15 gyönyörű és népszerű ezüst gyűrű nőknek és férfiaknak

A gyűrű körül van a szalag, általában fém, amelyet ékszerként viselnek az ujja körül. A gyűrűk gyakrabban fémből készülnek, de bármilyen anyagból is készülhetnek; fém, műanyag, kő, fa, csont, üveg vagy drágakő. Fokozzák a kéz szépségét. Az ezüstöt nemesfémként használták. A pénznemen kívül számos más alkalmazásban is használják.

ezüst gyűrűk

Ez egy gyönyörű, csillogó fehér fém, és ékszerek készítésére használják. Az ezüst gyűrűk gyönyörűek. Férfi és nő egyaránt hordják. Az 1800-as évek közepéig az egyik legnépszerűbb jegygyűrű fém volt, de most újra divatba jött.

Egyszerű ezüstgyűrűs ékszertervek képekkel:

Számos ezüst gyűrűs kivitel létezik, amelyek díszítésével figyelemre méltóvá teszik viselőjét.

1. Kristályvirág ezüst gyűrű:

Kristályvirág ezüst gyűrű

A virágos kivitel gyakori, de ez a kristályvirág ezüst gyűrű egyedi módon készült. Három virága van, különböző színű, sárga, rózsaszín és lila. Különböző hurkokra vannak helyezve, így nagy gyűrű lesz, ami gyönyörű. Még gyémánt is van a gyűrűn, ami sugárzóvá teszi. Ez a színes ezüst gyűrű hölgyek számára bármilyen ruhán viselhető, ráadásul három színű ruhához is illeszthető.

2. Levél ezüst gyűrű lányoknak:

Levél ezüst gyűrű lányoknak

Ez egy páratlan ezüst gyűrű, amely a maga nemében. A levélszétterítő ezüst gyűrű az ujj egyharmadát fogja fedni; ez egy nagy gyűrű és pontosan tervezett ezüst jegygyűrű. Középen egy hurok, mindkét oldalán levélszóró ágak vannak. A levelek csillogó gyémántokkal vannak tele. Biztosan imádnivalóan fog kinézni a menyasszony kezén.

3. Nagyon különleges korona ezüst gyűrű nőknek:

Nagyon különleges korona ezüst gyűrű nőknek

Ez a korona alakú ezüst gyűrű királynőként érezheti viselőjét. Csillogó gyémántok vannak a koronán, amelyek elegánsnak tűnnek. A férfi megajándékozhatja a nőit azzal, hogy különlegesnek érezze magát.

4. Színes ezüst gyűrű:

Színes ezüst gyűrű

Ennek a többszínű ezüst női gyűrűnek a tetején egy nagy lila kő található. A gyűrűn lévő színek nem szétszórtak, hanem gyönyörűen be vannak keretezve. A gyűrű nem bonyolult kialakítású, de ezekkel a színekkel csodálatosnak tűnik. A legjobb az egészben, hogy bármilyen színű ruhára felvehető. Tizenévesen jól fog kinézni.

5. Kulcs és zár egyszerű ezüst gyűrűk pároknak:

Kulcs és zár egyszerű ezüst gyűrűk pároknak

Ezek ezüst gyűrűk pároknak. A kulcs nagy gyűrűt készített „Ő” -nek és kicsi zár gyűrűt „Ő” -nek. Megkülönböztetik a többi finoman kidolgozott gyűrűt. Ezek a legjobb ezüst gyűrűk a párok számára, hogy kifejezzék érzéseiket, és megmutassák másoknak, hogy csak egy van ehhez a zárhoz.

6. Sterling Silver Bow Bow:

Ezüst íjgyűrű

Ez az íj nem öltönyökhöz, hanem ujjakhoz való. Ez az íj alakú ezüst gyűrű egy nagy gyűrű, amely gyönyörű. A gyémántok körül kis szerkezetek domborodnak, amelyek gyönyörűvé teszik. Ez az íj alakú ezüst gyűrű olyan nagy, hogy kiegyenlíti az oldalujját is.

