16 Bedste valg af frugt at spise under graviditeten

Graviditet kan være tiden for enhver kvinde at glæde sig. For det første giver det hende en frisk følelse af moderskab og for det andet har hun mange muligheder åbne for sit madvalg. Bortset fra al kærlighedens opmærksomhed skal hun også få at vide, hvilke frugter hun skal spise under graviditeten.

Du bliver nødt til at tage en række sunde muligheder som grøntsager, frugter osv. På graviditetstidspunktet. Frugter indeholder vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, som er afgørende, når du bliver gravid. Frugter, der er gode til graviditet, er masser, en der sørger for at få sundhedstilskud til kroppen, ikke kun til babyen, men også til moderen.

Bedste valg af frugt at spise under graviditeten

Hvorfor er frugter overhovedet vigtige under graviditeten?

En af de enkleste grunde til, at det anbefales at spise frugt under graviditeten, er mængden af ​​næringsstoffer, de tilfører. De kommer med mange fibre, folat, vitaminer og mineraler, som alle er afgørende for en sund baby og en sund mor. Nogle frugter er også effektive til at lindre mødrene for de almindelige problemer, de står over for under graviditeten. En af de vigtigste faktorer for en sund levering vil være dit indtag af frugt. Husk altid at have nogle af disse vigtige frugter ved siden af ​​dig.

Nærende frugter at spise under graviditeten:

Nedenfor er nogle af de bedste frugter til gravide, som du bør spise på graviditetstidspunktet. Listen over frugter at spise under graviditeten vil tjene bedre, hvis du har dem ved hånden.

1. Avocado:

Avocado er fyldt med folsyre. Folinsyre er et af de væsentlige elementer, som gravide har brug for. Denne frugt indeholder også antioxidanter, vitaminer, kostfibre osv. Det hjælper dig med at få den mængde kalorier, som du skal bruge til amning. Denne frugt vil også lindre fra den sygdom, du er ved at opleve om morgenen. Dette anses for at være en frugt god til gravide damer.

2. Abrikoser:

graviditetsfrugter til at spise abrikoser

Abrikos er god frugt for gravide og for dem, der ikke også er gravide. Den er rig på mineraler, fosfor, jern osv., Som er meget gavnlige for dig på graviditetstidspunktet. Denne frugt forhindrer dig i blodmangel og andre dødelige sammenbrud på graviditetstidspunktet. Det hjælper med at opretholde kalorieindholdet. Abrikos er en anden sund frugt for gravide. Den bedste del er den milde sødme, den giver. Abrikos spises normalt rå efter din morgenmad. Prøv det.

3. Mangoer:

Hvem kan ikke lide mangoer? Ikke-hårdmetalversionen af ​​mango anses for at være en sund portion til gravide damer. Denne lækre frugt er meget gavnlig for gravide. Det hjælper på fordøjelsen og giver tungen en naturligt sød smag. Når det kommer til næringsværdi, er mango fyldt med vitamin A og C, hvilket har vist sig at være sundt under graviditeten. Nyd dine mangoer som en saft eller som terninger.

4. Blåbær:

frugt at spise, når gravide blåbær

Blåbærene er et andet bedste valg. Blåbær er frugt at spise i graviditetsperioden, da den er rig på folsyre og fremmer bedre fordøjelsessundhed. Rå blåbær har udbredte fordele. Selv gravide kan få dem til at give deres baby og sig selv den rigtige mængde kalorier, der kommer fra de søde blåbær. Da den er lav i mættet fedt, betragtes denne frugt som en af ​​de vigtigste kilder til kostfibre. Sammen med det, blåbær sport store mængder af vitamin K og C. Blåbær er bedst indtages som en smoothie med mandelmælk. Drik det mellem din morgenmad og frokosttid.

5. Bananer i skiver:

Banan er en af ​​de største kilder til kalium, hvilket er en nødvendighed for gravide. Det kommer med vitale næringsstoffer og betragtes som en af ​​de bedste frugter for gravide at spise dagligt. De er fyldt med vitamin B-6 og fiber, der gør det til en af ​​frugterne at spise under graviditetens trimester. Bare spis bananerne efter dit måltid eller lav en smoothie ud af det. Uanset hvad, vil din krop tage, hvad der er nødvendigt for det.

6. Druer:

Da de er rige på A -vitamin, har en række eksperter gjort det klart, at druer rent faktisk er frugtbare til gravide, fordi mange af os anser det for usikkert. Druer hjælper med at justere stofskiftet. Så hvis du har et lavt stofskifte, hjælper denne frugt dig med at forbedre din afføring. Bortset fra det er druer beriget med kalium, magnesium osv., Hvilket gør det til topnavnet på listen over sunde frugter til gravide damer. Få en skål med druer vasket.

7. Citron:

Under graviditeten har mange kvinder en tendens til at have fordøjelsesproblemer. Citron er her for at aflaste dem fra fordøjelsesbesværet. Citroner hjælper med en bedre fordøjelse. Det forhindrer dig også i at opleve morgenkvalme. Udover alt dette er citroner den perfekte frugt til at skylle giftstoffer ud af kroppen og holde den ren. Sammen med rengøring fylder den kroppen med en god mængde mineraler, og derfor har vi den inkluderet på listen over frugter under graviditeten, som du måske vil prøve. Pres dråber citron til dit varme vand og drik det på tom mave hver dag. Se din krops stofskifte stige med hver nye dag.

