Dollar Store Graviditetstest Arbejde: Virker det virkelig?

Hvis du føler, at du er gravid eller har forsøgt at få en baby, ved du vigtigheden af ​​en graviditetstest, og hvor alvorligt det er. Nu i hele dette scenario af test og resultater gider vi ikke rigtig, hvor meget vi bruger på testsættene. Det er jo til en baby. Selvom det kan være din pointe med dig, kan du ende med at bruge meget afhængigt af din situation. Derfor, hvis du har ventet på en, skal du sørge for at få et par af disse testsæt op. Og ved du, hvad der ville være den bedste løsning til et graviditetstestkit? Graviditetstestsættet i Dollar -butikken.

Dollar Store graviditetstest

Hvad er Dollar Store i første omgang?

Det er en amerikansk kæde af discountvarebutikker, der sælger varer for 1 USD eller mindre. Dette Fortune 500 -firma er på vej mod Virginia, men spredt over hele USA & Canada også. Med støtte fra landsdækkende logistik driver Dollar Tree Dollar -butikker. Varer, du muligvis kan hente fra disse butikker, spænder fra sundhed & skønhed til husholdning rengøringsartikler. Med en tilstedeværelse på over 13.000 lokationer har virksomheden en nettoomsætning på omkring 8,6 milliarder USD.

Hvorfor Dollar Store?

De fleste kvinder er begyndt at indse, at de faktisk bruger meget på graviditets- og ægløsningssæt. Det er en af ​​hovedårsagerne til, at mange langsomt driver mod dollarbutikens graviditetstestsæt. Hvor let ville det nu være at afhente en af ​​dollarbutikens ægløsningstest eller graviditetstestsæt bare for en dollar? Disse testsæt koster op til 10 til 20 USD uden for butikken. Det er det, man vil kalde, økonomisk.

Inden du får at vide, hvordan det fungerer, skal du vide, hvor hurtigt du kan tage dollar -graviditetstesten. Kvinder har en tendens til at ignorere de tidlige symptomer på graviditet, hvilket også er det samme, når du nærmer dig din menstruationscyklus. Husk dog at tage testen, når du bemærker nogle symptomer som nedenfor.

 • Kramper: Et almindeligt symptom i dine menstruationer er magekramperne. Vi forstår, hvis du forveksler det med det. Det sker sådan, at når der er en implantation, kan du opleve den samme slags kramper. Pas på det her.
 • Manglende periode: Hvis din menstruation ikke forekommer til tiden, kan du tage dollar -graviditetstesten. Vi ved dog ikke, at manglende menstruation er et oplagt tegn på graviditet.
 • Humørsvingninger og træthed: Du har en tendens til at have alvorlige humørsvingninger. Normalt kaldes dette PMS, hvilket er typisk, når du nærmer dig din menstruation. Det er muligt for forvirringen. Pas på træthed. Du kan have en tendens til at føle dig træt uden grund, ofte.

Hvordan fungerer denne test nøjagtigt?

De graviditetssæt, du køber, er dybest set følsomme over for hCG (humant choriongonadotropin), som i bund og grund er et hormon relateret til graviditet, der frigives, når implantation af embryo på livmodervæggen er afsluttet. Hvis du er gravid, vil din urin sikkert indeholde 5 til 50 mlU/ml hCG tæt på en uge, når din menstruation skyldes. Mængden af ​​hCG fordobles efter det næsten hver anden til tredje dag. Da livmodervæggen kun producerer hCG efter implantation, vil det tage en til to uger at vide, om du er gravid eller ikke præcist.

Testen viser imidlertid en negativ, hvis der ikke er tegn på hCG i din urin, hvilket kan betyde, at du kan tage et par dage mere til at være gravid. Hvis du dog får din menstruation, skal du muligvis prøve at blive gravid igen. Nu, med så meget der skal være præcist for at give dig de bedste nyheder i dit liv, skal du være ivrig efter at kende nøjagtigheden af ​​dollar -graviditetstesten. Lad os se nærmere på det, så vi kan forsikre os selv.

Sådan bruges det?

Du kan hente en række af disse Dollar -graviditetstestsæt, mens du er i dollarbutikken, og du vil ikke beskære meget på det som sådan. Nu er disse ægløsningstest i dollarbutik lige så gode som alle andre graviditetstests derhjemme.

