Echinacea under graviditet

Forkølelse og hoste, mens du er gravid, kan være et besvær under graviditeten. Med mange måder at bringe det under kontrol, vil du måske gerne vide, at der er et urteaspekt. Til dette som kan tages i brug for at lette din tilstand. Selvom urter ikke foretrækkes af de fleste på grund af den manglende viden om dem, kan urter være en af ​​de gode faktorer med hensyn til sundhed. Selvom nogle få, der tøver med at bruge de ordinerede lægemidler eller håndkøbslægemidler, alle er til naturlægemidler. Få af de mest almindelige urter er Echinacea, Tranebær osv.

Nu får mange tråde og blogs online dig til at sætte spørgsmålstegn ved urtes sikkerhed eller for at være mere specifik ‘Er Echinacea sikker under graviditet?’ Nu er brugen af ​​Echinacea under graviditet et diskuteret emne. Echinacea er kendt for at reducere længden af ​​forkølelse og bremse dens gentagelse. Det bruges til at behandle og forhindre infektioner i øvre luftveje.

Echinacea under graviditet

Hvad er Echinacea?

Echinacea er en coneflower og betragtes som et traditionelt middel i omkring 400 år. Det er teknisk set en urt, og de mange arter af det bruges medicin fra blomster, rødder og stilk. Før introduktionen af ​​antibiotika havde echinacea en prestigefyldt medicinsk status. De kemiske komponenter i echinacea har kraftfulde immunstimulatorer og har høj terapeutisk værdi med godhed af C -vitamin, flavonoider og inulin.

Echinacea er en kategori A -medicin til graviditet, der ikke har vist nogen fosterrisiko. Det betyder, at echinacea, mens gravid er sikkert at indtage. Der har imidlertid ikke været tilstrækkelige data til, at der helt kan udelukkes de risikofaktorer, der er forbundet med det, under graviditeten. Endnu andre har vurderet det som en sikker urt, der kan tages under graviditeten.

Echinacea under graviditet 2

Echinacea te under graviditeten:

Her er en god måde at inkludere echinacea i din kost.

  • Svits et glas vand på medium varme.
  • Til det skal du tilføje frisk echinacea. Du kan også tilføje tørret form.
  • Dæk nu til og lad det simre i cirka 12 minutter.
  • Si blandingen og tilsæt en ske honning.

Drik te varmt en gang hver dag.

Fordele ved Echinacea under graviditet:

  1. Øger immuniteten: Det er kendt at give øget immunitet mod forkølelse. Det er også kendt at reducere varigheden af ​​kulde til blot halvanden dag, hvilket gør din graviditet mindre ubehagelig.
  2. Urinvejsinfektion: Det er kendt at behandle urinvejsinfektion. Det er nødvendigt at holde infektioner væk under graviditeten.
  3. Det bruges også i form af en tinktur, med en mild dosis alkohol. Denne lille mængde alkohol skader ikke gravide.

Bivirkninger af Echinacea under graviditet:

Selvom echinacea giver nogle fordele, har det også andre tilknyttede bivirkninger. Tag et kig og pas på disse.

  1. Allergi: den mest almindelige bivirkning er den allergiske reaktion. Hvis din krop udvikler en pludselig allergisk reaktion, skal du straks stoppe forbruget.
  2. Hvis du har astma eller allergisk reaktion på visse planter og blomster. Du risikerer også at udvikle en allergi over for echinacea.
  3. Autoimmune lidelser: Den anden bivirkning, du kan opleve, er de autoimmune lidelser, såsom kollagen og multipel sklerose.

Kontinuerlig brug af produktet i mere end 8 uger anbefales ikke. Det kan føre til immunundertrykkelse og andre sådanne leverproblemer.

Selvom du vil være lettet over at vide, at få af de fremtrædende undersøgelser ud af de meget få, der kendes udført, ikke viser tegn på skade mod barnet eller moderen under fødslen, har der ikke været foretaget nogen dybtgående forskning finansieret og udført inden for plantebrug og det er det, der skræmmer alle væk fra urteplanter. Det faktum, at vi ikke ved meget om dem, bekymrer folk om de virkninger, det kan have, hvis nogen.

Hvor sikkert er det?

Nu for at grave dybere i, om/er Echinacea er sikkert under graviditeten, ville det være nyttigt at vide, at Torontos Hospital for Syge Børn og dets forskerteam har konkluderet, at brug af Echinacea under graviditet ikke fører til nogen faktorer, der øger fosterskader hos babyer.

Denne forskning involverede tæt på 400 gravide, hvoraf 200 ikke tog Echinacea, og 200 enten bevidst eller ubevidst. Til sammenligning mellem begge grupper, antallet af levendefødte, aborter, fødselsdefekter (større eller mindre defekter), syntes der ikke at være nogen statistisk forskel som sådan med hensyn til levering.

Selvom mange læger anbefaler urter til deres patienter, nægter nogle at sende det til dem, da de ikke har til hensigt at lægge moderen til noget, de ikke kender til. Mange anbefaler stadig deres patienter at vente på det og være med det i stedet for at vælge disse alternative metoder til at håndtere forkølelse.

Selvom de faktisk ikke kan sige det, hvis urter er gode eller dårlige, har de beviser for ingen af ​​dem. De ønsker imidlertid, at de urte -kommercielle industrier investerer og udfører en bred forskning og leverer data, så de giver klarhed til mennesker såvel som til lægerne, så de ved, hvad de har at gøre med.

For at være den sikrere side er det tilrådeligt at undgå urter i graviditetens første trimester. Selvom der er en liste over urter kendt for at gøre din levering sund. En af de vigtigste urter er Echinacea, at drikke Echinacea -te mens du er gravid, er en ganske god drink. Selvom det bedst bruges i form af tinkturer, er te også en meget anbefalet måde at forbruge det på.