Trang til pickles under graviditeten: Nogle aldrig kendte fakta

Pickle, primært kaldet Achar i indiske husstande, er en almindelig spiselig i hvert hus. Det korrekte måltid af næsten alle sydindiske måltider starter med en pickle (mango, citron, tomat eller ingefær) på grund af dens smag og trang til at spise det. På samme måde har gravide også disse underlige trang til picklesne. Gravide kvinder har generelt lyst til ting, der er sure og krydrede. De indiske pickles hovedsageligt mango og citron pickles er kombinationen af ​​både tærte og krydret, hvilket får de gravide til at køre amok efter disse pickles. Pickelen, når den blandes med ris med en lille teskefuld ghee, gør den til en god kombination at spise, hvilket tilfredsstiller trangen til en gravid kvinde. Lad os aflæse fordele og risici ved forbrug af pickles under graviditeten.

Spise pickles under graviditeten

Er det ok at spise pickles under graviditeten?

Undersøgelsen siger, at de smagfulde er mindre sunde, og de mindre velsmagende er sundere. Så i hvilken kategori falder pickelen? Ingen tvivl om at pickles er den lækreste mad, og de er også sikre, når de indtages i begrænsede mængder. Det samme gælder for gravide. Ja, det er sikkert at indtage pickles under graviditeten, men i en begrænset mængde og med den rigtige mængde vand for at lette halsbrand. Undersøgelsen siger, at for hver 30 ml forbrugt pickle, skal du drikke mindst en halv liter vand.

En gravid kvinde har normalt flere trang, også nogle meget usædvanlige. En af de mest almindelige fødevarer, som gravid kvinde har lyst til, er anden pickle end is og chokolade. Det vigtigste spørgsmål, vi tænker på, er, hvorfor ønsker gravide kvinder bestemte ting? Der er ingen specifikke svar på dette, men en overbevisende forklaring er, at sindet vil antyde kroppen om, at visse mineraler og vitaminer mangler, og kroppen har brug for øjeblikkelig opmærksomhed. For gravide kvinder kan selv de hormonelle faktorer spille en rolle i trangen.

Den anden hovedårsag er, at hormonerne spiller en væsentlig rolle i ændringer af den gravide kvinde. Hun vil finde nye hobbyer, nye smag og endda nye trang. Østrogen, graviditetshormonet, påvirker lugtesans og smagssans.

Ernæringsfakta for pickles:

 • Gravide kvinder længes efter forskellige typer mad på forskellige tidspunkter og endda i ulige timer. De vågner måske endda midt om natten for at spise is eller spise et ordentligt måltid. Nogle dage spiser de ikke engang mad, men lever bare af mælk og juice osv. På grund af dette vil gravide have fordøjelsesproblemer. Pickles indeholder visse essentielle næringsstoffer, der kan håndtere disse fordøjelsesproblemer.
 • Elektrolytter er afgørende for kroppen. Og for gravide kræver kroppen mere af det. Pickles anses for at være en af ​​de gode kilder til elektrolytter, der forsyner en gravid kvindes krop med betydelige mængder kalium og natrium.
 • Pickles er en primær kilde til mikronæringsstoffet K -vitamin, som hjælper med blodpropper. Hver pickle har 25,4 mg eller med andre ord 32% af den daglige værdi.

Fordele ved pickles under graviditeten:

 1. Kvalme og morgenkvalme er de almindelige problemer, som kvinder står over for under deres graviditet. Syrligheden og det krydrede af picklesne slipper af med disse to problemer.
 2. Pickles indeholder ikke meget kolesterol og fedtindhold, hvilket er en gavnlig mad at indtage frem for at indtage de fødevarer, der har et højt fedtindhold og kolesterolindhold.
 3. Pickles er en god kilde til jern, calcium og kostfibre, som er gavnlige for væksten og udviklingen af ​​barnet, der er til stede i den gravide kvinde.
 4. Nogle gravide synes, det er udfordrende at finde snacks, der er velsmagende og sunde på samme tid. Pickles indeholder næsten intet kolesterol og har også et mindre fedtindhold i det, hvilket gør det til det bedste alternativ til salte snacks.
 5. Pickles er omkostningseffektive i forhold til andre fødevarer. Nogle mellemindkomstgrupper og lavindkomstgrupper har ikke råd til dyrere madvarer dagligt. At forbruge pickles ved at tilfredsstille trangen er økonomisk.
 6. Nogle af de indiske pickles som citron, mango holder længere, dvs. i dage og måneder. Derfor er pickles de fødevarer, der er tilgængelige på et hvilket som helst tidspunkt at indtage.

