9 csodálatos pár gyűrű arany és ezüst pároknak

Az esküvő és az eljegyzés az ember életének két nagy napja. Míg ezen a fontos napon döntünk, egy fontos dolog a legfontosabb. Ez a gyűrűk kiválasztása, amelyeket a pár viselni fog. Most már nagyon divatos pár gyűrűt vásárolni, amely egy páros.

Páros gyűrűk esküvői vagy eljegyzési párok számára:

Itt a két gyűrű egy készlet része, és a gyűrűk mindegyikének közös mintája lesz.

1. Szívgyűrűpár pároknak:

Szívgyűrű pár pároknak

Ez az egyik legromantikusabb pár, amelyet egy pár megvásárolhat. A női gyűrű szív alakú gyémánttal lesz ellátva. Ez a gyönyörű gyűrű egyszerű, de elegáns, és tökéletes esküvői vagy eljegyzési gyűrűként. Az urak gyűrűjének közepén ugyanolyan szív alakú kivágás lesz. Lehet, hogy a gyűrűn gravírozás is van.

2. Gyémánt vésett gyűrű pároknak:

Gyémánt vésett gyűrű pároknak

Itt a gyűrűpár közepén egy gyémánt látható. A hölgyek gyűrűjének korona alakú foga lesz, amelyben egy gyönyörű gyémánt található. Az urak gyűrűjében egy gyémánt is ül egy üreges központban. Mindegyik gyűrűbe értelmes szavakat lehet vésni.

3. Sima zenekar stílusú gyűrű pároknak:

Sima zenekar stílusú gyűrű pároknak

Ha a pár egyszerű, és nagyon egyszerű zenekari stílust szeretne, akkor ez tökéletes párosítás. A gyűrűk platinából vagy aranyból készültek. Az ilyen típusú páros gyűrűk párok számára a legmegfelelőbbek esküvőkre. A gyűrű belső bélésén gravírozzák a házasság dátumát vagy a párok nevét.

4. Pár gyűrűk a szerelemért:

Pár gyűrű a szerelemért

A szerelem végső formája a szív alakja. Itt a gyűrűk mindegyike a szív alakú felét viseli, és összehelyezve a teljes felét alkotják. Nagyon szentimentális és elegánsnak tűnik. A szív alakjában általában egy kis gyémánt van a középpontban, amely hozzáadja a varázsát.

5. Különös stílusú gyűrűk pároknak:

Különös stílusú gyűrűk pároknak

A divatvilág legújabb trendje ezeket a furcsa gyűrűket tartalmazza. Általában aranyos mintákkal rendelkeznek, amelyek nem a hagyományos típusok. Egy fiú és egy lány képeit bármelyik gyűrűbe be lehet vésni, finom utalással a humorra.

6. Arany pár gyűrűk pároknak:

Arany pár gyűrűk pároknak

Az aranyból készült páros gyűrűk nagyon gyakoriak, mivel az arany a legjobb választás ékszerekhez. Ezek az arany gyűrűk széles termékskálát kínálnak, amelyek elegánsnak, előkelőnek és kifinomultnak tűnnek. Ezeket a gyűrűket drágakövekkel vagy féldrágakövekkel is összeillesztheti, hogy hozzáadja ezt a szeretetet.

7. Ezüst pár gyűrűk:

Ezüst pár gyűrűk

Az ezüst színű páros gyűrűk még nagyszerűek is, mivel színe gyönyörűen illeszkedik az olyan drágakövekhez, mint a gyémánt és a smaragd. Az ezüst gyűrűk mindig választhatóak az ezüst esküvői évfordulókra. Ezenkívül funky mintákat is be lehet maratni ezüstbe.

8. Vésett gyűrűk pároknak:

Vésett gyűrűk pároknak

Pár arany gyűrű pároknak, vagy akár platina is nagyon jó a gravírozáshoz. A pár kiválasztja a szerelem legértelmesebb szavait, és ezeket vésik a gyűrűkbe. Minden gyűrűnek ugyanazok a szavai lesznek, vagy mindegyik gyűrűre feloszthatók, hogy a csatlakozáskor teljes jelentéssel bírjanak.

9. Végtelen páros gyűrű:

Végtelen páros gyűrű

A végtelen gyűrűpárok párok számára nagyon szimbolikusak, és megmutatják az örökké tartó szeretetet. Ezeknek a gyűrűknek a végtelen szimbóluma van a közepén. Ezek aranyból, platinából vagy ezüstből készülhetnek. Maga a szimbólum apró gyémántokkal díszíthető.

A pár szerelmét a viselt gyűrűk jelképezik. Ez megmutatja egymás iránti szeretetüket. A páros gyűrűk tökéletes módja annak, hogy kimutassák egymás iránti szeretetüket. Ezek lehetőséget adnak arra, hogy a szavakat fémre tegyék, és hogy legyen valami, ami egyedülálló része a kedvesének.