Spise Jamun under graviditeten: Her er alt hvad du behøver at vide

Graviditet er en fase i livet, som næsten enhver kvinde vil opleve. Hvem drømmer ikke om at blive mor? Imidlertid er der flere sundhedsforanstaltninger, mor skal tage sig af både for hende og babyens helbred. Det er vigtigt, at moderen ikke kan spise og drikke alt i denne fase. Hver mad er bedre at indtage efter råd fra lægen, da det kan være skadeligt for hende og barnet. Imidlertid kan man ikke benægte de ernæringsmæssige fødevarer, der kan hjælpe med babyens vækst og udvikling. En sådan mad er jamun til en gravid dame. Det er ikke kun velsmagende og sundt, men hjælper dig også med at opfylde dine trang til dårlige og usunde fødevarer.

Spise Jamun under graviditeten

Hvad er jamun frugt?

Jamun er en frugt, der findes på Jamun -træet og kan også let repræsenteres som dadler. Det smager ikke kun godt, men er også meget sundt, hvilket giver din krop al den ernæring, den har brug for for at forblive sund og rask. Også kaldet sort blommefrugt, den har også flere medicinske fordele, som kan hjælpe i flere spørgsmål som diarré, mavesmerter og urinproblemer.

Spiser jamun sikkert under graviditeten?

At spise jamunfrugt under graviditeten er et helt stort spørgsmål endnu. Mange stiller stadig spørgsmålstegn ved, ‘kan jeg spise Jamun under graviditeten?’ Den mest almindelige årsag til, at folk siger for at undgå at du spiser jamun, er, at det kan forårsage små pletter og sorte pletter på babyens krop. Der er imidlertid ingen klinisk version, der understøtter dette argument. Derfor er det sikkert at spise jamuns eller sort blomme under graviditeten. Det er en rig kilde til antioxidant, og næringsstofferne i frugten hjælper med at beskytte barnet og fremme fostrets vækst. Frugten er en komplet pakke med kraftfulde næringsstoffer, der er afgørende for både mor og baby.

Ernæringsværdier for Jamun under graviditet:

Jamun er hovedsageligt rig på vitaminer og mineraler. Det har næringsstoffer som proteiner, calcium, jern, magnesium, natrium, C -vitamin, folinsyre og vitamin B6. Desuden er den også rig på fedt og proteiner, hvilket hjælper med at udvikle din baby tilstrækkeligt. Det fungerer som en meget sund snack, når du er sulten eller har trang, så du kan opfylde disse trang og også hjælpe dig med at holde dig til sund mad, så nyd at spise jamun under graviditeten.

Fordele ved Jamun under graviditet:

Nedenfor er et vist antal fordele jamunfrugt under graviditeten.

1. Stærkere nervesystem:

Jamun er kendt som en vidunderfrugt, da frugten er meget god til at størkne dit nervesystem og immunsystem ganske godt, så du kan bekæmpe en lang række sygdomme, som ellers ville påvirke dit stærkt kompromitterede immunsystem i løbet af din graviditet. Jamun er rig på A -vitamin, der hjælper med din babys syn og også giver dig den nødvendige styrke, du har brug for til at gå igennem alle de forhindringer, du kan møde i løbet af din graviditet. Gør jamunfrugt under graviditeten til en af ​​de bedste måder at gå om din graviditetsperiode på.

2. Let tilgængelighed:

Jamun er let og let tilgængelig for dig på ethvert tidspunkt fra enhver passende butik, uanset om den er pakket eller pakket ud af frisk frugt, hvilket gør det let for dig at stable på denne store frugt på ethvert tidspunkt, hvilket gør jamunfrugt under graviditeten til en meget gyldig mulighed.

3. Fremmer fordøjelsen:

Det er en ældgammel frugt, der i oldtiden blev brugt til at helbrede diarré og mavesår. Jamuns fordele ved graviditet er at sikre, at det holder dig væk fra fordøjelsesforstyrrelser og forstoppelse.

4. Styrker knogler:

Jamun er også kendt for at have et højt indhold af C -vitamin, jern og kalium, som er de primære helte til at fremme knoglens styrke. Næringsstofferne i knoglerne hjælper også med fostrets vækst og udvikling.