Sættet leveres med en

 • absorberende teststrimmel, som tester din urin og giver dig feedback fra testen inden for 3 minutter. Nu har det vist sig at være 99% præcist.

Faktisk sammenlignede nogle af forskerne det med de andre mærkevaresæt, og graviditetssæt i dollarbutik viste sig at være et 100% effektivt kit. Ganske en aftale nu for kun 1 USD rigtigt?

Selvom det ikke er særlig følsomt over for påvisning af hCG. Det kan kun detektere fra ca. 20 mlU/ml og fremefter af hCG. Derfor er det tilrådeligt at vente et stykke tid og derefter bruge kittet. Det anbefales stærkt af mange, at du foretager testen en uge fra det tidspunkt, din menstruation skulle forekomme, da det er angivet som det tidspunkt, du får de mest nøjagtige resultater.

 • Alt du skal gøre for at afprøve det er at samle din urin i en engangskop og derefter bruge pipetten til at tage en lille mængde af det og tabe det i åbningen og vente på resultaterne. Simpelt, ikke sandt?
 • Efter tre minutter kan dine resultater være en af ​​følgende kategorier:

1. To linjer: Det betyder, at du er gravid.

2. En linje: Du er ikke gravid endnu.

3. Ingen linjer: Du skal muligvis vælge en anden og prøve igen med henvisning til instruktionerne, der fulgte med dollar -graviditetstestsættet.

Hvad mere?

Udfør følgende forholdsregler, når du opbevarer et graviditetssæt i dollar.

 • Husk at samle den første urinprøve. Sørg for at placere koppen på plads, før du begynder at tisse. Fjern det, når det er fyldt.
 • Drik ikke vand eller andre væsker, der kan forstyrre resultaterne.
 • Ryst ikke sættet og hold det opad.
 • Pas på ikke at røre strimlen. Dette vil bryde kapillæraktionen. Det forhindrer hCG i at nå strimlen.
 • Inden du rent faktisk kommer i gang med at tage testen, skal du læse instruktionerne omhyggeligt og følge det, der er skrevet.

Selvom det hele er ekstremt nyttigt og godt, er der alligevel nogle fordele og ulemper ved dollarens generelle graviditetstestkit. Tag et kig.

Fordele:

 • Det er et rimeligt overkommeligt og let tilgængeligt graviditetskit.
 • Det er ret præcist og registrerer graviditeten, selv før 5 dage efter din ubesvarede menstruation.
 • Det har givet meget mindre falske resultater og unøjagtige forudsigelser og er derfor et populært valg blandt mennesker.
 • Positive resultater skildres hurtigt, sandsynligvis på mere end et minut.

Ulemper:

 • Den største ulempe er, at den kommer som en enkelt test i et sæt.

Derudover er der nogle ting, du skal vide, mens du bruger Dollar Store -graviditetstest

 1. Omkostninger betyder ikke nøjagtighed. Dollar store graviditetstest kit er temmelig billigt og er præcist.
 2. Husk at søge hjælp, når du er i tvivl. Hvis du får en positiv, og du er sikker på, at det ikke kan være sådan, skal du søge læge.
 3. Vær til tiden til at tage testen. Sørg for at holde tjek mindst 48 timer efter du har savnet din menstruation, for timing er alt.

Tja, graviditetstestsættet til familiedollar kommer med en letlæselig brugsanvisning, som de fleste kvinder kan læse og forstå. Sættet giver dig skarpe og præcise resultater, som er ret hurtige. Selvom det ikke er nyttigt ved tidlig opsporing.

Nu er dette et lille testkit, som kan gøre det lidt svært for dig. Men hvis du er komfortabel med det, bliver det den perfekte aftale, som du kan bruge igen og igen, indtil dine ønskede resultater er ude som sådan.

Skynd dig nu ikke at få graviditetstestsættet til familien dollar og se efter resultaterne. Du skal kontrollere det, hvis du har savnet dine menstruationer, eller hvis du har kramper i maven, eller hvis du har alvorlige humørsvingninger osv..

Selvom testen ikke virker for følsom, har den givet resultaterne. Du finder masser af kvinder, der har opdaget deres graviditeter gennem dollarbutikens graviditetstest. Dette graviditetstestsæt fungerer som det ideelle til de kvinder, der forsøger at blive gravide, hvilket nu vil give dem mulighed for at blive ved med at kontrollere, når de har tænkt sig det, uden egentlig at bruge en stor sum penge på graviditetstesten.