Tips til at passe på din hud og dit hår efter graviditeten

Så du er den heldige nye mor, der lige bød sit barn velkommen til verden. Mens du har passet din baby, har du negligeret dit hår og din hud. Godt godt nyt. Det er kun midlertidigt og vender snart tilbage til sit smukke selv. Selvfølgelig har dit regime brug for forandring og opmærksomhed snart.

hudpleje under graviditeten

Under hele og efter graviditeten går dit hår og din hud begge mange chancer igennem. Nogle inkluderer acne og strækmærker- de mest almindelige, mens de usædvanlige omfatter hyperpigmentering, alopeci og lignende.

Sådan reduceres hår- og hudproblemer:-

For at passe på dit hår efter graviditeten skal du huske på følgende

1. Spis sundt:

Der er ikke noget, der tager dit hårplejeregime et skridt foran end at spise sundt. Sørg for, at din kost har antioxidanter og er rig på frugt som æbler, bananer, svesker. Dette skyldes, at antioxidanter hjælper med at styrke rødderne, mens kosten altid får et boost af frugter, der er rige på jern og vitaminer.

2. Hold din hovedbund og dit hår rent:

Brug ikke en stærk shampoo. Skift til en blid mod hårtab i stedet. Konditionér dit hår regelmæssigt for at forhindre brud. Udover disse, skal du holde orlov i balsam efter brug af en tørshampoo, hvis du mangler tid.

3. Undgå at trække og binde hår:

Når du binder dit hår, skal du afstå fra at trække det hårdt, da det belaster din hovedbund, så dit hår falder let ud. Undgå at skrive vådt hår.

4. Vitamintilskud:

Dit hår efter graviditeten vil naturligvis have brug for lidt foryngelse. Prøv at bruge kosttilskud som vitamin B og E regelmæssigt, og det får dit hår tilbage i sin styrke og efterlader et fyldigere hår.

5. Kemiske behandlinger:

Farv ikke dit hår umiddelbart efter graviditeten, da dette kan føre til hårtab som aldrig før.

6. Få et godt kort hårklipp:

Et suggestivt kort hår, der får dit ansigt til at se fyldigere ud og dermed holde dig glad og høj.

Hud:-

For at reducere hudproblemer, når du er og efter du er gravid, bør disse tricks hjælpe.

1. For acne:

Rens dit ansigt to gange dagligt med et mildt rengøringsmiddel. Glem aldrig at tage fugtighedscreme på, gerne let. Undgå olierede et stykke tid, da de tilstopper porerne. En skrubbe med porer er ikke en dårlig idé i sig selv. Køb kosttilskud af aloe vera og eukalyptus til daglig brug for at få en klar hud.

2. Til pigmentering:

Inden for et år eller deromkring skulle alle dine pletter forsvinde. Indtil da, bliv indendørs, og hvis du skal ud, skal du bruge en solcreme med kraftig SPF -formel. Brug fugtighedscreme dagligt til at pleje huden og brug cremer specielt til pigmenteret hud.

3. Til mørke rande og hævede øjne:

Drik mindst 8 glas vand hver dag og tag en lille lur dagligt. Brug en øjencreme beriget med mandelolie for at se tricket på ingen tid.

4. For strækmærker:

Dette er en situation, der skal undgås fra begyndelsen. Så prøv en fugtighedscreme rig på E -vitamin eller olivenolie. Fokuser på dine problemområder, især bryster, hofter, mave og inderlår.

Massage dagligt to gange.

Nøglen til sund hud og hår efter graviditeten er at forblive rolig, glad og uden stress! Nyd din tid som mor, og lad din krop komme sig naturligt.