10 fantastiske fordele ved kiwifrugt under graviditeten

Hvis du er en regelmæssig besøgende på frugtmarkedet, må du have lagt mærke til brunfarvede, lodne frugter. Disse kaldes Kiwi -frugter, som er hjemmehørende i New Zealand og Kina. De hedder kiwier på grund af deres lighed med udseendet af kiwifuglene. Kiwifrugter kaldes også “kinesiske stikkelsbær”, da de deler en lignende smagsprofil. De er fyldt med næringsstoffer som C -vitamin, E og folat, som er afgørende for en sund krop. Det er derfor, Kiwifrugter stærkt anbefales til gravide, da de har vist positive resultater i fostrets udvikling. I denne artikel vil vi undersøge de vidunderlige fordele ved Kiwi -frugt under graviditeten og også forstå, at det er mulige bivirkninger.

kiwifrugt under graviditeten

Hvad er Kiwi -frugt?

Inden vi begynder at tale om fordelene ved Kiwi for den gravide, lad os først forstå, hvad en Kiwi -frugt er! Kiwier er ovale frugter med brun eller gul hud dækket af uklart hår. Inde i frugten vil du bemærke grøn eller mørk gul farvet papirmasse med masser af bittesmå sorte spiselige frø. Kiwifrugter er søde og syrlige i smagen, hvilket gør dem velegnede til gravide kvinders ustabile ganer.

Er Kiwi -frugt god til graviditet?

Kiwi betragtes ofte som et ‘ernæringsmæssigt kraftcenter’, da det er en rig kilde til vitamin C og E. Den indeholder spormineraler, kostfibre, antioxidanter, folsyre, kalium osv. Denne frugt hjælper i hjernen og kognitiv udvikling af foster takket være dets store mængder folat. Regelmæssigt indtag af denne frugt kan hjælpe med at nære huden og også øge immuniteten med vitamin C og E..

Kiwi -frugt næringsfakta:

Følgende er den ernæringsmæssige opdeling af Kiwi -frugter pr. 100 gram servering.

 • Kalorier i alt – 61
 • Total fed – 0,5 g
 • Kalium – 312 mg
 • Natrium – 3 mg
 • I alt kulhydrater – 15 g
 • Kostfibre – 3 g
 • Sukker – 9 gram
 • C -vitamin – 154%
 • B6 -vitamin – 5%
 • Kalk– 3%
 • Magnesium – 4%
 • A -vitamin – 1%

Da denne frugt er fyldt med vitaminer, bør den inkluderes i kosten af ​​en gravid mor. Det er meget gavnligt for gravide, da det har forskellige fordele.

Sådan spiser du kiwifrugt under graviditeten?

Da Kiwifrugt er relativt nyt på det indiske marked, er der masser af spørgsmål om, hvordan man spiser det. Det øverste lag af Kiwifrugten skal først fjernes. Den grønne frugtkød indeni kan nydes som en helhed eller kan skæres i skiver. Du kan endda lave Kiwi -frugtsaft derhjemme og tilføje Kiwi -frugter i salater for at løfte smagen.

Hvor meget kiwifrugt kan jeg spise under graviditeten?

Selvom der ikke er nogen begrænsningsgrænse for forbrug af Kiwi under graviditeten, tilrådes det at beholde det 2-3 frugter om dagen. Som de siger, “for meget af alt kan være dårligt”, kan overspisning af kiwifrugt under graviditeten føre til sundhedsproblemer og ubehagelige situationer.

Fantastiske fordele ved kiwifrugt under graviditeten

Fordele ved kiwifrugt under graviditet:

Lad os tjekke de 10 sundhedsmæssige fordele ved Kiwi under graviditeten:

1. Det opretholder kardiovaskulær sundhed:

Indtagelse af 2 eller 3 kiwifrugter hjælper med blodfortynding og lavere fedtindhold og bevarer dermed kardiovaskulær sundhed. De høje niveauer af kalium i Kiwi -frugter kan effektivt reducere blodtrykket og forhindre pludselige angreb. Det er også bevist, at Kiwi -frugtsaft har de samme virkninger som Aspirin -tabletter, når det kommer til at beskytte hjertet!

2. Stor kilde til folinsyre:

En gravid kvinde kræver omkring 400 mg – 800 mg folsyre i sin kost for en sund udvikling af fosteret i de første måneder af undfangelsen. At spise Kiwi under graviditeten kan hjælpe med kognitiv udvikling hos fosteret og også forhindre eventuelle neurale defekter. Det er derfor, forventningsfulde mødre rådes til at tage mindst en Kiwi -frugt om dagen.

