15 népszerű gyémánt pasziánsz gyűrű férfiaknak és nőknek

A jó dolgok mindig kis csomagban érkeznek, és ez a kifejezés pontosan helyesnek tűnik, amikor egy pasziánszgyűrűről van szó. A gyémánt pasziánsz gyűrűt hosszú évek óta kedvelték az eljegyzési gyűrűknél; különösen a tervező pasziánsz gyémánt gyűrűk nagyon népszerűek mind a férfiak, mind a nők körében. A lenyűgöző pasziánsz gyűrűkhez csak gyémántból készült pasziánszkő szükséges a gyűrű közepén.

népszerű-gyémánt-pasziánsz-gyűrűk-férfiaknak és nőknek

Pasziánsz gyémántgyűrű minták:

A pasziánsz gyűrű tökéletesen kiemeli viselőjének csillogását és eleganciáját. Annyi minták állnak rendelkezésre pasziánsz gyűrűkben, de itt van egy lista a legjobb 15 legjobb gyémánt pasziánsz gyűrű mintából, amelyek közül választhat. Nézzünk egy gyors pillantást.

1. Szív alakú gyémánt pasziánsz gyűrű kialakítása:

Szív alakú gyémánt pasziánsz gyűrű

A szív alakú pasziánsz a legjobb módja annak, hogy kifejezze szeretetét és szeretetét szeretettje iránt. Ha szív alakú pasziánsz van a gyűrűjében, az lehet a mély szerelem szimbóluma. Ha olyan különleges embert talált az életében, akit a szívének adott, akkor ez a szív alakú pasziánsz tökéletes lehet számára.

2. Platina pasziánsz gyűrű férfiaknak és nőknek:

Platina pasziánsz gyűrű férfiaknak és nőknek

Adjon hozzá egy pasziánszt a platina királyi érzésével. A platina pasziánsz gyűrűket széles körben használják a pasziánsz eljegyzési gyűrűkben férfiaknak és nőknek egyaránt. A középső pasziánsz gyémánt tökéletesen a platina tetején helyezkedik el, és minden tekintetben szemet gyönyörködtető személyiséggé tesz.

3. Sárga arany gyűrű pasziánsz gyémánttal:

Sárga arany gyűrű pasziánsz gyémánttal

Az arany gyűrűnek megvan a maga jelentősége, amikor a gyűrűkről van szó. Az aranygyűrű viselése eleganciát és varázst kölcsönözhet viselőjének személyiségéhez. Ha pasziánsz gyémántot ad hozzá az aranygyűrűhöz, a gyűrű teljes megjelenése teljessé válhat. Ez a sárga arany gyémántgyűrű ideális választás pasziánsz gyűrűknek férfiaknak.

4. Gyöngy pasziánsz gyűrű:

Gyöngy pasziánsz gyűrű

Szeretne klasszikus tapintást adni szolidaritása szerint a gyűrű támogatásával, akkor ezt a pasziánsz gyöngygyűrűt választhatja. A kis pasziánszkövek a gyöngyszemek körül vannak szegezve, és fokozzák a gyűrű szépségét, és így viselőjük személyiségét is. Tehát, ha kedve van készülődni klasszikus stílusával, válassza ki a pasziánsz gyöngygyűrűt.

5. Négyzet alakú pasziánsz gyűrű:

Négyzet alakú pasziánsz gyűrű

Négyzet alakú gyémánt pasziánsz gyűrű soha nem megy ki a trendből. A nagy négyzet alakú pasziánsz ereje felkelti a nép figyelmét a nagy gyémánt felé. A négyzet alakú pasziánsz gyűrű gazdag csillogást kölcsönöz stílusának.

6. ovális alakú pasziánsz gyűrű platinában:

Ovális alakú pasziánsz gyűrű platina színben

Az ovális alakú pasziánszgyűrű széles körben híres design a gyémánt pasziánsz gyűrűk kategóriájában. Királyi megjelenést kölcsönöz ezzel az ovális pasziánsznak, mindenképpen remek ötlet lesz. Ezt az ovális pasziánszgyűrűt férfiak és nők is viselhetik.