7. Fehér és fekete gyöngyfürt ezüst gyűrű:

Fehér és fekete gyöngyfürt ezüst gyűrű

A gyöngyök királyi megjelenést kölcsönöznek, és amikor a fekete és a fehér is egybe van csoportosítva, magasságot adnak a királyi megjelenésnek. Elegánsnak tűnik. Ez a gyöngyfürt ezüst gyűrű egyike ezeknek, és eleganciát kölcsönöz stílusának.

8. Ezüstgyűrűs minták pároknak:

Műalkotás Ezüst gyűrűs minták pároknak

Ez a műalkotás ezüst gyűrű a végső gyűrű a pároknak, hogy szerelmi ígéreteket tegyenek. Összecsukva két gyűrűje mutatja, hogy a férfi a szívét adja a nőnek. Vicces, de szuper stílusos ezüst gyűrűk.

9. Retro ezüst gyűrűs kialakítás:

Retro ezüst gyűrűs kivitel

Ennek a gyűrűnek a tetején egy rózsa, retro megjelenéssel. A rózsa virág fekete, ezüst körvonalakkal. Jól megtervezett, hogy tökéletes kecses megjelenést biztosítson. Ha ezt a gyűrűt fekete ruhán viseli, elegáns lesz a viselője.

10. női ezüst gyűrű fekete kővel:

női ezüst gyűrű fekete kővel

Fekete a királyi szín ehhez az ezüst gyűrűhöz. Nagyon merész megjelenésű, nagy fekete kővel a közepén és gyönyörű fekete mintákkal a gyűrű spirálszerkezetén.

11. Kereszt ezüst gyűrűk férfiaknak és nőknek:

Kereszt ezüst gyűrűk férfiaknak és nőknek

A kereszt ezüst gyűrűk jegygyűrűként használhatók, megmutatva az egymásba és az istenbe vetett hitet. A fekete kereszt ezüst gyűrű a férfi számára, amely szuper stílusosnak tűnik, és a barackgyűrű a nő számára, amely csinos.

12. Arany ezüst gyűrű kialakítása:

Arany ezüst gyűrűs kivitel

Mind az arany, mind az ezüst nemesfémek, és ha egymással kombinálják őket, és akkor nincs megfelelő számukra, akkor módos megjelenést kölcsönöznek. Ez az arany ezüst gyűrű egyszerűen hurkokkal keveredik egymással, ami vonzó.

13. Virág- és levéltervező ezüst gyűrű:

Virág és levél tervező ezüst gyűrű

Ez egy egyedi design virág és ezüst levél gyűrű. Általában a gyűrűket alul nyitják, de ennek a gyűrűnek felül van helye, gyémántokkal beágyazott virággal és levéllel. Ez lefedi az oldalsó ujjak közötti teret, és látványosan fog kinézni.

14. Király és királynő ezüst gyűrűk esküvőre:

Király és királynő ezüst gyűrűk esküvőre

Ez az ezüst gyűrűs kivitel nagyon aranyos. Ettől királynak és királynőnek érezheti magát. Mindkét gyűrű korona alakú, de a férfi gyűrű sima ezüst, a női gyűrű gyémánttal és vörös kövekkel van burkolva, ami jól néz ki. A király és a királynő együtt sétálhatnak, megmutatva hatalmas szeretetüket egymás iránt.

15. Vintage ezüst gyűrű:

Vintage ezüst gyűrű

Ez az antik ezüst gyűrű gyönyörűen kidolgozott. Egyedi formatervezéssel rendelkezik. Ragyogása, belső ragyogása és fényessége van. Gyönyörű lesz a menyasszonyon.

Az ezüst általában alacsonyabb, mint az arany és a platina, de nem kevesebb. A gyűrűk gyémántokkal, kövek tüzével villognak a fehér fémmel, ami szerethetővé teszi. Az ezüst gyűrűnek megvan a maga varázsa, és férfiak és nők egyaránt hordják. Az esküvői párok számára különleges ezüst gyűrűs minták vannak. Az ezüst gyűrű könnyen viselhető akár hivatalos ruhákon is, anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy funkynak tűnhet.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80