, er dette den bedste løsning for dig. De kan også bære denne kaffemaskine på deres første udflugtsdestination i vintersæsonen.

15. Personlig tavle:

Få en romantisk forlovelsesgave til en pige, og hun vil blive spændt på den store dag. Denne tavle er lavet til at tælle antallet af dage op til brylluppet. Det er super sødt og laver et fantastisk stykke. Stick en kunstig rose for at gøre en skønhed ved denne gave.

Få nogle unikke gaver til din vens forlovelsesdag; du får en ide om gode gaver i henhold til dine venners yndlingsfarve eller hans trends omkring gaver. Personlige gaver til forlovelse er meget iørefaldende, og du vil også gøre den dag speciel for ham eller hende, få nogle college -dage fotos af din gruppe og lave en god collage for at minde ham om, at vi alle sammen altid er med dig. Forlovelsesgaver kan være forskellige, og du kan altid tænke på ting, der er praktiske og nyttige for parret. Du kan også give gaveplader, rammer osv., Der minder dem om den vidunderlige dag.