Spise løg under graviditeten og deres fordele

En af de mest almindeligt anvendte grøntsager, løg er gode smagsforstærkere. Men er løg sikkert under graviditeten? Hvis ja, hvor meget skal jeg inkludere i min daglige kost? Løg under graviditeten har helt sikkert fordele. Men hvad er de? Her er alle de ting, du har brug for at vide om at spise løg under graviditeten.

spise løg under graviditeten

Er løg sikkert under graviditeten?

Den tilhører Allium -familien og er en ofte brugt grøntsag i næsten alle husstande. Det bruges meget til sine kulinariske og medicinske fordele i alle dele af verden. Løg er et kraftcenter med vigtige vitaminer og næringsstoffer. Det sikrer en mere sikker graviditet. Derfor kan du helt sikkert spise løg under graviditeten, men pas på mængden. Alt med måde er altid det bedste.

Fordele ved at spise løg under graviditeten

1. Balancerer blodtryk:

Løg er tætte i fytonæringsstoffer. Det hjælper med at regulere dit blodtryksniveau. Dette kan hjælpe med at reducere risikoen for graviditetskomplikationer. Såsom graviditetshypertension, præeklampsi og for tidlig fødsel.

2. Hjælper med at lindre forstoppelse:

Forstoppelse er en konstant bekymring under graviditeten. Det har et meget højt indhold af kostfibre. Det hjælper med at regulere afføring. Derfor vil spise rå løg under graviditeten hjælpe med at lette din afføring.

3. Vægtstyring:

Der er nu ingen grund til at være rigtig bekymret for din vægtforøgelse i denne periode. Løg er ekstremt lavt i fedt og kalorier. Det er et ideelt valg til din graviditetskost. Tilsæt dem i din salat, og inkluder dem i din daglige mad.

4. Forebygger graviditetsdiabetes:

Det vides at være en superfood til forebyggelse af svangerskabsdiabetes. Det indeholder vigtigt mineral, krom, der forhindrer insulinresistens og derved hjælper med at regulere blodsukkerniveauet i din krop.

5. Lægemiddel mod ondt i halsen:

Halsbetændelse og forkølelse er almindelige under graviditeten. Husk at bruge løg til at bekæmpe dette. De antiinflammatoriske egenskaber i løg hjælper med at bekæmpe infektion og andre sygdomme, som du kan være tilbøjelig til.

Bivirkninger af løg under graviditet:

  1. Løg er sikkert at spise under graviditeten. Alligevel undgår mange kvinder det i løbet af denne tid på grund af dets stærke lugt, hvilket kan føre til kvalme.
  2. Spise løg i store mængder kan endda føre til halsbrand.
  3. Gælleløg har vist sig at bære en bakterie kendt som Listeria monocytogenes. Hvilket gør, at gravide kvinder har en højere risiko for at blive smittet med det samme. Listeriose -infektion under graviditet kan i værste tilfælde forårsage infektion hos den nyfødte, for tidlig fødsel, abort eller endda død. Det blev fundet, at næsten 22% af tilfældene af Listeria monocytogenes bakteriel infektion resulterer i neonatal død eller dødfødsel.
  4. Vejrtrækning og allergiske problemer er andre bivirkninger ved at spise rå løg under graviditeten.

Hvad er forårsløg og dets fordele under graviditeten?

Forårsløg er et almindeligt langt blad med en løgformet ende, ligesom hvidløg. Det tilføjer maden en meget unik smag, en lækker løkknas, når den tilsættes rå til salaterne.

Forårsløg under graviditeten har superkræfter til at helbrede forkølelse. Det anses for at være en glimrende kilde til C -vitamin og calcium. Det er sikkert at spise forårsløg, når du er gravid.

Så du har ingen grund til at være bange for at spise løg, mens du er gravid. Trang til løg under graviditeten er almindeligt.

Denne gang tilsættes nogle forårsløg til din salat eller sandwich for at slukke dig selv. Mens du gør det, skal du dog huske, at det er bedst at spise med måde for at holde sig væk fra de grimme bivirkninger ved at spise løg i store mængder.