15 Arany gyémántgyűrű legújabb tervei neki és neki

Az aranyat kedvezőnek és tisztának tartják, és ezért az egyik leggyakrabban használt és legfontosabb eleme az esküvőknek és funkcióknak. Ez egy arany ékszer, amely soha nem megy ki a divatból. A tervek, minták és minden folyamatosan változik, de az arany ékszerek alapvető lényege ugyanaz, és a csillogás és a ragyogás érdekében mindig előnyben részesítik a többi ékszert. Az arany és a gyémánt olyan, mint a végső két dolog az exkluzív, gyönyörű és díszes, mégis finom ékszerek készítéséhez.

Különböző típusú arany gyűrűk káprázatos gyémántokkal:

A nők megőrülhetnek attól, hogy ezt a kombinációt kínálják. Itt megnézzük a legjobb 15 arany gyémántgyűrű mintát férfiaknak és nőknek.

1. Arany gyémánt gyűrűk lányoknak:

Arany gyémánt gyűrűk lányoknak

A fiatal lányok és a modern lányok a mai időkben inkább a gyémántokkal díszített finom aranygyűrűket részesítik előnyben. Ezek a mindennapi ékszerek részét képezhetik, vagy kiváló ajándék lehet számukra különleges napokon, például születésnapokon, első hivatalban töltött napon stb..

2. Férfi sima arany gyémánt gyűrű:

Férfi sima arany gyémánt gyűrű

A férfiak egyformán divattudatosak, és saját mintájukból választhatnak, amikor arany gyémánt gyűrűkről van szó. Különféle kialakításúak, és ezeket a vastag, arany színű gyémánt gyűrűket gyémánttal esküvőkre és hagyományos funkciókra választják.

3. Arany gyémánt gyűrű szívvel nőknek:

Arany gyémánt gyűrű szívvel nőknek

A gyémánt a lány legjobb barátja. A finom tervezésű szívek arany gyémánttal az egyik kedvenc dizájn a nők körében. Teljesen szeretik ezt a dizájnt. Az arany gyémánt gyűrű, 18 vagy 22 karátos. A szív lehet egyszemélyes vagy kettős szívű is, a tervezési preferenciák szerint.

4. Esküvői arany gyémánt gyűrű nőknek:

Esküvői arany gyémánt gyűrű nőknek

Az esküvő különleges alkalom, és az egyik legemlékezetesebb nap az életében. Ezek a csillogó gyémántok 14 karátos sárga arany gyűrűben tűzve és stratégiailag elhelyezve tökéletesek egy női D napra. A közepén egy nagy gyémánt van elhelyezve, mint egy korona a tetején.

5. Fehér arany gyémánt gyűrű nőknek:

Fehér arany gyémánt gyűrű nőknek

A fehér arany manapság új trend az ékszerekben. A fehér arany gyönyörűen néz ki, és a gyémántokkal tökéletes ajándék lehet születésnapokra, esküvőkre, rendezvényekre, fesztiválokra stb..

6. Fekete arany gyémánt gyűrű férfiaknak:

Fekete arany gyémánt gyűrű férfiaknak

Stílusosan nagyon egyedi, és egy másik bajnokságban ezek a teljesen fekete arany gyémánt gyűrűk kizárólag férfiaknak szólnak. Valóban kiemelkednek, amikor egy férfi viseli őket, mivel maga a gyűrű sokat tud beszélni az emberről. Ezek nem ugyanazok a fehér arany gyémántok, hanem azok számára, akik szeretnek kísérletezni.

7. Arany gyémánt gyűrű gyöngyökkel nőknek:

Arany gyémánt gyűrű gyöngyökkel nőknek

A gyöngyök és a gyémántok ragyogó kombinációja, amely osztályt és szépséget áraszt az ékszerekben. Az arany gyémántgyűrűkben használt gyöngyök édesvízi gyöngyök gomb alakúak. Mivel olyanok, mint egy nagy gomb, az édesvízi gyöngy kiemelkedik és elegánsan néz ki a fényes gyémántok körvonalaival.

