Sådan bruges valnød ansigtsmaske til din glødende hud?

Vi bruger så mange penge til hudplejeprodukter. Der er mange forskellige produkter til hvert hudproblem. Alle produkter er dyre, og nogle af dem giver dig forventede resultater. Brug af naturlige hudplejeprodukter er altid godt for din hud. Du kan lave ansigtspakker derhjemme, en ansigtsmaske af valnød skal være i det. Valnød er en meget god ingrediens i alle ansigtspakninger. Den indeholder proteiner, gode fedtstoffer, antioxidanter, fibre og mineraler. Det er godt for det generelle helbred og din hud.

Sådan bruges valnød ansigtsmaske til din glødende hud

Fordele ved valnød:

  • Fibre i valnød forbedrer blodcirkulationen og hjælper med at nære din hud.
  • Valnød indeholder godt fedt og Omega 3, som holder din hud sund. Det fugter også din hud og skaber et beskyttende lag på din hud.
  • Det kan reparere ar og dybe sår.
  • Valnød indeholder antioxidanter, der hjælper med at rense din hud ved at fjerne alle urenheder.

Du kan bruge valnøddeolie til ansigt. Regelmæssig massage med valnøddeolie holder huden hydreret og giver din hud et ungt udseende. Du kan også bruge valnødpulver til ansigtet. Valnød ansigtspakker er meget gode til din hud.

Bedste valnød ansigtsmasker:

Her er nogle naturlige valnød ansigtspakker, som du kan prøve derhjemme.

1. Yoghurt og valnød ansigtspakke:

Yoghurt og valnød ansigtspakke

Denne ansigtsmaske af valnød er meget god til at få glødende hud. Det gør din hud ren og fjerner alle urenheder.

Sådan gør du det/Sådan ansøger du/Sådan bruges det?

Tag 2 spsk yoghurt og 1 spsk valnøddepulver. Bland det godt og påfør dette ansigt jævnt. Masser det godt i en cirkulær bevægelse. Lad det stå der i 15 minutter. Vask dit ansigt med vand og dup tørt. Påfør lidt fugtighedscreme efter det. Gør dette 2 gange om ugen for at få det bedste resultat.

  • Hvorfor dette arbejde: Valnød hjælper med blodcirkulationen og forbedrer hudens udseende. Yoghurt indeholder proteiner og antioxidanter, der forhindrer hudskader.
  • Advarsel: Vær forsigtig med valnødder, hvis du er allergisk over for dem.
  • Fordele: Denne ansigtspakke med valnød fjerner døde celler, og den forynger din hud.

2. Walnut Honey Face Mask:

Valnød honning ansigtsmaske

Denne ansigtspakke med valnød giver dig en lys og ung hud. Hovedingredienserne i denne ansigtspakke er Malet valnød, honning, citronsaft, olivenolie og rosenvand.

Sådan gør du det/Sådan ansøger du/Sådan bruges det?

Tag 1 tsk valnøddepulver, 1 tsk olivenolie, ½ tsk honning, 2 tsk rosenvand og 1 tsk citronsaft. Tag alle ingredienserne til at lave pakken og bland dem i en skål. Bland det godt, så der ikke er klumper til at lave en fin pasta. Påfør blandingen på dit ansigt efter rengøring med vand. Påfør også på halsdelen. Opbevar emballagen på ansigtet og på halsen i næsten 15 minutter og skyl med normalt vand. Brug et rent håndklæde og tør det. Brug denne pakke mindst en gang om ugen.

Hvorfor virker dette:

Valnød nærer din hud; olivenolie hjælper med at fugte din hud, honning og citronsaft hjælper med at gøre din hud glat og lysere hudfarve og rosenvand giver det et forfrisket look.

Advarsel:

For at kontrollere, om der er allergi, skal du påføre lidt pasta på et lille område af din hud.

Fordele:

Denne ansigtspakke er meget effektiv til enhver hudtype uden at gøre din hud tør. Du får også en glødende hud.

3. Gurkemeje valnød ansigtsmaske:

Gurkemeje valnød ansigtsmaske

Dette er en fremragende ansigtspakke med valnød, der forbedrer din huds lysstyrke. Den indeholder papaya, gurkemeje pulver og honning og valnød pulver.

Sådan gør du det/ Sådan ansøger du/ Sådan bruges det?

Tag 3 spsk papaya papirmasse, 1 spsk honning, 2 spsk valnøddepasta og en lille knivspids gurkemeje pulver. Bland alle ingredienserne i en skål og påfør denne pasta på dit ansigt. Lad det stå der i 15 minutter, og vask dit ansigt og dup tørt. Prøv at gøre dette en gang om ugen for at få det bedste resultat.

Hvorfor virker dette:

Papaya er rig på papain, som forynger din hud og fjerner døde celler. Valnøddepulver og andre ingredienser forhindrer hud i at smitte og giver det en naturlig glød.

Advarsel:

Brug den ikke, hvis du er allergisk over for valnødder eller nogen af ​​ingredienserne.

Fordele:

Denne ansigtspakke giver din hud en jævn tone og forbedrer dens udseende.

Du kan bruge valnød til ansigtsglød. Alle disse ansigtspakker er meget effektive og lette at lave. De er også fri for bivirkninger. Du får kun alt materialet fra dit hjem, så dette vil helt sikkert være effektivt og altid nyttigt for din hud.