Risici ved at spise pickles under graviditeten:

 • Overdreven indtagelse af pickles fører til en stigning i saltindholdet i kroppen, hvilket får kroppen til at blive dehydreret. Dehydrering er meget farlig for gravide og også for det ufødte barn.
 • Indtagelse af pickles i sommersæsonen er ikke tilrådeligt for gravide på grund af samme årsag dehydrering.
 • I disse dage spiser de fleste gravide kvinder pickles, der købes udefra. Disse pickles indeholder konserveringsmidler, selv dem, der hævder at være økologiske. Disse konserveringsmidler er ikke sikre for gravide, da de kan forårsage alvorlige komplikationer i fremtiden.
 • Pickles indeholder også natrium i dem. Overdreven indtagelse af pickles fører til en stigning i natriumindholdet i en gravid kvindes krop, hvilket kan føre til graviditetshypertension. Det er en alvorlig tilstand, hvor blodtrykket stiger, og det kan føre til alvorlige komplikationer.
 • Gravide kvinder har nogle gange problemer med halsbrand, fordi graviditet får din krop til at producere mere af hormonet progesteron. Dette hormon afslapper ventilen, der hjælper med at forhindre mavesyre og delvist fordøjet mad i at bakke op i spiserøret. Pickles indeholder normalt eddike. Denne eddike er sur, og sure fødevarer gør undertiden halsbrand mere sandsynligt.
 • Overdreven indtagelse af pickles af gravide kvinder fører til anfald. Indtagelse af overskydende natriumindhold vil skade nyrernes funktion, hvilket kan føre til utilstrækkelig iltforsyning til barnet i livmoderen, hvilket igen fører til for tidlig fødsel af barnet.
 • Nogle pickles indeholder overdreven olie i dem. Forbrug af sådanne typer pickles øger kolesterol og fedtindhold i kroppen. Denne stigning er meget skadelig for en gravid kvinde, der kan føre til alvorlige problemer.

Forholdsregler at tage:

 • Sørg for, at pickles ikke indtages dagligt. Det er bedre at finde et alternativ til pickle, så trangen til pickelen langsomt dør.
 • Drik masser af vand, når syltning indtages, så den gravide ikke bliver dehydreret.
 • Undgå så vidt muligt pickles, der er købt udefra eller dåser, da de indeholder konserveringsmidler, der er skadelige for den gravide og det ufødte barn.
 • Hvis pickles er hjemmelavede, så prøv at undgå at tilføje eddike, da dette øger halsbrand.
 • Mango -pickelen, som indeholder listeria -bakterier, er potentielt farlig under graviditeten. Undgå at indtage mangosylt.
 • Nogle pickles indeholder sukkerindhold i den. Prøv at undgå at indtage disse typer pickles, da de kan tegne sig for vægtøgning.
 • Nogle pickles indeholder et højt olieindhold i den for god smag. Forbrug af sådanne typer pickles er meget skadeligt, da det kan øge kolesterolet. For en sådan type skal du tørre olieindholdet ud og derefter indtage det eller blande denne type pickle med en god mængde ris og spise de syltede ris.

Typer af pickles, der skal indtages under graviditeten:

 1. Pickles, der er sure og mindre krydret, skal indtages for at tilfredsstille trangen.
 2. En undersøgelse tyder på, at hjemmelavede pickles er meget sikre at indtage end de kommercielle pickles, der er købt udenfor.
 3. Pickles, der indeholder mindre olie, skal indtages.
 4. Pickles, der ikke indeholder konserveringsmidler eller minimale konserveringsmidler, skal indtages.
 5. Pickles, der er frisklavede, skal indtages. Dage gamle eller måneder gamle pickles bør ikke indtages for enhver pris.

Pickles, der er en af ​​de krydrede fødevarer, er helt sikkert en fryd for gravide. Krydderitrangen vil uden tvivl være tilfreds med picklesne. Bortset fra dette indeholder pickles også vigtige vitaminer og næringsstoffer, der hjælper udviklingen af ​​fosteret i kroppen. Hjemmelavede pickles betragtes som de sikreste at indtage frem for konserves, som kan indeholde konserveringsmidler. Endelig kan det kun være sikkert at indtage pickles under graviditeten, hvis det indtages i moderate mængder. Sørg for at konsultere din læge eller gynækolog, før du indsætter syltede pickles i din kost under graviditeten.

Ansvarsfraskrivelse: Vær opmærksom på, at alle oplysninger i denne artikel kun er beregnet til uddannelsesmæssige formål. Det er ikke meningen, at det skal tolkes, og det er heller ikke en erstatning for lægehjælp. Hvis du vil inkludere pickles i din kost under graviditeten, skal du besøge din læge for at få korrekt information om det.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Er dåse pickles sikre under graviditeten?

Svar: Nej. Fordi syltede pickles kan indeholde konserveringsmidler. Prøv at undgå dem.

Q2. At spise pickles under amning er sikkert eller ej?

Svar: Nej, det er ikke sikkert at indtage pickles under amning. Fordi den nyfødte baby føder direkte på din mælk. Uanset hvad du spiser, vil det blive overført direkte til din baby gennem mælken. Hvis du har halsbrand eller maveforbrænding efter at have indtaget pickles, vil barnet mærke det samme. Undgå derfor at spise pickles under amning.

Q3. Er hjemmelavede pickles sikre at spise under graviditeten?

Svar: Først og fremmest, at spise pickles i begrænset mængde skader ikke din krop eller det ufødte barn. Hjemmelavede pickles indeholder ingen konserveringsmidler, så de er sikre at indtage, men sørg for, at de er mindre olieagtige.

Q4. Er det rigtigt, at spise flere pickles fortæller os køn på barnet?

Svar: Falsk. Indtagelse af flere pickles fortæller os ikke, hvilket køn barnet er. Du kan først kende barnets køn, når du har født barnet.