Kan du spise kapers under graviditeten?

Kapers, også kendt som Flinders Rose, er umodne blomsterknopper af Capparis Spinosa -planten. Disse knopper vokser på korte stikkende blomstrende buske og findes på tværs af stenfyldte bjerge eller langs veje plus motorveje.

Kapers er en uadskillelig ingrediens i flere middelhavsdelikatesser og findes almindeligvis i løvfældende områder i Sydafrika og Indien. De holder sig også godt i de tørre og tørre klimaer i de sandede ørkenområder. Kapers spænder fra størrelsen af ​​en lille ært til oliven og kan spises på forskellige måder.

Du kan tage det som en snack eller tilføje det som en ingrediens i æggekage, fiskekøkkener og tomatsauce. På grund af deres syrlige og sure smag bruges kapers i vid udstrækning som påfyldning i salater og som krydderier eller pynt i et udvalg af retter.

Ernæringsværdier for kapers under graviditet:

Kapers er rig på en kilde til vitaminer. A og K, Riboflavin, Niacin, Flavonoider, Foto-næringsstoffer, Jern, Calcium og Kobber. De vides at være effektive til at kontrollere og forebygge flere sygdomme. Såsom diabetes, gigt, lammelse, hukommelsestab, leverdefekter og maveinfektioner. Kapers er imidlertid kendt for at have blodfortyndende egenskaber, der kan vise sig dødelige under operationer og operationer.

Kan du spise kapers under graviditeten

Kan du spise kapers, mens du er gravid?

Graviditetsfasen resulterer i trang til sure og syrlige mejer, og kapers tjener let dette formål. Det er imidlertid en tilbagevendende bekymring blandt mange forventende mødre om sikkerheden ved at indtage kapers, når hun er gravid. For at få en detaljeret idé om de flere aspekter af kapers, lad os se ned på punkterne herunder.

Caper -fordele under graviditet:

1. Caper er rig på vitamin A, rutin, Quercetin og anti -oxidant midler. Disse forbindelser hæmmer dannelsen af ​​frie radikaler i kroppen. Derved forhindres forekomsten af ​​flere former for kræft både hos moderen og barnet.

2. Vitamin B12 i kapers sammen med dets forskellige næringsstoffer og mineraler hjælper med at give en gravid kvinde livskraft og energi.

3. Kæmpe mængder fibre i kapers hjælper med at kontrollere flatulens, forstoppelse og uregelmæssige afføring hos forventede mødre

4. Graviditet er en periode med flere hudlidelser. Caper kan hjælpe meget med at holde huden fugtig, til at forhindre flere hudinfektioner, som f.eks. Betændelse, ømhed, bumser og irritationer.

5. Kapers indeholder store mængder mineraler, f.eks. Calcium, jern, kobber og natrium. Indtagelse af kapers under graviditeten hjælper med at styrke knoglerne både hos moderen og fosteret. Kobber i kapers hjælper med frigivelsen af ​​de enzymer, der er ansvarlige for sunde kropsfunktioner.

6. De store mængder jern, der findes i Caper, hjælper med at opretholde hæmoglobintallet. Dette forhindrer at forvente mødre fra de negative virkninger af anæmi.

7. Caper er også en kilde til Niacin, som er yderst effektiv til at kontrollere blodcholesterolniveauer

8. Caper knopper minimerer dannelsen af ​​plak i blodkar. Som et resultat fører de til en jævn blodgennemstrømning og reducerer også chancerne for hjertekarsygdomme.

9. Bortset fra ovenstående hjælper kapers også i behandlingen af ​​mærkeligt, forgiftningsvaner og leddegigt.

Overdreven indtagelse af kapers øger chancerne for flere risici under graviditeten, f.eks. For meget blødning, kramper før fødslen og abort og hududslæt. Det blodfortyndende middel i kapers er ansvarlig for akutte komplikationer under operation eller kejsersnit. Caper er også rig på natriumindhold. Så til tider kan dette resultere i øget blodtryk eller endda øge chancerne for knogleskørhed hos gravide kvinder. Glem derfor aldrig at søge råd fra din sundhedskonsulent, før du tilføjer denne ingrediens til din graviditetskostliste.