Brystinfektion under graviditet

Når en kvinde bliver gravid, begynder alt inde i hendes krop at dreje rundt om den lille baby, der vokser i hende. Barnet er prioriteten for hver funktion, som kroppen udfører. Det samme er tilfældet med immunsystemet i en kvindes krop. Systemet søger at beskytte barnet mere end moderen. Som følge heraf er den gravide kvinde mere modtagelig for forkølelse, hoste og influenza. Dette resulterer i infektion i brystet under graviditeten.

Brystinfektion under graviditet

Brystinfektion under graviditet:

De vigtigste symptomer på en brystinfektion under graviditeten omfatter: smerter i brystet, hoste, lav vejrtrækning eller åndenød, desorienteret følelse, muskelsmerter, konstant hovedpine, tab af appetit og til tider kan patienten have lidt temperatur. For kvinder, der undrer sig over, hvilken effekt din vedvarende hoste vil have på din baby, kan du være sikker på, at din baby ikke vil blive påvirket af din hoste og forkølelse, og i de fleste tilfælde vil forkølelsen fortsætte i en uge eller deromkring, og du vil gradvist begynde at føle sig bedre.

Enkle måder at beskytte dig selv mod brystinfektion, når du er gravid, er at have en afbalanceret kost med masser af frisk frugt og grøn grøntsag. Disse vil øge dit immunsystem ved at forsyne din krop med vitaminer og antioxidanter og gøre din krop mere modstandsdygtig over for vira og andre forkølelsesfremkaldende bakterier.

Sørg for korrekt hygiejne. Dæk din mund med et væv, når du nyser eller hoster. Dette vil hjælpe dig med at beskytte dig selv mod almindelige influenzalovende vira, og du vil heller ikke overføre din infektion til andre.

Sørg for, at du drikker masser af vand i løbet af dagen for at øge niveauet af mineraler og vitaminer i din krop. At drikke tilstrækkelige mængder vand vil også holde din krop hydreret og kølig. Du bør dog undgå en masse koffeinholdige drikkevarer.

Hvil ordentligt og lad din krop få tid til at bekæmpe bakterierne. Tilstrækkelig hvile vil også hjælpe gravide med at opretholde et korrekt blodtryksniveau og vil holde stress i skak,

Træn dagligt, fordi intet øger dit system mere end en halv times motion regelmæssigt.

Hvis du lider af ondt i halsen, skal du klemme en halv citron i et glas varmt vand og røre en spiseskefuld honning til den. Du kan drikke dette to gange om dagen for at få lindring af ondt i halsen. Læg et par dråber eukalyptusolie på et væv og sniff det for at fjerne tappede næser med det samme.

Gravide kvinder bør også opgive at ryge og drikke, fordi disse ikke kun har en negativ effekt på din baby, men de er også skadelige for dit immunsystem. Alkoholholdige drikkevarer viser sig at svække lungerne og gøre dem mere tilbøjelige til infektioner.

Undgå at tage medicin, fordi de ikke er så nyttige. Den bedste ting at gøre er at hoste og befri dine lunger for slim.

Hvis din brystinfektion i graviditeten imidlertid bliver virkelig dårlig, kan du tage en paracetamol om dagen, men kun gøre det, når din læge godkender det. Forskning har vist, at gravide damer bør undgå aspirin, fordi det i en tidlig graviditet er skadeligt for dit barns sundhed og udvikling, og i slutningen af ​​graviditeten påvirker det længden og begyndelsen af ​​dine veer.

Brystinfektioner er meget almindelige hos gravide, og den bedste måde at holde dem væk på er at passe godt på dig selv fra starten. Følg en enkel og sund rutine, der vil beskytte dig og din baby mod alle slags infektioner.