At spise spirer under graviditeten kan være skadeligt og uklogt

Spiring er metoden til at lade korn, bælgfrugter og bønner spire lidt. De ømme spirer, der kommer fra frøene, er meget sunde og fulde af næringsstoffer. Du kan spire mange forskellige frø som radise, lucerne, mungbønner osv. At have bønnespirer graviditetsrelateret ernæring er et godt valg. Du får alle de nødvendige næringsstoffer, som også er gode til din baby. Alfalfa spirer graviditets ernæringsværdi er også virkelig høj. Brussel spirer graviditet ernæring er en af ​​de højeste, men ikke mange mødre elsker smagen af ​​disse. Så vælg mellem en række næringsrige og velsmagende spirer under graviditeten.

spirer under graviditeten

Næringsværdi af spirer:

Spirer er et kraftcenter for store næringsstoffer. De indeholder vitaminer, antioxidanter, mineraler, fibre, proteiner og enzymer. Spirer er fulde af ilt og hjælper med at bekæmpe bakterier. De har vitaminer som A, B, C og E og også fedtsyrer, der er yderst nærende. Spirer er også kendt for at have lavt kalorieindhold, og så holder de også din vægt i skak.

Er det sikkert at spise spirer under graviditeten?

Det eneste problem med rå spirer er, at det kan indeholde skadelige bakterier. Da bakterierne kan komme ind i frøene og derefter være til stede i den nyoprettede spire, kan den let komme ind i blodbanen. Nogle af de bakterier, der kan være til stede, er E-Coli, Salmonella og også Listeria. Du kan let få et udbrud af en eller anden sygdom ved at indtage de rå spirer fyldt med bakterier. Så det er ikke tilrådeligt at spise rå spirer under graviditeten. Kog dem godt, og spis dem derefter.

Fordele ved at spise spirer under graviditeten:

Fordelene ved at spise spirer under graviditeten er mange og kan absorberes af moderen og barnet. Det er meget let at spire og også billigt, så det hjælper mødre med at opretholde en sund livsstil, mens de er gravide. Vitaminerne i spirer, der indeholder A, B, C og endda E er et must for moderen og babyen. Enhver form for unormal vækst i babyens celler kan reduceres ved at optage den øgede mængde ilt, som spirer har. Spirer er en stor ernæringskilde for moderen, da de har et større antal sunde enzymer til at bekæmpe de frie radikaler.

Virkninger af at spise spirer under graviditeten:

Ligesom det er nævnt ovenfor, kan spirer have en vidunderlig sund fordel for en mors liv. Spise spirer udføres normalt på to måder – rå eller kogte. En sund person kan spise spirer på enhver måde. Råspirer skal dog være rene og dyrkes under hygiejniske forhold. For ventende mødre er dette ikke en god idé. Her fortæller vi dig – spirer godt under graviditeten.

Spirer til gravide skal indtages kogt, dampet eller veltilberedt. I denne form er spirerne et godt valg at tilføje til dit kostdiagram. Den ernæring, spirerne giver dig, er enorm. Disse faktorer hjælper også med babyens vækst og udvikling. Hver af de fordele, spirerne giver moderen, vil indirekte nå barnet. Cellegenerering er bedre, når iltniveauet er højt, og de når barnet. Dette fører til, at en sund baby bliver født uden komplikationer. Alle vitaminer i spirer er gode til moderens og babyens generelle velbefindende. Når spirer er godt kogte og spist, absorberes de let af systemet, og chancerne for infektion negeres.

Råspirer:

Spirer til forventende mødre bør aldrig være rå. Dette er den eneste måde, hvorpå spirer ikke bør gives til gravide. Da rå spirer kan indeholde bakterier, kan dette være skadeligt for både mor og baby. Bakterierne findes faktisk i selve frøene, og hvis disse ikke renses grundigt, vokser de derefter ind i spiren. På denne måde forbruges det af en person, og de skadelige bakterier kommer ind i dit system. Disse kan forårsage aborter eller dødfødsel, hvilket er et stort problem for mødre. Problemet med rå spirer kan også ses hos mødre og deres helbred.

Forholdsregler, når du spiser spirer under graviditeten:

Ligesom nævnt ovenfor skal spirer til gravide være i form af kogte eller dampede spirer. Kogte spirer under graviditeten er det bedste bud for mødre og deres babyer. Kogte bønnespirer graviditetsnæringsniveauer er meget høje og perfekte til den ventende mor og hendes voksende baby. De forholdsregler, du skal tage, er enkle. Køb ikke færdige spirer fra markeder, da de kan dyrkes under uhygiejniske forhold og snavset vand. Spir altid dine bønner derhjemme med rent kogt vand. Når spiringen er færdig, koges spirerne ved dampning, kogning eller tilberedning i et fad.

Sådan inkluderes spirer i graviditetskosten?

Der er flere typer spirer, du kan have i din graviditetskost. Skift altid den anvendte type bønner, så du får en række forskellige smagsoplevelser. Mungbønner, grønt gram, lucerne, radise er alle typer bønner, som du let kan spire derhjemme. Dette giver dig en dejlig smag, der kan føjes til retter. Spir en lille mængde dagligt og indtag dem, når de er klar.

Tips til køb af spirer:

Spirer fremstilles ved at placere frø eller bønner i en beholder og derefter sprøjte dem med vand. Dette dæmper frøene, og de begynder at spire, når de lukkes. For gravide er det altid tilrådeligt ikke at købe færdige spirer, da vandet, der bruges til spiring, kan være forurenet. Så det er bedre at købe de rå frø eller bønner og spire derhjemme med rent vand. Selv når du bestiller mad udefra, er det tilrådeligt ikke at bestille rå spirer i nogen form.

Spirer under graviditeten er en fantastisk måde at holde sig sund og aktiv. Disse er vidunderlige fødekilder, der har flere vitaminer og mineraler samt enzymer. Spirer kan koges og dampes og forvandles til interessante retter for at holde mødrene glade. Alle egenskaberne og næringsværdien af ​​spirer sendes indirekte til barnet, og det hjælper med en sund vækst af barnet. Så at tilføje spirer til din graviditetskost er en god idé. Bare sørg for at dyrke spirerne under hygiejniske forhold derhjemme og tilbered dem altid godt, før du spiser.

Ofte stillede spørgsmål

1. Hjemmelavede eller Klarspirer. Hvilket er det bedre valg?

Svar: Selvom normale raske mennesker let kan indtage færdige spirer og ikke står over for problemer, frarådes gravide kvinder at have dem. Det bedre valg for gravide er at dyrke spirerne derhjemme og få dem med det samme. Bevar heller ikke spirerne for længe.

2. Hvilken spire er et bedre valg for gravide?

Svar: Der er flere typer spirer, som du let kan dyrke derhjemme. Hver af dem har de nødvendige næringsstoffer og fordele. Så ingen specifik bønnespirer er bedre end den anden hvad angår ernæring. Fordelene ved moongspirer under graviditeten er de samme som fordelene ved lucerne eller radise.

3. Kan en gravid kvinde spise rå spirer?

Svar: Nej. En gravid kvinde må ikke indtage rå spirer på grund af farerne ved bakteriel kontaminering. Der kan være E-coli, salmonella samt listeriaforgiftning i spirerne, der ikke er kogt. Når de er kogte, dræbes disse bakterier, og de bliver derfor sikre at spise. Det er derfor meget tilrådeligt at koge spirerne ved dampning eller kogning og derefter forbruge. Du kan tilføje dem i forskellige retter. Hvis rå spirer er toppet på fade, er det tilrådeligt ikke at spise hele retten.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80