8. Arany gyémánt virágos gyűrűk nőknek:

Arany gyémánt virágos gyűrűk nőknek

A virágok és a nők is nagyon hasonlóak, ezért szimbolikusak is. A nők tulajdonságai hasonlítanak egy virágra. A gyönyörű hét gyémánttűvel díszített virág, gyönyörűen domborítva finom aranygyűrűvel, kiegészíti ezt a gyűrűt. Ezenkívül a gyémántok két lineáris mintával vannak szegezve, hogy szép meghatározást adjanak az arany gyűrűnek.

9. Rózsa arany gyémánt gyűrűk nőknek:

Rózsa arany gyémánt gyűrűk nőknek

A rózsaarany arany és réz ötvözete, amelyet drága ékszerek készítésére használnak. Óriási népszerűségre tett szert a varázsa és a rózsaarany kinézete miatt. Ezek a rózsa arany gyémántgyűrűk teljesen drága gyémántokkal vannak ellátva. A rózsa arany rózsaszín színe gyönyörűen keveredik a gyémántokkal.

10. Arany gyémánt végtelen gyűrűk:

Arany gyémánt végtelen gyűrűk

A végtelen jel gyémántokkal egyedi kialakítású, és biztosan nem rutinszerű minta. Tehát ez a végtelen arany gyémántgyűrű nagyszerű módja annak, hogy megtörje a sztereotip gyémántgyűrű mintákat, és teljesen mást válasszon.

11. Arany gyémánt francia pave gyűrűk:

Arany gyémánt francia pave gyűrűk

A Pave a francia aszfalt szóból származik. Ebben az esetben a gyűrűben lévő gyémántok úgy néznek ki, mint a kövezett. A gyémántok burkolólapja a maximális fény és ragyogás érdekében jön létre a gyémántok nagyon szoros elhelyezésével. Ezek a gyönyörű kinézetű arany gyémánt burkológyűrűk különböző fényerővel rendelkeznek, és tökéletes választás az eljegyzésekhez és esküvőkhöz.

12. Arany gyémánt gyűrű smaragdokkal:

Arany gyémánt gyűrű smaragdokkal

Arany smaragdok klasszikus és királyi kombináció. Zöld smaragdok, csillogó virágmintás fehér csillogó gyémántokkal mennyei megjelenésűek a finom aranygyűrűn. Az ilyen típusú arany gyémánt smaragd gyűrűk mind férfiak, mind nők számára változatos formatervezéssel és mintákkal készülnek.

13. Arany gyémánt gyűrűk rubinokkal:

Arany gyémánt gyűrűk rubinokkal

Az egyik legklasszikus esküvői és eljegyzési gyűrű arany gyémánt gyűrű ragyogó, csillogó vörös rubinokkal. Félelmetesen néznek ki: a színek keveréke arany színű az arany gyűrűhöz, csillogó fehér a gyémántban és a barna vörös a rubinban.

14. Rose Gold Diamond esküvői zenekar férfiaknak:

Rose Gold Diamond esküvői zenekar férfiaknak

Megtörve a sztereotípiát, ezek a rózsaarany gyémánt szalagok kizárólag férfiak esküvői kollekciójaként szolgálnak. Egy pillantás ezekre az esküvői zenekarokra, és nem lehet mást nézni. Tökéletes a rózsaaranyban és a fehéraranyban gyémántokkal, nem kívánhat mást a jegygyűrű kiválasztásakor.

15. Vintage White Gold Diamond Bands:

Vintage White Gold Diamond Bands

A fehér arany lélegzetelállítóan jól néz ki, és egyben osztályt áraszt. Ez rendkívül népszerű mind a férfiak, mind a nők körében. Tökéletesek a gyémántokkal, amelyek tökéletesen fehér aranyba vannak szúrva, és abszolút szépségnek tűnnek. Ezek a fehér arany gyémánt gyűrűk és szalagok elképesztő kivitelben érkeznek mind a férfiak, mind a nők számára.

A fényes arany eleme csillogó, ragyogó gyémánttal képezi ezeket a gyönyörű gyűrűket, amelyeket fent leírtunk a 15 legjobb arany gyémántgyűrűről. Ezek az arany ékszergyűrűk drága- és féldrágakövekkel, változatos aranyárnyalatokkal, különböző mintázatú gyémántokkal, idő előtt járva, minden ékszerben tükröződik a divat. Lenyűgöző ránézésre, de kiváló viselet.