7. Filigrán pasziánsz gyűrű az eljegyzéshez:

Filigrán pasziánsz gyűrű az eljegyzéshez

A filigrán gyűrűket hagyományos gyűrűknek tekintik, de egy pasziánsz gyémántkő hozzáadása a filigrán tervezőgyűrűhöz etnikai és hagyományos megjelenést kölcsönözhet. így ha valaha is kedve van hagyományosnak tűnni, akkor ez a filigrán pasziánszgyűrű viselése mindenképpen segít.

8. Egyszerű és színes pasziánsz gyűrű:

Egyszerű és színes pasziánsz gyűrű

Itt az ideje, hogy néhány kísérletet végezzen az átlátszó pasziánsz színével, és itt bemutatjuk a színes pasziánszgyűrűt. A pezsgő színű pasziánszkő egészen egyedi a maga stílusában.

9. Emerald Cut Solitaire gyűrűk férfiaknak:

Smaragd vágott pasziánsz gyűrűk férfiaknak

A smaragd vágott gyémánt pasziánsz gyűrűk nagyon népszerűek a férfiak körében. Smaragd pasziánsz gyűrű viselése a kettős szárral tökéletesen tükrözi stílusának merészségét. Ez a ragyogó smaragd vágott gyűrű tökéletes pasziánsz gyűrű lehet a férfiak számára.

10. Férfi soros gyöngyös pasziánsz gyűrű:

Férfi sor gyöngyös pasziánsz gyűrű

Legyen a gyűrű teljes szerkezettervezője, és a soros gyöngyös gyűrű tökéletesen mutatja ezt az állítást. A gyűrűk széle gyönyörűen megtervezett, a szív alakú kis gyöngyök pedig a legjobb pasziánsz eljegyzési gyűrűk a férfiak számára.

11. Pave Solitaire Ring:

Pave Solitaire Ring

A kövezett pasziánsz gyűrű hatékonyan kiemeli a középső kő popot, amely extra csillogást kölcsönöz személyiségének. Szóval, adj magadnak egy kis szikrát ezzel a gyönyörű pasziánsz gyűrűvel.

12. A Halo pasziánsz gyűrű esküvőre:

A Halo pasziánsz gyűrű esküvőre

A glóriás pasziánszgyűrű lenyűgöző középső kővel rendelkezik, amelyet a kis pasziánszkövek vesznek körül, így a középső kő nagyobbnak tűnik. Tehát, ha fel akarja hívni az emberek figyelmét a középpontja felé, akkor ez a halo pasziánsz gyűrű lehet a legjobb választás az Ön számára.

13. Bezel Set Diamond Solitaire Ring:

Bezel Set Diamond Solitaire Ring

A keretes pasziánszgyűrű nagyon híres gyűrűbeállítás modern és kifinomult megjelenése miatt. A vékony fém szorosan körülveszi a pasziánszt, hogy mindig megfeleljen az aktív életmódnak. Ha pasziánsz gyűrűt szeretne viselni mindennapi díszként, akkor el kell mennie a keretbeállító pasziánszhoz.

14. Bar Solitaire beállítás:

Bar Solitaire beállítás

A rúd beállításában több kő található, és minden kő tökéletesen el van választva a fém rudakkal. Bármilyen alkalomra bár pasziánsz gyűrű viselése kiemelkedhet a tömegből.

15. Katedrális pasziánsz eljegyzési gyűrű:

Katedrális pasziánsz eljegyzési gyűrű

A katedrális pasziánszgyűrűje az egyik legklasszikusabb és legelegánsabb eljegyzési gyűrű. A katedrális díszítő gyémánt pasziánsz, amelyet magasan az ujja fölé emeltek, ami elég erős ahhoz, hogy bárki szemét az ujja felé ragadja.

Itt megtalálható a pasziánsz gyűrűk minden formája az egyszerűtől a divatosig. Választhat egy egyszerű pasziánszgyűrűt saját vagy szerette számára, mert néha a legegyszerűbb kijelentés erősebb lehet az érzelmek kifejezésére. A gyémánt pasziánsz gyűrűk időtlen ékszerdíszek, és bármilyen alkalomból adják, mindig teljes megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

Remélem tetszett az összes pasziánsz gyűrűs kivitel, és most könnyen megtalálhatja az Önnek megfelelőt. Ígérjük, hogy a legjobban kiválasztott gyűrűk képesek kiemelni az ujja gyémántját.