Kamille te under graviditet: fordele og bivirkninger

Når det kommer til stærkt forfriskende te, er kamille te det første, vi tænker på. Man kan ikke bare glemme dens søde aroma og fængslende smag. Grundlæggende er kamille en urt, hvis blomster bruges til at lave te. Kamille te hjælper med at forbedre fordøjelsen. Slip af med søvnforstyrrelser og afhjælp mavekramper ganske effektivt. Men skal gravide kvinder tænke sig om to gange, før de får denne drik. Kamille te under graviditeten har været meget debatteret i de seneste år. Da der har været rapporter om abort på grund af indtag af kamille te. Lad os se på fordelene og bivirkningerne ved at indtage kamille te og derefter analysere og svare på, om det er tilrådeligt eller undgåeligt.

Kamille te under graviditeten:

Kamille te under graviditeten

Skulle gravide undgå kamille -te?

Et spørgsmål, der truer over alles sind, er. Er det sikkert at drikke kamille te på graviditetstidspunktet? Sandheden tales, den afhænger fuldstændigt af den, der drikker den. Takket være sin unikke smag kan kamille te være en virkelig fristende drik at drikke. Men hvis man giver efter for fristelsen, og hvis din kamille -te. Den ene kop efter den anden, så er det bestemt en årsag til alvorlig bekymring. Enhver urtete, når den indtages i overskud under graviditeten, er farlig, og kamille -te er ingen undtagelse. Forbrug af urter i store doser, i dette tilfælde, de mange kopper kamille te, kan forårsage alvorlige komplikationer i graviditeten, hvilket gør det til en stressende periode.

Fordele ved kamille te under graviditeten:

Morgenkvalme, der forårsager kvalme om morgenen, er en almindelig klage fra gravide kvinder. I et sådant scenario, forbruget af kamille te i begrænsede mængder. Kan være ekstremt effektiv til at lindre morgenkvalme. Denne urtete har en behagelig aroma og en dejlig pirrende smag. Det kan lindre din kvalme på få sekunder. Kamille te bruges også til at behandle søvnløshed og rastløshed. Desuden vedligeholder det fordøjelsessystemet. Leverens funktion og slipper af med betændelse i leddene og menstruationskramper. Som du kan se, er der mange fordele ved kamille te under graviditeten. At du kan drikke det uden frygt og tvivl. Overskud af noget er imidlertid dårligt; og overskud af kamille te kan føre til alvorlige komplikationer under graviditeten. hvilket slet ikke er ønskeligt.

Bivirkninger:

Livmoderen (livmoderen), hvor babyens udvikling finder sted i løbet af de ni måneder af graviditeten, kan påvirkes af bivirkningerne af kamille te, hvis den tages forkert. Kamille te omdannes til en abort (A), der forårsager medicin, hvis indtagelsen er for stor. Grundlæggende fungerer kamille som et abortstof, der sammentrækker livmoderen. På leveringstidspunktet er livmoderkontraktionerne normale; men før det kan føre til alvorlige konsekvenser som et abort.

Bortset fra abort kan hyppigt indtag af kamille te øge risikoen for for tidlig fødsel blandt gravide kvinder. Der kan være symptomer på for tidlig fødsel, hvor livmoderen vil trække sig sammen mere end fire gange i timen. Så hvis du undlader at kontrollere mængden af ​​kamille te, du drikker, kan det føre til for tidlig levering.

Hvor meget kamille skal man drikke, mens man er gravid?

Kamille te og graviditet er ikke giftige sammen, hvis de tages i små mængder, men i overskydende kamille virker det som en dødelig gift for barnet. For at holde sig væk fra alle de graviditetsrelaterede problemer anbefales moderat indtagelse af kamille te. En eller to kopper om dagen er den generelle anbefaling for urtete, men en kop anbefales om dagen bare for at være på den mere sikre side. En halv kop, hver morgen og aften, ville være den bedste måde at indtage kamille te på. Urtemængden skal holdes i skak, og den tilberedte te bør ikke være stærk. Et koncentreret præparat ville dræbe alt formålet med at lave denne sunde drik.

Kamille te skal tilberedes derhjemme frem for at vælge de kommercielle mærker udenfor, da de kan have nogle urter som ingredienser, som ikke anbefales under graviditeten.

Naturlægemidler mod kamille te:

Er der nogen forskel mellem koncentrationen af ​​urter i kamille -te og medicinske urter? En masse! Lavt urteindhold er kendetegnende for kamille te. På den anden side er medicinske urter, der er ordineret til behandling af forskellige sundhedsproblemer, stærkt koncentrerede. I modsætning til kamille -te er kamilleolie meget koncentreret, og dens anvendelse bør undgås så meget som muligt under graviditeten. Derfor frarådes plantelægemidler under graviditeten. Koncentrationen af ​​urter ved fremstilling af te er meget mindre i sammenligning med koncentrationen af ​​medicinske urter. Disse urter fungerer kun som smag, når de blandes med te.

Advarsel:

Gravide kvinder, der lider af pollenallergi eller høfeber, bør undgå kamille -te. Der er stor sandsynlighed for allergisk reaktion ved indtagelse af kamille -te, da både kamille og ragweed tilhører samme plantefamilie, og ragweed vides at forårsage alvorlige allergiske reaktioner.

I betragtning af bivirkninger af kamille te vedrørende livmoderen. Mange kvinder undgår fuldstændigt forbrug af kamille -te under graviditeten. Simpelthen på grund af frygten for de ekstreme konsekvenser. Nogle drikker lejlighedsvis kamille te for at slippe af med kvalme i forbindelse med graviditet. Beslutningen om, hvorvidt man skal drikke kamille -te eller ej, bør derfor tages efter grundig konsultation med en kvalificeret læge.

Gravide kvinder, der ønsker at drikke kamille-te, bør dobbelttjekke teens mærke og sikre, at produktet er af høj kvalitet.

Husk, at overskydende kamille te virker som livmoderstimulerende middel. Og derfor bør det indtages i små mængder på en fornuftig måde. Man bør kun drikke det, når det er yderst nødvendigt, som i tilfælde af morgenkvalme for at slippe af med kvalme. Derfor bør man være yderst forsigtig, mens man drikker kamille te under graviditeten bare for at være væk fra alt stress og uønskede konsekvenser.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80