Stjernefrugt under graviditeten og alt det du behøver at vide!

Alle kvinder drømmer ofte om graviditet, og hvordan det ændrer deres liv. Hvem drømmer ikke om at føde et barn og nyde den nye fase? Denne fase kræver imidlertid tålmodighed, udholdenhed og tid til at gå igennem. Man skal koncentrere sig om at opretholde en sund krop, sammen med at fokusere på fostrets vækst. Midt i alt dette er det normalt at have trang ofte til moderen. Et af sådanne almindelige spørgsmål, vi får angående trang, er, om stjernefrugt under graviditeten er godt ?! Lad os vide mere om, hvad der er stjernefrugt, hvis det er godt i graviditetstiden, sammen med fordelene og virkningerne af dets indtag i denne fase.

Stjernefrugt under graviditeten

Hvad er Star Fruit?

Som en af ​​de mest almindelige trang blandt flere gravide er det en voksagtig gul frugt, der ligner en stjerne, når du skærer den. Det dyrkes hovedsageligt i Sri Lanka. Det kaldes ellers som Carambola. Med sød og sur smag indeni, føler flere kvinder om at spise stjernefrugt til graviditet.

Ernæringsværdier af stjernefrugt under graviditet:

Stjernefrugten har flere ernæringsmæssige fordele gemt indeni. Fordelen er, at den har korrekt afbalancerede værdier blandt alle nødvendige næringsstoffer. Stjernefrugten er yderst rig på C -vitamin, som er et vigtigt vitamin, der kræves i menneskekroppen. Den har omkring 34 mg C -vitamin til 100 gram. Ydermere har frugten også den rigtige mængde fiber, E -vitamin, calcium og proteiner, hvilket gør det til et plus.

Spiser stjernefrugt godt til graviditet?

Flere kvinder står over for dette dilemma, hvis stjernefrugt er godt til graviditet og er stjernefrugt sikkert under graviditeten. Frugten har generelt en syrlig smag, der mere ligner blommer, citron eller ananas. Denne egenskab er det, der får gravide til at forbruge denne frugt på grund af sød og sur smag. Frugten indtages ofte på grund af de medicinske egenskaber, den også har indeni. Når vi spørger os selv om stjernefrugt er godt til graviditet, lad os også huske på, at det har en naturlig kur mod flere sygdomme. Frugten har flere næringsværdier, hvilket gør den til et pluspunkt. Dog skal man huske på dem, der har nyreproblemer, og tilhørende sygdom bør holde sig væk fra denne frugt.

Fordele ved stjernefrugt under graviditeten:

Flere gravide kvinder står over for et spørgsmål om fordelene ved stjernefrugter under graviditeten. Det almindelige spørgsmål, vi står over for, er også i retning af, om og kan gravide spise stjernefrugt. Lad os vide yderligere detaljer om stjernefrugt, skal vi?

1. Næringsstoffer:

Stjernefrugt indeholder store mængder næringsstoffer. Disse næringsstoffer fører til en naturlig og sund graviditetsperiode. Af denne grund anbefales det stærkt at spise stjernefrugt under graviditeten.

2. Det oftest stillede spørgsmål fra kommende mødre er: Kan gravide spise stjernefrugt? Svaret er JA.

3. Kulhydrater:

Stjernefrugt indeholder kulhydrater, vitaminer, carotenoidforbindelser, organiske syrer, mineraler og næringsstoffer for blot at nævne nogle få, som alle er ekstremt vigtige for barnets sunde vækst.

4. Mundinfektioner, influenza og virusinfektioner kan helbredes ved at drikke frisk frugtsaft fra stjernen. Folsyren og mineraler i frugten hjælper med at opretholde udholdenhed og energi under graviditeten.

5. Stjernefrugt, som sagt i en af ​​de indfødte fortællinger, er en Gud sendt gaven til kvinderne, da den regulerer hormonerne og også aflaster dig fra stressfremkaldt under Pms eller graviditet. Hvad mere er, at spise stjernefrugt under graviditeten hjælper også med kramper! Hvad mere kan du bede om?

6. Det hjælper også med at holde immuniteten stærk, da den indeholder en stor mængde antioxidanter, der hjælper med at bekæmpe sygdomme og infektioner. C -vitamin i Star -frugt hjælper med at regulere cellerne og forhindre skader på frie radikaler.

7. Rig på A -vitamin:

Stjernefrugt indeholder masser af A -vitamin; det er vitaminet, der er nødvendigt for et godt syn. Således afværges mangel på vitaminer og mineraler under graviditeten, der forårsager defekter hos barnet såvel som moderen på lang sigt.

8. Stjernefrugten hjælper ikke kun med at forhindre akutte sygdomme, men de betydelige næringsstoffer i den sammen med nogle proteiner hjælper med at stoppe kræftcellerne fra at udvikle sig. At spise stjernefrugt under graviditeten hjælper barnet, og moderen holder sig væk fra kræft.