8. Æble:

Disse er meget sunde frugter til gravide og kommer med vitaminer, som er nødvendige for de kvinder, der er ved at gå igennem arbejde. Æbler er rige på fibre og anses for at have en rig kilde til næringsindhold, hvilket gør det ekstremt godt for moderen at være og barnet. Skræl blot æblerne og spis dem rå. Der er sandsynligvis ingen bedre sund frugt til gravide damer. Tag en skål friskskårne æbler. Tilsæt en knivspids sukker, hvis du kan lide ekstra sødme, men husk at skræl det først, før du spiser.

9. Kiwi:

Kiwier er meget gavnlige frugter at spise, når de er gravide for at få god søvn. Frugten er også god for hjertet. Så glem ikke at beholde denne frugt i din kostplan. Kiwier er kendt for at være gode for babyens hjerne og kognitive udvikling. Kiwi anbefales normalt som en god frugt til gravide. Lav en skål med sund frugtsalat. Top det med nogle skiver kiwi.

10. Granatæble:

god frugt at spise under graviditeten granatæble

Granatæble betragtes som en næringsrig frugt og foreslås derfor ofte for en mor som frugt, der er god til graviditet. Den indeholder K -vitamin, en vigtig ingrediens til at fremme sunde knogler. Det er også blevet observeret, at granatæblejuice kan reducere risikoen for personskade eller beskadigelse af moderkagen. Vask og tag kernerne ud og spis dem hver dag. Du kan også lave en juice ud af det eller blande det i din skål salat.

11. Guava:

Guavas største rolle i kroppen er at hjælpe med at slappe af musklerne og hjælpe med fordøjelsen, hvilket reducerer muligheden for forstoppelse. Den indeholder en række kombinationer af næringsstoffer og hjælper med at balancere blodtryksniveauerne i kroppen. Brug altid modne til forbrug. Skræl dem godt og spiser kun 100-125 gram.

12. Vandmelon:

Vandmelon er en frugt, der anbefales til os hver dag, især om sommeren. Frugten er rig på vandindhold og holder dermed kroppen hydreret. Det anbefales som en anden sund frugt under graviditeten, hovedsagelig fordi det reducerer halsbrand og kan give dig lindring fra morgenkvalme og dehydrering. Vandmelon spises bedst som råskårne frugter end som en juice. En stor skål vandmelon gør ingen skade.

14. Chikoo:

Chikoo er rig på antioxidanter og er derfor blevet anbefalet som frugt, der skal tages under graviditeten. De sunde kalorier i chikoo vil holde dig energisk, og mineralerne i den vil holde dig og barnet sikkert. Det er en kilde til god energi for moderen. 100-120 gram chikoo er sikkert at spise under graviditeten. Overforbrug af det kan imidlertid føre til en stigning i sukkerniveauet i blodet, hvilket ikke er sikkert for moderen.

15. Orange:

Et af de essentielle kosttilskud, en gravid kvinde har brug for, er hendes regelmæssige dosering af vitamin C. Appelsin er en rig kilde til C -vitamin og er derfor en af ​​de bedste frugter at spise, mens hun er gravid. Appelsin er også rig på folat, som er en anden vigtig ingrediens, der skal indgå i en mors kosttilskud. En mellemstor appelsin om dagen vil være yderst fordelagtig for mødre.

16. Tørrede frugter:

graviditetsfrugter at spise

De tørrede frugter er et andet sæt kosttilskud foreslået som en sund mulighed. Tørret frugt betragtes som et lagerhus af mineraler, fibre, vitaminer og aminosyrer. Dette gør dem til en vigtig ingrediens i din daglige kost. De giver også en god mængde energi til at holde dig i gang hele dagen. Indtag dem ikke i store mængder. Hvad angår de tørrede frugter, er det bedst at spørge din læge om den rigtige mængde.

Tips til at følge, når du har en frugtkost under graviditeten:

Nu hvor vi har listet de vigtigste frugter at spise under graviditeten, er der nogle flere ting, du skal huske på.

  1. Husk at spise frugt, der er rig på fibre. Banan, meloner osv. Er frugter, der er rige på fibre. Sammen med dette skal du også vælge grøntsager, der er rige på fibre.
  2. 2-4 portioner af foreslået frugt er et must for en sund graviditet.
  3. Selvfølgelig vil ikke alle frugter være egnede til alle mødre. Det er altid bedst at konsultere din læge, før du beslutter dig for at spise dem.

Denne liste over frugter under graviditeten hjælper dig med at få en sikker og sund rejse. Oftest går vi glip af disse indtag, fordi vi mener, at de ikke rigtig er vigtige, men virkeligheden er, at de er naturlige kilder til alle de ingredienser, din krop kan have brug for. Du behøver ikke gå langt efter andre kilder.