Valnødder under graviditeten: Hvordan kan det være gavnligt?

Et sundt kostdiagram er næsten altid ufuldstændigt uden en ordentlig møtrikbelastning, især når du er gravid. Hver af de tørrede nødder har sit eget sæt næringsstoffer.

Valnødder er især super kraftfulde, og det kan derfor føre til en bedre og sund moderskabsrejse at spise valnødder under graviditeten. Den lille møtrik ligner en hjerne, og interessant nok betragtes den også som god til hjernens udvikling og foreslås derfor ofte af læger.

Valnødder indeholder omega 3, som har potentiale til at beskytte barnet mod sygdomme som astma og eksem. Bortset fra dette hjælper det også med udviklingen af ​​et godt nervesystem, forbedrer koncentration, syn og fremmer højere IQ -niveauer for babyen. Valnøddernes godhed ligger i dets evne til babyens vækst og korrekte udvikling.

Ud over alt dette har det thiamin, riboflavin og folat, som er tiltrængt af moderen. Valnødder er nok den bedste kilde til vitamin B -kompleks, og derfor kan Akhrot under graviditeten virkelig hjælpe.

akhrot i graviditeten

Næringsværdi af valnødder:

Så hvad er den ekstra ernæring, du kan få fra valnødder?

 1. Valnødder er rige på omega 3. Derfor vil valnødder under tidlig graviditet være gavnligt for babyens vækst.
 2. De har en betydelig mængde vitaminer, fibre, kobber, mangan og magnesium. Dette øger belastningen af ​​fordelene ved valnødder under graviditeten. Disse er vigtige ingredienser for din hverdag.
 3. Den indeholder alfa-linolsyre. Dette er en essentiel fedtsyre, der er nødvendig for babyens udvikling og vækst.

Er det sikkert at spise valnødder under graviditeten?

For at besvare spørgsmålet kort, ja! Det er helt sikkert at blive spist under graviditeten. Det er sikkert og har mange fordele at tilbyde den kommende mor. Tag et kig.

 • En af hovedårsagerne til, at valnød foretrækkes, er, hvor godt de beskytter hjertet. Det sikrer en ordentlig blodtilførsel og cirkulation i kroppen. Det hjælper også kroppen med at slippe af med alt det dårlige kolesterol. Fjernelse af dårligt kolesterol fra kroppen hjælper kroppen med at beskytte sig mod hjertestop og også pludselige hjertesygdomme.
 • Regelmæssigt indtag af valnød holder moderens blodtryk under kontrol og sikrer også et godt kardiovaskulært helbred for baby og mor.
 • Antioxidanter i valnødder hjælper med at beskytte kroppen mod sygdomme og fremmer et sundt immunsystem.
 • Valnødder hjælper også vores krop med at opretholde et godt fordøjelsessystem. Fordelene ved valnød under graviditeten er, at de hjælper med korrekt fordøjelse af mad, fordi de har mange fibre, som ikke kun renser systemet, men også leverer de ekstraherede næringsstoffer til dit barn og holder mor og baby sund.
 • Thye er tæt i antiinflammatoriske næringsstoffer. Det er også fyldt med phytonutrienter og antioxidanter, og disse er normalt svære at finde. Disse antioxidanter hjælper med at udvikle barnets knogler.
 • Hjernens udvikling af babyen sker med en god dosis valnødder hver dag.

  Det øger også kognitiv respons i babyens udviklende hjerne. Omega-tre fedtsyrerne i valnødder sikrer, at din baby har en god hukommelseskraft.

 • Valnødder har zink, biotin og fedtsyrer, der er afgørende for væksten af ​​sunde låse.

Derfor er de sundhedsmæssige fordele ved valnødder under graviditeten en hel masse!

Sådan indgår valnødder i graviditetskosten?

Hvis du undrer dig over, hvordan du spiser dem, fortæller vi det.