9. Stjernefrugt er nærende på den rigtige måde og hjælper med at holde fordøjelsen glat og sund. Når barnet vokser, strækker livmodervæggen sig under tryk på maven og tarmene for at kompromittere rummet, hvilket gør det vanskeligt for jævn strøm af fordøjelsesfunktioner.

10. Sammen med fordøjelsen slår stjernefrugt muligheden for urinproblemer af. Den gravide skal ofte håndtere urinproblemer; stjernefrugt hjælper med at reducere sværhedsgraden af ​​dette problem. Tilføjelse af honning til stjernefrugtjuice gør det endnu mere behageligt som et antidiuretikum.

11. Den indeholder kalium:

Stjernefrugt indeholder et højt kaliumindhold, som hjælper med at opretholde blodtryksniveauet. Hjerteanfald og forhøjet blodtryk kan invitere til pludselig død. Star frugtsaft ridser disse muligheder for hypertension af. Dette giver endnu en grund til at sige ja til denne lækre frugt.

12. Stjernefrugtjuice, hvis det er drukket og inkluderet i kosten af ​​en gravid kvinde dagligt, ville også hjælpe med at balancere kolesterol og andre fedtproblemer som flatulens.

Trang til graviditet er almindelig og tages ikke alvorligt på de fleste tidspunkter. Men stjernefrugt er en af ​​de mest forpligende trang, hvis vi tager det på den måde, da det næsten ikke har nogen bivirkninger og skader i forhold til de positive resultater.

Virkninger af stjernefrugt under graviditeten:

Som vi har set ovenfor, fordelene ved denne frugt i denne fase, kan man være sikker på, at der er flere sunde punkter, der skal overvejes, når man indtager denne frugt. Det har en rig kilde til vitaminer, kulhydrater, fibre og proteiner, som alle er helt afgørende som daglig indtagelse i din graviditetskost. De hjælper dig med at holde dig i form og aktiv sammen med at reducere vores trang. Endvidere bør man huske på, at dem, der har nyreproblemer og sygdom, bør holde sig væk fra det på grund af skadeligt toksin, det kan frigive.

Sådan inkluderes stjernefrugt under graviditetskosten?

Hvis du ikke ved, hvordan du tilbereder det, er det almindeligt at være tilbageholdende med, hvordan denne frugt skal inkluderes i vores kost. Her er nogle nyttige punkter til dig.

  • Sørg for ikke at have den rå, frugten skal være moden. Den skal hovedsageligt være gul i farven
  • Vask det med vand og skær enderne væk
  • Skub det, fjern frøene og tag det.
  • Yderligere kan du vælge at tilføje denne frugt i din kost. Du kan gøre dette ved at inkludere dette i salater eller friske retter.
  • Du kan også pynte med andre retter eller tilføje budding
  • Man kan også tilberede frugten med skaldyr
  • En anden almindelig måde er at lave stjernefrugtjuice til at drikke.

Stjernefrugt er også en delikatesse og kan spises på forskellige forskellige måder som dessert eller saft. Sur og sød er den mest kendte kombination til ganen hos en ventende mor. Så næste gang en gravid kvinde spørger dig: Er stjernefrugt godt for gravide? Tænk ikke engang to gange på det. Du kan have denne frugt trygt og søge lindring fra dine daglige trang.

stjernefrugt under graviditeten

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Hvornår skal gravide ikke spise stjernefrugt?

Svar: Indtil og medmindre lægen anbefaler dig, især ikke medtager din kost, kan du gå videre og få denne frugt. Sørg for altid at diskutere din og din rutine med din læge, det være sig med stjernefrugt eller anden mad. Desuden anbefales det, at personer med nyre og relaterede problemer ikke har stjernefrugt. Det skyldes, at det kan påvirke hjernen og forårsage lidelser. Der er også observeret få tilfælde, hvor stjernefrugt muligvis ikke er god under gasproblemer. Du skal dog tjekke din sag igen med din gynækolog.

Q2. Sådan vælges stjernefrugt under graviditetstiden?

Svar: Aldrig have mad eller frugt i den rå periode. Det er ikke godt og anbefales. Ligeledes må du ikke have stjernefrugt, når den er rå. Sørg for, at frugten er gul i farven med lysegrøn omkring for at være i perfekt stand.

Q3. Hvor mange stjernefrugter kan jeg regelmæssigt have?

Svar: Dette afhænger af størrelsen. Men generelt er det godt at have en række næringsrige madindtag frem for bare at have en frugt eller ret. På lignende måde er det altid godt at have en eller to-stjernet frugt om dagen end at have meget i dag og ikke have frugten de næste par dage. Balance er altid god og anbefales.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80