Sådan laver du morgenfrue ansigtsmaske til glødende hud?

En levende, fejlfri hud er en drøm for enhver kvinde. For at nå dette mål prøver vi alle produkter, der er tilgængelige på markedet. Nogle af dem fungerer godt, andre ikke. Vi bruger så mange penge på kunstige skønhedsprodukter. Men vi kan lave ansigtsmaske derhjemme, hvilket hjælper med at få en fejlfri hud. Lad os prøve noget naturligt. Morgenfrue blomst til ansigt er meget godt for at få et bedre resultat.

Sådan laver du morgenfrue ansigtsmaske til glødende hud

Fordele ved morgenfrue til hud

  • Marigold har antibakteriel, antiinflammatorisk og antiseptisk egenskab. Så det beskytter din hud mod en infektion.
  • Det forhindrer rynker ved at stimulere produktionen af ​​kollagen.
  • Det styrer olie i din hud.
  • Marigold har antioxidant egenskaber, så det hjælper med at rense din hud ved at fjerne urenheder.
  • Det hjælper med at forynge din hud.

Du kan bruge denne fantastiske blomst til at få en levende hud. Marigold ansigtsmasker er velegnede til alle hudtyper, og de er lette at lave derhjemme.

Sådan laver og bruger du Marigold Face Mask:

Tjek nogle populære marigold ansigtspakkelister.

1. Marigold Honey Face Pack:

Marigold Honey Face Pack

For at lave denne ansigtspakke har du brug for morgenfrue pasta, mælkecreme og honning. Denne ansigtsmaske er velegnet til tør hud

Sådan gør du det/ Sådan ansøger du/ Sådan bruges det?

Tag 1 spsk Marigold blomsterpasta. 1 tsk frisk mælkecreme og ½ tsk honning. Bland dem godt i en skål og påfør derefter på dit ansigt og hold det tørt. Efter 20 minutter skrubbe denne ansigtsmaske i en cirkulær bevægelse og fjern den ved at vaske dit ansigt med vand.

Hvorfor det virker

Mælkesyre og mineraler i mælkecreme forbedrer teint. Det fugter huden og hjælper med at forbedre din hudtekstur. Honning hjælper mod ældning, og det fugter også din hud.

Advarsel

Påfør denne blanding på et lille område af din hud for at kontrollere hudirritation.

Fordele

Denne ansigtspakke med morgenfrue giver dig et klart, klart ansigt.

2. Marigold Yoghurt Ansigtsmaske:

Marigold Yoghurt Ansigtsmaske

Den indeholder morgenfrue pasta, yoghurt, citronsaft og rosenvand. Denne morgenfrue ansigtspakke giver dig en ren hud med naturlig glød.

Sådan gør du det/ Sådan ansøger du/ Sådan bruges det?

Bland 1 spsk Marigold blomsterpasta, 1 tsk yoghurt, ½ tsk citronsaft og 1 tsk rosenvand i en skål. Bland det godt for at lave en fin pasta. Efter påføring af denne ansigtspakke skal du vente lidt med at tørre denne pakke på dit ansigt og derefter vaske dit ansigt med vand efter 15 minutter. Påfør denne pasta 2 gange om ugen for de bedste resultater.

Hvorfor dette virker

Mælkesyre og alfa -hydroxylsyre i yoghurt hjælper med at fjerne døde hudceller og forhindrer udbrud. Rosenvand hjælper med at opretholde PH -balancen i din hud. Det fugter og nærer også din hud. Citronsaft har en strandende egenskab og er god til fedtet hud.

Advarsel

Denne morgenfrue ansigtspakke er velegnet til al hud. Så det forårsager ingen hudirritation

Fordele

Denne ansigtsmaske fjerner rynker og fine linjer og forynger din hud. Så dette er morgenfruens ansigtspakke til glødende hud.

3. Marigold Gram Flour Face Pack:

Marigold Gram Flour Face Pack

Hovedingredienserne i denne ansigtspakke er rå mælk, morgenfrue pasta, morgenfrue pasta. Dette er en fremragende ansigtspakke til normal hud.

Sådan gør du det/ Sådan ansøger du/ Sådan bruges det?

Bland 1 spsk Marigold blomsterpasta, 1 tsk gram mel og 1 tsk rå mælk i en skål for at få en fin pasta. Rens dit ansigt og påfør denne pasta på dit ansigt og halsområde. Lad det tørre og vask dit ansigt efter 20 minutter. Du kan gøre dette 3 gange om ugen for at få et godt resultat.

Hvorfor det virker

Grammel er meget nyttigt til hudpleje. Det gør din hud blød og glat. Det fjerner også døde hudceller. E-vitamin, alfa-hydroxylsyrer, calcium og andre antioxidanter i rå mælk nærer huden.

Advarsel

Det er ikke egnet til fedtet hud.

Fordele

Denne ansigtspakke med morgenfrue fugter din hud og giver dig en ung, levende hud.

Disse er nogle effektive morgenfrue ansigtspakker til glødende hud. Hvis du ikke kan gå i spa til din ansigtsbehandling, så få denne morgenfrue ansigtspakke til at opfriske din hud bedre.