Oolong te under graviditeten

Er du en morgen -te -person? Gad vide, at du kommer til at savne at nippe til din yndlings kop te under graviditeten? Tænker du på, kan jeg drikke oolong te, mens jeg er gravid? Hvis de fleste af svarene på disse spørgsmål er ja, så er du kommet til det rigtige sted. Ideelt set anbefales det i løbet af graviditeten at undgå koffeinholdige drikkevarer. Men for de gravide, der er afhængige af te, er en grænse på 200 mg koffein tilladt hver dag. Den gode nyhed er, at koffeinindholdet i oolong te er ubetydeligt. Gør det helt sikkert for den vordende mor såvel som hendes baby.

Oolong te under graviditeten

Fordele ved Oolong -te under graviditeten:

Oolong te er en form for kinesisk te, der er populær over hele verden. Det er især kendt for sine eksotiske aromaer, der varierer meget afhængigt af undersorterne. Desuden varierer egenskaberne af oolong te også afhængigt af dets tilberedning og tørringsproces. Oolong te er fyldt med vitale næringsstoffer og antioxidantegenskaber. Det gør det til et must-have, især i graviditetsperioden. Nogle af de sundhedsmæssige fordele ved oolong te er angivet nedenfor.

1. Bekæmper frie radikaler:

Oolong te er fyldt med antioxidantegenskaber. Det hjælper med at fjerne frie radikaler fra kroppen. Derfor drikker oolong te, mens du er gravid, for at beskytte mod de skadelige virkninger. Forårsaget af disse frie radikaler som diabetes, kræft, leddegigt og åreforkalkning for at nævne nogle få.

2. Hjælper med vægtstyring:

Mens vægtforøgelse er sundt under graviditeten. Vordende mødre skal holde sig væk fra at tilføje disse uønskede kilo. Polyfenoler til stede i oolong te hjælper med effektiv vægtkontrol ved at regulere stofskiftet i kroppen.

3. Har egenskaber mod kræft:

Oolong te besidder polyfenoliske forbindelser. Det hæmmer enhver form for kræftvækst i kroppen. De kræftbekæmpende egenskaber i oolong te gør det til en anbefalet drink til vordende mødre under graviditeten.

4. Godt for din hud:

En enkel måde at forbedre din graviditetsglød på er at drikke oolong te. Oolong te er fyldt med polyfenoler, der fungerer som antiallergiske forbindelser og derfor hjælper med at lindre irritation såvel som kroniske hudproblemer.

Risici forbundet:

Selvom vi ved, at koffeinindholdet i te er mindre end kaffe, vidste du overhovedet, at brygningsprocessen også regulerer koffeinindholdet i te? Mængden af ​​koffein i din kop oolong te afhænger derfor af, hvor længe du brygger den. At brygge din oolong -te længe kan forbedre smagen. Men det øger også dets koffeinindhold, hvilket kan være skadeligt under graviditeten. oolong te, når den tages regelmæssigt eller i store mængder under graviditeten, kan føre til nogle bivirkninger. Nogle af de skadelige virkninger af at drikke overdreven oolong te er:

  • Abort
  • Lav fødselsvægt
  • Søvn- og vejrtrækningsbesvær hos den nyfødte
  • Øg pulsen hos spædbarnet
  • Fødsel

De gavnlige egenskaber i oolong te gør mere godt end den skade, der kan forårsages på grund af den marginale mængde koffein, der er til stede i den. derfor kan vordende mødre drikke oolong te under graviditeten. Men vi ved alle, at overskydende af noget kan skade kroppen især under graviditeten. Når dit ufødte barn også kan lide de dårlige virkninger.

Det er derfor tilrådeligt at indtage oolong te i moderate mængder under graviditeten. Tal med din læge om mængden af ​​oolong te, du kan drikke under graviditeten. Vil sikre en mere sikker og sund graviditet.