Drikker Rooibos -te under graviditeten

Graviditetstiderne kan være en virkelig farlig tid, for du skal være ekstra forsigtig med alle fødevarer. At du indtager, fordi at spise noget farligt kan være virkelig skadeligt. Især da du ville fodre to og ikke en. Det samme og sikkerhedsinstruktioner gælder for indtagelse af drikkevarer. Mange kvinder i disse tider er nødt til at holde op i længere timer, og indtagelse af koffein kan give hurtig lindring og kan hjælpe dig med at forblive fysisk aktiv og opmærksom. Men desværre er koffein ikke nogen løsning under graviditeten. Da drikke koffein kan forårsage komplikationer under din graviditet. For at løse dine problemer bringer vi dig Rooibos -te. At drikke Rooibos -te under graviditeten er heller ikke et problem.

Rooibos te under graviditeten

Fordele ved Rooibos -te under graviditeten:

At have Rooibos -te under graviditeten er blevet medicinsk bevist sundere frem for at drikke den almindelige hvide, grønne eller røde te. Som har samme produktionskilde, dvs. teplanten (camella sinesis). At drikke rooibos -te under graviditeten hjælper med dit forstyrrede sovemønster og har også en beroligende effekt på en persons sind. Hvilket er tiltrængt i løbet af graviditeten. Så kernen i alt dette er, at det at drikke rooibos under graviditeten er en god ting og også i høj grad er nyttigt.

Blandt de mange fordele ved at have Rooibos -te under graviditeten er, at det forhindrer forstoppelse. Det hjælper også med fordøjelsen og lindrer kvalme og opkastning, hvilket er et almindeligt fænomen under graviditeten. Det leverer også nødvendige næringsstoffer til blodlegemer som jern og andre vitamintilskud. Rooibos har også vist sig at behandle allergiske reaktioner, og det kan drikkes eller påføres topisk på de inficerede områder. Så bortset fra alle de medicinske værdier af denne drink har den også en god smag. Teens søde smag giver dig en god følelse, som er nok til at få dig til at føle dig frisk og afslappet. Og så får denne te dig også til at føle dig godt indefra og ud.

Sådan drikker du Rooibos -te under graviditeten:

Overvejelser:

Rooibos -te er en meget populær drink over hele verden, og derfor er det blevet anset for sikkert at blive indtaget selv under graviditetstiderne, siger University of Pittsburgh Medical Center. Den maksimale mængde forbrug mangler dog endnu at blive opdaget af fagfolk. Men ved anden tanke, når man husker dets urteværdier, betragtes det som sikkert at drikke mindst to gange om dagen. Du bør dog først starte dit indtag af urtete efter at have talt med din læge.

Dosering:

Den anbefalede dosis globalt for de bedste effekter er mindst 1-4 teskefulde rooibos-te hældt i en dampende kop varmt vand i 10 minutter og foreslås at tages mindst tre gange om dagen. Men hvis du måske har en anden tanke om, hvorvidt doseringen er kompatibel med din kropstype, kan du endda kontakte en læge.

Advarsel:

Men ligesom alle fordele og ulemper ved andre drikkevarer, har rooibos te nogle kendte bivirkninger, University of Michigan Health System har fundet ud af. Flere tilfælde i 2010 blev rapporteret om levertoksicitet efter indtagelse af rooibos -te. Disse tilfælde blev rapporteret i 2010 -udgaven af ​​et farmaceutisk magasin.

Men ved at holde de få ulemper ved drinken til side er det blevet markeret som sikkert at drikke under graviditeten på globalt plan, og det kan derfor hjælpe dig med at vælge din drik klogt, da du nu ville fodre for to. At følge ovenstående drikkeplan efter at have rådført sig med din læge kan hjælpe med at løse dine mange graviditetskomplikationer.