Er Pomelo god til gravide kvinder?

Graviditet kan i høj grad ændre din kost. Mad, du kan lide, er muligvis ikke egnet til dig og din baby. Selvom dem, du aldrig kunne lide før, kan vise sig at være det, du har lyst til nu. Frugter af de fleste typer er generelt gode for helbredet under graviditeten. Selvom du måske aldrig har kunnet lide appelsiner eller citrusfrugter, har graviditet været kendt for at ændre din smag og få dig til at længes efter sådanne frugter. Med en underlig trang til Pomelo, undrer du dig over ‘Er pomelo godt for gravide’?

Pomelo er en mindre almindelig citrusfrugt. Frugten er hjemmehørende i de sydøstasiatiske lande. Pomelo er nu tilgængelig i de fleste dele af verden. Det er lidt større end en grapefrugt. Kødet er hvidt, gult, pink eller rødt. Frugten er sød og syrlig i smagen. Den hvide sort er mildere i smagen end den lyserøde pomelo -frugt. Det har hele næringsværdien af ​​andre citrusfrugter. Kan gravide spise pomelo? Lad os finde ud af det.

Pomelo God til gravide

Fordele ved Pomelo under graviditet:

Her er nogle af fordelene ved pomelo for gravide.

1. Foetas sundhed:

Alle citrusfrugter inklusive pomelo er meget gode kilder til folsyre. Mangel på folsyre under graviditeten kan i høj grad øge risikoen for fosterskader. Pomelo under graviditeten hjælper med at opretholde et godt helbred for barnet senere.

2. Styrkelse af immunsystemet:

Pomelo er ligesom de fleste citrusfrugter et lager af vitamin C. Gravide kvinder har brug for mindst 85 mg C -vitamin næringsstof hver dag. At have en frisk pomelo frugt eller indtage sin juice er en fantastisk måde at opfylde C -vitaminbehovet under graviditeten. Det tilføjer også variation til dine citrusfødekilder under graviditeten. C -vitamin beskytter mod kolde infektioner. Det styrker grundlæggende immunsystemet.

3. En antioxidant:

Pomelo er også en stor kilde til andre antioxidanter, såsom lycopen, der for det meste findes i frugtens lyserøde eller røde sort. Det styrker kroppens celler og beskytter det mod sygdomme.

4. Forøg fordøjelsessystemet:

Pomelo er en god kilde til fiber. Regelmæssigt forbrug af frugten sammen med andre citrusfrugter kan give dig sunde fibre. Dette kan lindre dig fra almindeligt graviditetsproblem, såsom forstoppelse og fordøjelsesbesvær.

5. Sunde muskler og godt nervesystem:

Pomelo til gravide er ideel, da den er en god kilde til kalium. Kalium i frugten holder dine muskler og nerver sunde. Det hjælper også med at holde dit blodtryk normalt.

Pomelo under graviditeten 2

6. Stærke knogler:

Pomelo har en god mængde calcium. Forbrug af pomelo under graviditeten kan bidrage til at opfylde din krops voksende calciumbehov under din graviditet. Calcium hjælper med at styrke knoglerne og generel sundhed generelt.

Bivirkninger:

  1. Overdosering af C -vitamin kan forårsage visse bivirkninger, såsom diarré og nyresten. Hvis du bemærker bivirkninger som kvalme, mavekramper og halsbrand efter at have indtaget mad, der er rig på C -vitamin som pomelo, skal du stoppe med at indtage det og se en læge. For stort C -vitaminforbrug kan også skade fosteret.
  2. Visse aktive ingredienser, der findes i nogle citrusfrugter, herunder pomelo, kan interagere med medicin mod kræft og hjertesygdomme. Du skal diskutere med en specialist om indtagelse af citrusfrugter under graviditeten, hvis du er under behandling for nogen af ​​disse tilstande. Furanokumariner findes i pomelo, hvilket kan forårsage skade på moderen og det ufødte barn.

Kan gravide spise Pomelo?

Hvis du ikke har tilstande, der kan interagere med pomelo -frugt negativt, og din læge godkender det, skal pomelo helt sikkert inkluderes på din kostliste. Så er pomelo godt for gravide? Ja, hvis det tages i den rigtige mængde og efter ekspertinstruktion.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80