5. Holder diabetes under kontrol:

Jamun har et lavt glykæmisk indeks, hvilket gør det til en sund mad til at regulere blodsukkerniveauet, når du er gravid. Jamuns anti-diabetiske egenskab vil sænke blodsukkerniveauet betydeligt.

6. Behandler infektion:

Jamuns blade, frø og bark er gode kilder til behandling af infektioner og andre skadelige bakterielle infektioner. At spise jamun under graviditeten hjælper med at genoprette æblesyre, gallinsyre og oxalsyre. Det gendanner også gastrobeskyttelsesmidler, der hjælper med at holde mange infektioner væk.

7. Oral sundhed:

Jamun har antibakterielle egenskaber, der hjælper med at behandle mundhygiejne. Det betyder, at når du spiser jamuns under graviditeten, holder du i det væsentlige væk fra skadelige tandproblemer.

8. Sundt hjerte:

Jamuns har et højt kaliumindhold. Kalium er kendt for at regulere blodtrykket og forhindre risikoen for et hjerteanfald. Ellaginsyre og anthocyanidiner, der er til stede i jamun, giver den nødvendige antiinflammatoriske og antioxidant, der effektivt forhindrer oxidation af kolesterol og derved fremmer et sundt hjerte for både baby og mor..

Virkninger af Jamun under graviditet:

Flere bærer dog stadig tvivl om, at jamun er sikkert under graviditeten og er jamun god til graviditet. En portion jamun hver dag er god på grund af de ernæringsværdier, den bærer med sig. Det anbefales dog ikke at have mere end en portion om dagen. Enhver mad er fremragende, mens du spiser med gode og normale portioner end overspisning.

Desuden må du ikke indtage jamun, hvis du er undervægtig. Det er dog godt at konsultere en læge en gang om dine kostbehov, især inden du tilføjer portionerne af Jamun.

Forholdsregler, der skal tages, mens du spiser Jamun under graviditeten:

Spørgsmålet fortsætter, er det virkelig sikkert at spise jamun under graviditeten? Nå, Jamun -frugt er godt til graviditet. Det er dog godt, hvis du tager et par forholdsregler, mens du spiser dem. For enhver pris må du ikke indtage jamun med tom mave. Det anbefales endvidere ikke at have mælk umiddelbart efter indtagelse af jamuns. Har endvidere ikke for meget af Jamuns.

Jamun er en velkendt frugt, der er fyldt med mineraler og næringsstoffer. Disse frugter er let tilgængelige på et tidspunkt. Det foretrækkes altid at have sort jamun, da det ikke kun har rigdom af næringsstoffer, men også er sundt at indtage. Det hjælper med bedre vækst og udvikling for din baby, og nu ved du, hvis du tvivler på, at det er godt under graviditeten, hvad er svaret!

Ofte stillede spørgsmål:

Q1. Den daglige mængde Jamun skal jeg spise under graviditeten?

Svar: Har ikke mere end en portion jamun for enhver pris. Dette kan variere fra seks til syv mellemstore jamun. Dette krav kan imidlertid også afhænge pr. Person og deres kostbehov. Det anbefales at konsultere lægen, før du har din indtagelsesstørrelse. For eksempel kan gravide undervægtige måske ikke rådes til at have jamun, da det er mad uden kalorier.

Q2.Når skal man undgå jamun under graviditet?

Svar: Undgå denne sorte blommefrugt under graviditeten, hvis du er undervægtig for enhver pris. Det siges, at jamun -frugt siges at have ingen kalorier, der kun er rige på flere næringsværdier. Hvis jamun ikke ser frisk eller ordentligt pakket ud, må du ikke indtage dem på dette tidspunkt.

Q3. Sådan vælges Jamuns under graviditet?

Svar: Sørg for at undgå beskadigede jamuns for enhver pris. De kan være misfarvede eller gamle, så det er ikke sikkert at indtage dem på dette tidspunkt. Det anbefales også ikke at købe Jamuns, hvis de ikke er fuldt modne eller ser hårde ud. Derudover må ikke for gamle jamuns opbevares i køleskabet i længere perioder. Det er altid godt at have frisk jambulfrugt under graviditeten.