3. Et kraftcenter med essentielle næringsstoffer:

Den indeholder mere C -vitamin i forhold til appelsin og indeholder også en stor mængde kalium i det hele taget. Det indeholder også en masse vitamin E. Så forbruget af denne frugt er meget sundt for huden og giver også vigtige vitaminer og næringsstoffer til barnet. Kiwifrugter hjælper også med at styrke dit immunsystem og beskytte kroppen mod infektioner.

4. Holder knoglerne stærke:

Det er en glimrende kilde til vitamin K og hjælper derfor med udviklingen af ​​stærke knogler. Det fastgør den helbredende kraft i en krop og reducerer blodpropper. En tilstrækkelig mængde K -vitamin kræves af kroppen under graviditeten, fordi kroppen under fødslen bløder meget. Overdreven tab af blod kan være meget truende.

5. Det hjælper med væksten af ​​bindevæv:

C-vitamin øger immuniteten og producerer kollagenelastisk lignende materiale, der er ansvarlig for dannelsen af ​​bindevæv i en krop. Det giver den voksende baby væsentlige næringsstoffer til udviklingen af ​​bindevæv i hans eller hendes krop.

6. Det forhindrer kroppen i at få fri radikal skade:

Kiwifrugter er rige på antioxidanter, der hjælper med at reducere celleskader på grund af oxidation. Især hos vordende mødre er risikoen for oxidativ stress stor, hvilket effektivt kan håndteres af kiwier. De høje mængder C -vitamin hjælper også med at reparere cellerne og tilskynder til ny vækst.

7. Reducerer risikoen for strækmærker på kvinders mave:

Undersøgelser viser, at regelmæssigt indtag af denne frugt reducerer risikoen for strækmærket under fødslen af ​​barnet. Det forbedrer dannelsen af ​​kollagen, der er ansvarlig for hudens elasticitet. Således reduceres chancerne for strækmærker betydeligt. Det anbefales også at bruge en fugtighedscreme på maven sammen med at spise Kiwi -frugter.

8. Forebygger fosterskader:

Det er rig på et type B -vitamin kaldet B9, som er afgørende for udviklingen af ​​et barns nervesystem. Mangel på dette folat resulterer i forskellige defekter under fødslen hos en baby. Spina Bifida er en type fejl, der ses hos babyer, der mangler B9 i kroppen. Kiwifrugter, med en høj procentdel af folat, kan hjælpe med at forhindre sådanne problemer.

9. Det hjælper i hjernen og kognitiv udvikling af fosteret:

Da denne frugt er en meget god kilde til folat, forhindrer den neutrale defekter hos nybegyndere og hjælper også i hjernens udviklingsproces i en tidlig alder. Så forbrug er ekstremt nyttigt for en vordende mor.

10. Fremmer fordøjelse:

Kiwifrugter har store mængder kostfibre, som hjælper en gravid kvinde med at håndtere smertefuld forstoppelse. At spise frugten regelmæssigt kan hjælpe med bedre fordøjelse, glatte afføring og lindring af oppustethed, gas osv. Kiwifrugter indeholder også præbiotika, som tilskynder væksten af ​​probiotiske bakterier til at forbedre den generelle tarmsundhed.

Bivirkninger af kiwifrugt til gravide kvinder:

Selvom Kiwifrugt har en masse fordele for gravide, er det vigtigt at huske på nogle af de mulige bivirkninger, især for mennesker, der kan være allergiske over for Kiwifrugter:

 • Kløende hals
 • Hævelse i halsen
 • Hævet tunge
 • Kløende mund
 • Problemer med at synke
 • Acid Refluxes
 • Hjerteforbrænding
 • Ondt i maven

Er disse fakta om Kiwi -frugter ikke for gode til at tro? Da leveringsdatoen snart nærmer sig, er det tid til at fokusere på sund kost for at sikre din barns trivsel.

Sammen med at tage de foreskrevne lægemidler og kosttilskud kan det at gøre underværker at få næringsstofferne fra naturlige kilder. Så tid til at tale med din læge og tjekke Kiwis sikkerhed for dig under graviditeten. Hvis du får en godkendelse, kan du nyde disse lækre frugter for at byde en smuk, sund baby velkommen!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80