9 divatos dizájn ezüst esküvői gyűrű neki és neki

Az ezüstfémek holdat jelentenek, sőt hasonlítanak a női energia tulajdonságaihoz. Még erőt, tisztaságot és tisztaságot is jelent, mindezeket a tulajdonságokat, amelyek a házaséletben szükségesek. A fém ezüst mindenféle időjárási viszontagságnak, hőnek ellenáll, de a káprázatos hatása nem tűnik el, ennek kell lennie egy esküvőn. Az esküvő két ember közötti fogadalom, hogy együtt élik le az életüket. Tehát a jegygyűrűnek valami egyedinek és emlékezetesnek kell lennie, mivel ez az örök esemény az életben egyszer fordul elő.

Csodálatos ezüst gyűrűk esküvőre:

Vessünk egy pillantást a 9 legjobb ezüst jegygyűrűre férfiaknak és nőknek.

1. Háromrétegű ezüst gyémánt jegygyűrű:

Háromrétegű ezüst gyémánt jegygyűrű

Az esküvői karperecnek másnak és különlegesnek kell lennie, mint a többi gyűrűnek. Ezek az ezüst karperecek három rétegben vannak elhelyezve, és mindegyiken vágatlan csiszolású gyémánt van koronázva, ahol a közepén nagy fényes, csillogó gyémánt dombornyomott, vonzó megjelenésű.

2. Ezüst jegygyűrű:

Ezüst jegygyűrű

Egyes párok azt akarják, hogy az esküvői szettük hasonló megjelenésű legyen, akkor az ilyen típusú ezüst jegygyűrűkészletek ideálisak lehetnek. A menyasszonyi gyűrű csodálatos szívvel és virágzó virágokkal van szúrva, ahol a vőlegény gyűrűje keresztbe ágyazott gyűrűvel rendelkezik, így rendkívüli megjelenést kölcsönöz. Egy tökéletes gyűrű, amely örökre megtartja az ígéretet és boldog házaséletet él.

3. Ezüst jegygyűrű Swarovski -val:

Ezüst jegygyűrű Swarovskival

Ez a fajta ezüst jegygyűrű nagyon gyakori és egyre népszerűbb, mivel ezek a gyűrűk nem romlanak el az idő múlásával. A gyűrű gyönyörű textúrájú, a szélein és közepén dombornyomott apró csiszolatlan gyémántok pedig extra megjelenést kölcsönöznek. A gyűrű egyedülállónak tűnik a menyasszony kezében, és teljessé teszi őt.

4. Egyedi ezüst jegygyűrű férfiaknak:

Egyedi ezüst jegygyűrű férfiaknak

Egyes vőlegények inkább azt szeretnék, ha a jegygyűrűik egyediek és nagyon mások lennének, mint mások. Tehát az ezüst jegygyűrűk ideálisak számukra. Az ezüst gyűrű jellegzetes dizájnnal rendelkezik, így lenyűgözőnek és stílusosnak tűnik a különleges napon.

5. Gyémánt szegecses ezüst jegygyűrű férfiaknak:

Gyémánt szegecses ezüst jegygyűrű férfiaknak

A férfiak azt szeretnék, ha jegygyűrűjük elegánsan mutatós lenne, és stílusosan nézne ki a kezén azon a különleges napon. A gyűrű látványos megjelenésű, ahol apró csiszolatlan gyémántok vannak a gyűrű oldalára hangolva, és a félelmetes megjelenésű gyémánt közepén extravagáns megjelenést kölcsönöz a gyűrűnek.

6. Virág alakú ezüst gyöngy jegygyűrű:

Virág alakú ezüst gyöngy jegygyűrű

A gyöngy, a gyémánt és az ezüst szép keverék az esküvőre. A gyűrű virág alakú, és hátul aranyozott fehér gyöngyszem, amely kiemeli a gyűrűt. A gyöngy és a gyémánt is fantasztikus megjelenést kölcsönöz a menyasszony kezének.

7. Egyszerű kézzel készített ezüst jegygyűrű:

Egyszerű kézzel készített ezüst jegygyűrű

Sok fiatal pár azt szeretné, ha jegygyűrűjük egyszerű, de elegáns lenne. Tehát ez az egyszerű ezüst, kézzel készített ezüst gyűrű tökéletes választás azoknak, akik hisznek az egyszerűségben. Az ilyen típusú gyűrűket mindennap viselhetjük, és életben tarthatjuk szerelmüket és romantikájukat.

8. Legújabb ezüst jegygyűrű nőknek:

Legújabb ezüst jegygyűrű nőknek

Ez a fajta ezüst jegygyűrű igazán kiemelkedővé teszi a menyasszonyt. A gyűrűn apró gyémántok tűnnek el középen réteges formában, oldalán pedig kék zafír, ami látványos megjelenést kölcsönöz a menyasszonynak a napján.

9. Tervező ezüst jegygyűrű férfiaknak:

Tervező ezüst jegygyűrű férfiaknak

Egy férfi azt akarja, hogy a jegygyűrűjük lenyűgöző és rendkívüli legyen. Ez a tervező ezüst jegygyűrű kelta csomókkal rendelkezik az egész gyűrűn, emlékeztetve arra, hogy hamarabb is csomóba kötnének.

A fiatal fiúk és lányok mindig álmodoznak az esküvőjükről, és azt akarják, hogy fantasztikus legyen, és valami különleges és egyedi legyen másoktól. Az ezüst gyűrűk teszik esküvőjüket lenyűgözővé és különlegessé. A gyűrűk különböző kivitelben kaphatók, mintázat dicsőséges gyöngyökkel, sok egyedi kövekkel és gyémántokkal, amelyek így hatalmas választékot kínálnak álmai jegygyűrűjének kiválasztásához.