Top 9 øvelser, du kan lave i tredje trimester af graviditeten

Den sværeste del af en kvindes graviditet starter, så snart månederne begynder at gå, og hendes krop bliver tungere, og hendes sygdom bliver regelmæssig. Hver læge konsultation indeholder et sæt øvelser, der skal udføres af moderen, så hun ikke føler sig syg og forbliver sund hele vejen igennem. Tredje trimester graviditetsøvelser er det vigtigste trin for at forblive sund og have en sund baby. Gravide kvinder, der træner i tredje trimester af deres graviditet, nyder meget fysisk helbred såvel som psykiske fordele.

ØVELSER DU KAN GØRE UNDER TREDJE TRIMESTER

Alle læger foreslår, at kvinder skal bevæge sig i løbet af tredje trimester af deres graviditet. De bør ikke blive ved med at sidde eller ligge ét sted. Deres kropsbevægelse vil i høj grad påvirke barnets kondition og sundhed.

Vi har et par tredje trimester øvelser, der kan udføres af de gravide for at holde sig selv og deres babyer i form.

Øvelser for tredje trimester af graviditet:

1. Opvarmning:

graviditetsøvelser tredje trimester

Det er en universel regel at varme kroppen op, inden du starter nogen form for træning. I tilfælde af gravide kvinder, specielt inden de starter i tredje trimester graviditetstræning, bør de lave en hurtig opvarmning, så de ikke skader sig selv eller får muskler til at trække smerter i deres kroppe.

2. Vægtløftning:

adigina daniki samadanam cheppu mundu - VÆGTLØFT

Det er ikke så muskuløst og dødbringende, som det lyder. Kvinder under graviditeten kan bruge små og lette vægte til at lave øvelser for at holde deres arme stærke og i form. De kan prøve at gøre det hver anden dag. På denne måde kan de hvile en dag imellem, hvilket hjælper dem med at falde ned.

3. Cardio træning:

Øvelser, du kan lave i tredje trimester - CARDIO -TRÆNINGER

Under graviditetstræningen i tredje trimester er en vigtig ting cardio -træningen. Det holder kroppen i form og pasform, hvilket vil påvirke barnet på en positiv måde. Kvinder kan lave disse træninger efter vægtløftningsdagene, så de ikke gør deres muskler stive.

4. Vandring:

adigina daniki samadanam cheppu mundu - GÅENDE

Øvelserne i tredje trimester vil være meget nyttige, hvis den gravide kvinde også går side om side. At gå en tur har været en ideel træningsmetode siden aldre. Gravide kvinder skal vælge en ordentlig vej og gå i mindst 10-15 minutter.

5. Stationær cykeltræning:

Øvelser, du kan lave i tredje trimester - STATIONær cykeltræning

Vi har alle cyklet vores fødder i luften, mens vi lå i barndommen. Dette sæt barndomsøvelse er en meget god måde at holde sig i form og sund for gravide. Kvinderne bør tre til fire sæt af disse øvelser på korrekte cyklusser og derefter hvile.

6. Strækning:

Øvelser, du kan lave i tredje trimester - STRETCHING

En af de vigtigste øvelser i tredje trimester af graviditeten er at strække din krop. Det er altid en lettelse, når du strækker din krop. Kvinder kan tage hjælp af en væg og strække deres arme og ben med fuld styrke.

7. Squats:

Øvelser, du kan lave i tredje trimester - SQUATS

Alle graviditetstræninger i tredje trimester inkluderer squats, hvilket er en meget effektiv måde at holde sig selv og barnet sundt. Kvinder kan bruge vægge eller endda gøre det ved at ligge ned. Det hjælper med at holde barnet i form og forbedrer din benstyrke.

8. Knæ push ups:

Øvelser, du kan lave i tredje trimester - KNEE PUSH UPS

De gravide kvinder kan ikke lave armbøjninger på en ordentlig måde, og det er heller ikke egnet til dem at gøre disse. I stedet skal de lægge sig på knæ og derefter lave et sæt push-ups. 4-5 sæt dagligt vil være ideelt for at forblive i form.

9. Butterfly Move:

Øvelser, du kan lave i tredje trimester - FLUGTERFORSLUTNING

Sæt dig ned med foldede ben og hold dine fødder med dine hænder og flyt derefter dine ben op og ned. Denne træning er den mest velegnede til tredje trimester øvelser. Det holder dine ben i form og holder barnet sundt og fit.

Nu hvor du kender alle graviditetsøvelser i tredje trimester, håber vi, at du vil følge dem regelmæssigt og få et sundt liv og en sund baby.