 1. Udblødning af valnødder er egentlig ikke nødvendig. Du vil sandsynligvis suge det, så det nedbryder de komplekse enzymer og fremmer en bedre fordøjelse af sig selv i kroppen. Du vil måske også suge det, fordi skrællen kan være forurenet. Bortset fra det kan valnødder indtages som en morgenmad sammen med andre nødder.
 2. Du kan også hakke dem og tilføje dem til din smoothie. Det giver den sprøde smag til din smoothie og er også gavnlig for kroppen.
 3. Tilsæt stykker hakkede valnødder til din salat.

Der er mange måder at tage dem dagligt.

Hvor meget valnødder skal du spise om dagen?

En sund portion af 1 eller 2 valnødder om dagen er godt for kroppen. Føj dette til din salat eller bare gumle dem på ethvert tidspunkt af dagen.

Et ord med forsigtighed: Alle de gravide damer derude, det er tilrådeligt, at du sikrer et regelmæssigt indtag af valnød. Dog et ord med forsigtighed, ikke gå for langt med at indtage valnødder, for så begynder kolesterol at ophobes i kroppen. 4-5 nødder om dagen betragtes som ideelle.

Valnødder under graviditeten

Bivirkninger af valnødder under graviditeten:

Hvad er de bivirkninger, du skal passe på?

 • Overforbrug af akhrot under graviditet kan føre til allergi. Et af de mest almindelige symptomer, som din krop kan være imod det, er den allergi, du kan udvikle. Husk at indtage kun en håndfuld.
 • Vægtændring og BMI -ændring er en anden bivirkning af valnødder. Overforbrug kan føre til vægtforøgelse og kan derfor ændre kroppens masseindeks og ændre dets sunde tilstand.
 • Kvalme er en anden bivirkning ved at spise valnødder, mens du er gravid. Valnødder indeholder visse former for antistoffer, der kan stimulere de hvide kroppe og dermed føre til produktion af histamin.
 • Det kan også påvirke din amningspraksis. Overforbrug kan føre til komplikationer hos ammende mødre.

Forholdsregler for valnødder under graviditet:

 1. Vi anbefaler altid, at du konsulterer din læge, før du spiser noget mad. Fortæl din læge om det, og inkluder dem derefter i dit kostdiagram.
 2. Gå efter naturlige nødder. De sukkerovertrukne eller saltede er ikke rigtig gode for dig eller barnet. Det kan unødigt tilføre dine kalorier.
 3. Foretrækker altid god kvalitet og valnødder.
 4. Opbevar dem i en lufttæt beholder, så friskheden ikke går tabt.

Valnødder til gravide har kendt for at være superfood simpelthen på grund af de mange fordele, det giver for moderen og hendes baby. Kom i gang i dag med at inkludere en sund dosis valnødder i din kost.

Vi er sikre på, at du vil se en betydelig ændring i din rejse mod levering og en sund livsstil.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Er jeg tilbøjelig til allergi på grund af at spise valnødder?

Svar: Alle vores kroppe og deres stofskifte er forskellige fra hinanden. Derfor reagerer vores kroppe meget forskelligt på mange forskellige slags mad. Valnødder, når de tages med måde, vides ikke at forårsage nogen form for allergi. Nogle menneskers kroppe afviser dog naturligvis fordelene ved valnødder. Så hvis du oplever nogen form for ubehag for din krop, anbefales det at stoppe forbruget af det samme.

Q2. Kan jeg spise valnødder i min første trimester?

Svar: Ja, det er sikkert at spise valnødder under graviditetens første trimester. På en eller anden måde hjælper det dig med at reducere overspisning ved at holde dig mæt i flere timer.

Q3. Er der nogen særlig måde at forbruge på?

Svar: Der er ingen bestemt måde, du skal tage dine valnødder på. Oftest blandes det sammen med en skål med andre nødder eller indtages simpelthen som en håndfuld. I begge tilfælde gavner det kun kroppen.