Sådan styrkes dit immunsystem under graviditet

Der er så mange sygdomme, der gør runden i verden lige nu, og et enkelt sekund med uagtsomhed kan koste dig en svaghed i dit barns immunitet. Et stærkt immunsystem under graviditeten hjælper dig med at fjerne alle angribere og holde både dig selv og dit barn i sikkerhed.

immunsystem under graviditeten

Immunsystem under graviditet:

Spis influenzabekæmpende fødevarer:

En vigtig rolle i opbygningen af ​​dit immunforsvar spilles af den mad, du har. Hver holistisk sundhedsrådgiver vil blive enige om at spise masser af hvidløg og grøntsager sammen med frugt og vand. Disse er rige på carotenoider og vil naturligvis forstærke din krops ånd for at beskytte fosteret og samtidig hjælpe med udviklingen. En stærk kost af proteiner anbefales også, hvilket naturligvis kan findes i overflod i retter, der indeholder kød, ost og proteinshakes.

Tag kosttilskud:

Prenatal vitamin- og supplementindtag bør hjælpe med at øge dit immunsystem som ingen anden. Et komplet sæt vitaminer som foreskrevet af din ledende læge bør tages rettidigt. De vigtigste er vitamin A, B og C, der reducerer symptomer på morgenkvalme og dermed forhindrer dehydrering og diarré i det hele taget, og så er der jern, der forbedrer din blodtilførsel. Glem ikke at inkludere zink i din kost enten som nogensinde.

Dyrke motion & Massage:

Fortsæt med at dyrke motion regelmæssigt for at få fordel og have en reguleret vægtforøgelse og også holde diabetes i skak. Prænatal dans og massage bør også opmuntres til at sætte liv i strømmen af ​​kropsspændinger.

Find tid til at slappe af:

Det burde ikke være svært at give dit immunsystem sin styrke gennem mental motivation. Din holdning til livet spiller en stor rolle for at bestemme, hvor påvirket du bliver, når en sygdom rammer. Undersøgelser viser, at en person med et lykkeligere liv har mere magt til at modstå sygdomme end en dyster modpart.

Bevar en meget positiv holdning til livet, og prøv at undgå stress i det hele taget. Det er ekstremt afgørende, at du opretholder en sund livsstil, og du kan overhovedet overvinde alt derefter.

At være stressfri er lettere sagt end gjort, men når du har en støttende vennekreds og en partner, der går af vejen for at sikre, at du forbliver spændingsfri, virker det sin magi inden for.

Bliv undersøgt og vaccineret:

Det vil nok ikke være en god idé, hvis du kommer ned med influenza, når du er gravid. Det udgør en trussel for både dig og dine ufødte. Hvorfor ikke tage skud mod mæslinger, influenza, kopper og svineinfluenza, mens der stadig er mulighed for at undgå det et stykke tid. Tjek med din læge det første, du er gravid for at holde dit immunsystem i gang og for at føde et sundt barn i fremtiden. Tag test for at sikre, at du ikke er ramt af aids eller hiv, da risikoen for, at en gravid mor overfører virussen til et barn, er høj. Desuden kan det bringe begge liv i fare.

Så for at opsummere, hold en positiv tilgang til livet og vær stærk. Bevar en sund livsstil, bring nødvendige ændringer i din kost og før en motiveret gravid-hood. Det burde være nok til at holde dit immunsystem i gang i det lange løb. En bedre immunitet tillader bedre udvikling og vækst hos dit barn i det hele taget, og han har ikke mærket et ‘svagt barn’, fordi du var for doven til at arbejde hen imod forbedring af din immunitet.