Sådan undgår du graviditet uden beskyttelse

Graviditet er den mirakuløse proces med at rumme et nyt liv i dig selv, en overgang fra bare en kvinde til en mor, kilden til et nyt liv og sandsynligvis et nyt liv. Imidlertid er det at være mor til et nyt liv ikke noget spøg, og ofte er forældrene eller rettere moderen ikke helt sikre på at omfavne moderskabet uden forudgående overvejelser. Det er på dette tidspunkt, at en mor eller forældrene bør undgå graviditet uden at forhindre deres kærlighedsskabelse, og hvis vi lægger beskyttelse af bordet, lad os se, hvad vi ellers har tilbage at arbejde med.

hvordan man undgår graviditet uden beskyttelse

Hvorfor denne vej?

At forhindre et nyt liv i at stige er virkelig en forestilling, vi ikke ønsker at vove, og til dette bør et par, der deltager i coitus, til enhver tid være forberedt på konsekvenserne eller tage den nødvendige beskyttelse, den eneste måde kærlighedsskabelse kan betegnes som sikker på dig tanke. Men uden at din partner bruger beskyttelse, er der mange høje veje, som man måske vil vælge for at forhindre dig selv i at blive gravid.

Hold en cyklus fane:

Kvinder menstruerer, muligvis bløder ægget væk fra æggestokken i afventning af dannelse af et nyt æg, der skal træde i stedet for det gamle æg. Ved en normal graviditetsnorm bliver enten ægget befrugtet og plantet på æggestokkens væg, eller ægget udblødes. Det er kløften mellem æggets blødning og det nye ægs dannelse, som vi skal bruge til vores fordel. Derfor bør det allerførste skridt til coitus uden beskyttelse være, at du holder øje med din menstruationscyklus.

Tæl dem ubefrugtede:

De første dage lige efter din menstruation er angiveligt de mest i frugtbare dage i din cyklus. Dette er, når der er et tomrum i æggeholderen og normalt kan være et perfekt tidspunkt for dig at have ubeskyttet coitus. Vi taler om, at de første fem dage, hvor tre er et sikkert nummer, og de to andre bare er en risikofaktor. Imidlertid vil ægget hurtigt blive dannet, og snart er du frugtbar igen.

Hold øje:

Hvordan ved du, hvornår du er tilbage i frugtbarheden efter din menstruation? Det er den dag, livmoderhalsvæskerne begynder at dukke op. Dette er især seks dage efter din menstruationscyklus, som skal markeres i din kalender som de progressive frugtbare dage. Spørg din gynækolog for en bedre indsigt.

Vær på pillen:

Vi refererer normalt til beskyttelse fra fyrens synspunkt, en lettere måde at undgå befrugtning. Men hvis din partner ikke er en stor fan af at bruge beskyttelse, kan du altid hjælpe dig selv med at undgå den mulige fejl ved at være på daglig pille. Disse er milde piller, der kan indtages regelmæssigt, en fælles norm for dig at holde dine æg i skak.

Du bør dog altid vælge en læge anbefaling, før du begiver dig ud på pillerne. Så igen er der altid en mulighed for bivirkninger, stigning i østrogenniveauer og sådan, når de piller, du indtager, hæmmer ekstra hormoner i din krop.

Pull out -metoden:

Den sidste på listen er pull -out -metoden, som er en af ​​de mest almindelige metoder, par kan lide at engagere sig i. Dette er dog slet ikke en sikker metode og bør til enhver tid være ekstra forsigtig. Faktisk er dette den sidste udvej, nogen bør ty til, hvis alle de andre er ugyldige for dem.